Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
redqueen → Mad_Hatter
αν ειναι recap ....αν ειναι recap...δν θελω ουτε να το σκεφτομαι..θετικες σκεψεις θετικες σκεψεις..xDxD
Φεβ 28 2012 00:20
Mad_Hatter → redqueen
Μωρέ η ταινία θα ερθεί, το πρόβλημα είναι μην είναι recap....
Δε νομίζω βέβαια, αλλά υπάρχει η πιθανότητα.
Φεβ 27 2012 23:52
redqueen → Mad_Hatter
χεχε θα ερθει και η ταινια που θα παει:if: καλα ο Head ειναι θεος δν υπαρχει αλλα εμενα μου αρεσε και ο Sugata... αλλα οντως οι Kiraboshi εκαναν την διαφορα!!!
Φεβ 27 2012 23:50
Mad_Hatter → redqueen
Καλά μη το λες, υπάρχουν και άλλοι fans, ειδικά σε ξένα forums xd. Διάβαζα ένα πολύ ωραίο Blog για αυτό με speculations/αναλύσεις όσο ήταν ongoing. Εδώ πάλι ok είμασταν 4-5 fans που το συζητούσαμε.
Από χαρακτήρες πολλοί, πάρα πολλοί.
Πρώτος και καλύτερος ο head και ακολουθούν (αρκετά) πίσω οι περισσότεροι από τους Kiraboshi.
Φεβ 27 2012 23:11
redqueen → Mad_Hatter
συγκινημενη αυτη τη στιγμη οσο δν παιρνει πραγματικα δν τ περιμενα να βρω αλλον..μια απο τα ιδια λατρεια μεγαλη μπορω να πω ( τυχαιο ειναι που το ψηφησα οπου υπηρχε στα poll?) BTW αγαπημενοι χαρακτηρες?
Φεβ 27 2012 23:03
redqueen → Mad_Hatter
σου αρεσε κι εσενα το Star Driver?? OMG i don't believe it :)
Φεβ 27 2012 22:12
Kenny → Mad_Hatter
Που το θυμήθηκες... :hahaha: Πάω να το ξαναδιαβάσω for epic lulz.
Φεβ 27 2012 15:16
Mad_Hatter → Kenny
[QUOTE=Kenny] Λοιπόν, επειδή σας βλέπω ότι θεματικά έχετε ξεφύγει επικίνδυνα, να σας υπενθυμίσω ότι γράφετε στο thread [B]Θανατική Ποινή[/B], και όχι στο Ελάτε Να Αλλάξουμε Τον Ορισμό Της Παιδεραστίας [B](thread το οποίο δεν υπάρχει, και όχι, μην το δημιουργήσετε).[/B] Get back on track.
[SIZE=1](And fuck people in your own age bracket, for fuck's sake.)[/SIZE]
[/QUOTE]
actually πρέπει να υπήρχε social group
Φεβ 27 2012 15:11
The Tragic Prince → Mad_Hatter
[IMG]http://i174.photobucket.com/albums/w119/309707834/SMT/801517107.jpg[/IMG]
Φεβ 25 2012 20:10
Botsun → Mad_Hatter
[QUOTE]αλλά o killua απλά είναι μέρος του χαρακτήρα του Gon πλέον[/QUOTE]
Αυτό,αλλά ισχύει και το αντίστροφο.
Θεωρώ,πως ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.O Killua,με την εμπειρία του στις μάχες ξέρει πότε να υποχωρεί κτλ ενώ,ο Gon του μαθαίνει την αξία της φιλίας και γενικότερα απλών καθημερινών πραγμάτων που δεν τα έμαθε από την οικογένειά του.
Για τον Kurapika,ελπίζω να μας τον δείξει κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες,να'χει γίνει αρχηγός της μαφίας και imba.
Also,ο Hisoka είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας.Μάλλον,επειδή pwnαρει το σύμπαν,αν και πιστεύω πως πρέπει να μας δείξει κάποια εξέλιξη στις ικανότητές του.
Φεβ 23 2012 17:58
Mad_Hatter → Botsun
Και εμένα με ανυσηχεί μη μείνει ο Killua εκτός πλοκής. Με τον Kurapika, ok ανέχεται, αλλά o killua απλά είναι μέρος του χαρακτήρα του Gon πλέον, πρέπει να παίρνει προτεραιότητα από τον Ging.
To θυμάμε από παλία το set σου, i approve xd
Φεβ 23 2012 17:48

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται