Community Status Updates
Napster → Kai
ο.Ο thank you. ^^
Ωραιο ηταν αυτο το chap. και σιγα-σιγα μπαινει < <στο ψητο.> >
Jan 31 2011 00:45
Napster → Jorg
Ευχαριστω.
JAM Project ftw ξανα! Πραγματικα τα σπανε, απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα.
Jan 31 2011 00:43
Kai → Napster
Returning the favor.
Βγήκε το Zetsuen No Tempest το 6. :)
[URL]http://www.mangareader.net/1575/zetsuen-no-tempest.html[/URL]
Jan 30 2011 23:16
Jorg → Napster
First of all, Χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσεις
Also
[QUOTE=Napster;467912][B]JAM Project FTW![/B][/QUOTE]
Can't f*cking agree more!
Jan 30 2011 23:00
Napster → Kai
Yeap, τους αλητες! Μονο τα 3 πρωτα chaps. εκαναν απο την πρωτη season. xD
Πω-πω...την ανοιξη θα δουμε πολλα anime. *_* Ολα μαζεμενα. Δυστηχως δεν θα αντεξω να περιμενω να τελειωσει η σειρα, αλλα ουτε θα αντεχω οταν θα τελειωνει το καθε επεισοδια. *Ναι θα το βλεπω ongoing, δεν γινετε να το αφησω, εσυ? ΝΑΙ! Γι' αυτο το τελειωσα σε μια βραδια το Kaiji επειδη τελειωνει σε κατι σημεια στα οποια ηθελες οπωσδηποτε να δεις το επομενο επεισοδια. Εγω προσωπικα ελεγα "Αντε ας δω αλλο ενα", μετα ξανα "Αντε ας δω αλλο ενα" και στο τελος τα ειδα ολα. xD
Εμ τι? :hahaha: Να μην κρατησω και μερικες λαμπαδες για του χρονου? ο.Ο xD *ΟΚ, ΟΚ. Μπορει να μην ειναι μικρη αλλα για την ποιοτητα της λαμπαδας δεν σου υποσχομαι τιποτα. :hahaha:
Jan 28 2011 00:52
Kai → Napster
Χαχαχαχα, από εκεί το πιάσανε; Από το να μην το πιάσουνε καθόλου όμως, καλύτερα που το πιάσανε από εκεί.
Άντε-άντε να δούμε τι θα πρωτοδούμε όμως. Δε μας λυπούνται. Και δε θα μας λυπάται και το anime. Εσύ θα το βλέπεις ongoing; Στην 1η season σ' άφηνε σε κάτι σημεία ασ' τα να πάνε.
Μικρή; Κάνουμε οικονομίες τώρα; :hahaha:
Jan 27 2011 22:45
Napster → Kai
ΟΚ, δεχομαι παραγγελιες ακομα. ^^ xD
Αυτο ηθελα εδω και πολυ καιρο να το κανω αλλα δυστηχως δεν εχουν μεταφραστει αυτα τα chaps. Το scanlation group αρχισε απο την δευτερη season, δηλαδη απο 'κει που θα αρχισει και η δευτερη anime season του Kaiji.
A-ha...ΟΚ. Αντε ας αναψω και μια [I]μικρη [/I]λαμπαδα γι' αυτο.:hahaha:
Jan 27 2011 22:24
Kai → Napster
Κοίτα να μην πιάνει μόνο στην Madhouse, θα σε χρειαστούμε κι αλλού!
Θα σου έλεγα να μην το πιάσεις γιατί θα χάσεις την αγωνία μετά για το anime ή διάβασε ως εκεί που έχει βγει και η πρώτη season για να φρεσκάρεις τη μνήμη σου.
Here [URL]http://www.dailymotion.com/video/x2otx4_velvet-under-world-promo_music[/URL]
για να πάρεις μια γεύση. Πριν 2 χρόνια ακουγόταν ότι θα έβγαινε στη χειμερινή season αλλά τίποτα. Να φανταστείς δεν έχει ανακοινωθεί καν αν θα είναι OVA ή TV. Εκτός πια κι αν έχει βγει και εγώ δεν έχω πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια
[URL]http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-04-08/takehito-koyasu-velvet-under-world-gets-music-video-anime[/URL]
[B]Plot:
[/B]The story occurs in Tokyo, Uruyu Tomoe is a new fresh detective who was seriously injured after becoming involved in a messy affair. The mysterious girl named Velvet rescued him and he survived, miraculously recovering. In an operation his left hand was replaced with an artificial one. His past memory before the time of his incident remains hazy. He was robbed of everything and the names of thirteen murderers who attacked him were engraved in his skin at that time. Tomoe is recruited as an underworld executioner by Velvet and inherited the legendary assassin's code name, Aya. He swears vengeance, seeking out the thirteen murderers one by one in an effort to bring out the ringleader. Velvet, alias V, who is the granddaughter of the superintendant general of the Tokyo Metropolitan Police recruits criminals (who have excellent abilities) to the underworld in order to have them execute outrageous villains cut loose by the court system and who are beyond the realm of arrest. Now there are 13 troops who have been retrained as underworld executioners including Aya. He organizes his the team depending on the situation, sometimes taking one person and sometimes all 13. The sides lock in battle, each utilizing their own secret martial arts fighting techniques.
[URL]http://www.velvet-uw.com/[/URL]
Jan 27 2011 19:22
Napster → Kai
ο.Ο καλα το ειπες. Το πνευμα μου τους αγγιξε! Και το πρωι που ξυπνησα ημουν σιγουρος οτι κατι καλο θα συνεβαινε αλλα δεν περιμενα να ηταν τοσο~~~ epic. Αλλα και παλι, ψηνομαι να αρχισω το manga του πριν αρχισει το anime...Εσυ τι λες?
Το Velvet Under World δεν το ξερω και ουτε μπορεσα να βρω στοιχεια γι' αυτο. Κοιτα, προσωπικα αγορασα 3 λαμπαδες γιατι θελω να βγουν 3 anime. (Remake του Kenshin ή sequel, 2η season στο Kaiji (Mission Complete) & Vagabond) xD Φυσικα και παιζει σημαντικο ρολο η ποιοτητα της λαμπαδας οπως και το χρωμα της. Μην ξεχνας και τα πασχαλινα αυγα! I lol'ed btw. xD
Υ.Γ. Ασχετο αλλα πριν απο λιγο ειδα το score που εβαλες στο Naruto στο MAL.:hahaha:
Jan 27 2011 17:42
Kai → Napster
Μπορεί να μην είσαι εκεί σωματικά, αλλά το πνεύμα σου τους άγγιξε. Ναι, ήταν λες και τα μαζεύανε τόσο καιρό για να τα βγάλουν όλα αυτή την Άνοιξη. Nice, very nice.
Και με το Velvet Under World αν μπορούσες να κάνεις κάτι θα σου ήμουν υπόχρεη.
Η διαπραγμάτευσει γίνεται με λαμπάδες; Πόσες λαμπάδες πάει το επεισόδιο; Ανάλογα με την ποιότητα της λαμπάδας ανεβαίνει η ποιότητα του animation; Τα bonus πάνε με κεράκια.
:hahaha: Θα μπορούσα να συνεχίσω τα κρύα αστεία με τις λαμπάδες, αλλά θα τα κρατήσω για άλλη φορά να έχω καβάτζα.
Jan 27 2011 14:25
Napster → Kai
Λες ε?:hahaha: Ρε 'συ, μπας και δουλευω στην Madhouse Studios και δεν το ξερω? Με το που μιλησαμε για την 2η season, μετα απο λιγες μερες ανακοινωθηκε οτι θα βγει season 2. Απλα awesome. Και το ελεγα εδω και πολυ καιρο οτι η ανοιξιατικη season θα ειναι φανταστικη. Τελικα δεν εκανα λαθος. Με λιγα λογια, βγαινει την ανοιξη αν οχι το καλυτερο anime της χρονιας, ενα απο τα καλυτερα. :D
Υ.Γ. Θες κανα αλλο anime να βγει? Αν ειναι να μιλησουμε και να παω να αναψω 2-3 λαμπαδες. :hahaha:
Jan 27 2011 14:08
Kai → Napster
:hahaha: Να δεις που σε παρακολουθούν. Κι εσύ τόσο καιρό δεν τους έταζες τίποτα. Ορίστε οι άνθρωποι με το που το έμαθαν έκαναν κατευθείαν ανακοίνωσει. Η ανοιξιάτικη season θα είναι η καλύτερη, έχουμε να δούμε μπόλικα πράγματα, να δούμε πώς θα τα προλάβουμε!!
Jan 27 2011 12:50
Napster → Kai
Εεε αυτα δε γινονται! xD!:hahaha: Τα καλυτερα news που ακουσα στη ζωη μου. :D Και πριν κατι μερες συζητουσαμε για τις λαμπαδες που θα αναβα για να βγει 2η season. Τυχαιο? :P
Jan 27 2011 11:24
Kai → Napster
Δηλαδή πες μου, πόσες λαμπάδες πήγες και άναψες αφού του συζητήσαμε να ξέρω
[URL]http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-01-26/kaiji-gambling-manga-gets-2nd-tv-anime-series[/URL]
:hahaha::hahaha::hahaha:
Jan 27 2011 10:01
Kamen Tantei Zura → Napster
Μάλλον είναι το αγαπημένο arc των περισσοτέρων :P
Την τελείωσα τελικά! Θέλω και άλλο Τ^Τ Ακριβώς αυτό, άντε να περιμένουμε το special :D
Παρακαλώ!
Jan 26 2011 20:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed