Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatter → Anakin Skywalker

Και εγώ τα UC προτιμώ περισσότερο, Το Zeta πρώτα και μετά το 0079, ποιό δραματικές/σκληρές σειρές. To war in the pocket actually ίσως το εκτιμώ περισσότερο από κάθε άλλη mecha σειρά. Ήταν πραγματικά φοβερή ιδέα να σου δείξουν τον πόλεμο από τη μεριά ενός παιδιού, και την φιλία του με έναν απλό πιλότο. Τα stardust memories/char's counterattack είχαν λάθη δεν το αρνούμαι. Στο δεύτερο ειδικά πήγαν να χωρέσουν πολλά πράγματα στην ταινία, και απλά δε τους βγήκε ο χρόνος με αποτέλεσμα το δράμα να μην έχει όση επίδραση έπρεπε να είχε. Για τα δικαιώματα του Macross δε το ήξερα, κρίμα. Πάντως και με alternative universes θα μπορούσαν να φιάξουν οι δημιουργοί του καλές σειρές. Για να σου δώσω να καταλάβεις κοίτα γιατί το SDF το θεωρώ πολύ καλή σειρά : Έβλεπε τον πόλεμο εντελώς διαφορετικά από κάθε σειρά της εποχής της και μας έδειξε την επίδραση της ανθρώπινης κουλτούρας σε αυτόν. Ήταν μια διαφορετική ματιά που μέχρι και σήμερα δεν έχω δει κανέναν να την επιχειρεί, και βέβαια είχε ποιοτικό romance. Αυτά τα στοιχεία με λίγες προσαρμογές στα δεδομένα της εποχής θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν σε μια νέα macross σειρά και ας είναι σε alternative universe και να βγει πολύ καλή, αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να κάθεται. Votoms λέω καιρό τώρα να τα πιάσω από την αρχή, απλά δεν έτυχε. Ήδη από το case irvine ξέρω ότι θα μου αρέσουν. Από όσα μου είπες, μόνο το dancougar έχω δει, καλή σειρά με φοβερό τον Saphiro Keats στον ρόλο του villain. Όχι μόνο επιτυχημένος από χαρακτήρα, αλλά και ο τρόπος που χρησιμοποιήθηκε στις διάφορες καταστάσεις μέσα στην σειρ. Ακόμα και η εμφάνιση του ταίριαζε γάντι στον χαρακτήρα του. Tekkaman είχα δει πριν 3 χρόνια τα πρώτα επισόδια, θυμάμε μου άρεσε αλλά είχα και δυσκολίες στο downloading τότε και το παράτησα, Plawress sanshiro το θυμάμε από την ελληνική TV :)
Mar 04 2012 18:57
Photo

Anakin Skywalker → Mad_Hatter

Εγώ σαν mecha fan δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει κι ότι βλέπω, κι ίσως να είμαι και πιο αυστηρός με μερικές σειρές. Για τα Gundam πχ. που έχω δει αρκετά μέχρι στιγμής, θεωρώ το αρχικό πολύ καλό και μετά θα έλεγα τα Char's Counterattack, Zeta Gundam, War in the Pocket, Stardust Memory, The 8th MS Team. Πολύ Universal Century θα μου πεις αλλά αυτά εκτιμώ περισσότερο! Από UC δεν έχω δει μόνο τα Victory και Unicorn (δεν βλέπω on going). Top wo Nerae για την διάρκεια του το θεωρώ πολύ καλό, από το να βάλεις κάποιον να δει μια σειρά 50 επεισοδίων και να μην του αρέσει σαφώς καλύτερο. Το ίδιο και για το Getter Robo Armageddon (που έχει λίγο splatter μέσα για να ανάβουν τα αίματα!) που το θεωρώ το καλύτερο Getter Robo που έχω παρακολουθήσει. Μικρό, απλό, περιεκτικό και δεν το βαριέσαι! Για το Macross το λάθος έγινε παλιά με τα δικαιώματα όταν τα πουλήσαν στην Harmony Gold κι έγινε το πρώτο μέρος του Robotech. Μετά δεν μπορούσαν να το συνεχίσουν κανονικά κι έτσι βγήκαν τόσες σειρές με alternate universe, κάποια χρόνια μετά κτλ. Γενικά κι εδώ η original σειρά κι η ταινία είναι οι αγαπημένες μου. Πολύ καλό θεωρώ και το Zero ενώ το Frontier βλέπεται ευχάριστα. Για το Votoms τώρα, πραγματικά ξεκίνησες λάθος φίλε μου! Το prequel που έβγαλαν πριν μερικά χρόνια το Pailsen Files είναι αρκετά αξιόλογο καθώς κι ένα παλιό OVA το Red Shoulder Document - Roots of Treachery (prequel πάλι) και μετά να έπιανες την κυρίως σειρά η οποία είναι φοβερή! Του Patlabor δεν είμαι και μεγάλος fan βασικά, οπότε δεν μπορώ να το υπερασπιστώ κιόλας... :p Πολύ καλά mecha anime, που έχω δει, κατά την προσωπική μου γνώμη πάντα, είναι τα: Fang of the Sun Dougram, Panzer World Galient, Blue Gender, Gasaraki, Flag (όλα αυτά μέχρι στιγμής είναι του "αρχιμάστορα" Ryosuke Takahashi!!!). Ακόμα έχουμε και λέμε: Voltes V, Dancougar, Escaflowne: A Girl in Gaea, Megazone 23 (η πρώτη ταινία κυρίως), The Ideon: Be Invoked (θα πρέπει να δεις την σειρά πρώτα ή την ταινία summary δυστυχώς πρώτα για να βγάλεις άκρη...). Ακόμα θα συνιστούσα και τα Tekkaman Blade, Bubblegum Crisis και Plawres Sanshiro παρότι δεν τα θεωρώ "καθαρά" mecha καθώς στα δύο πρώτα υπάρχουν εξωσκελετοί και στο τελευταίο μικρά ρομποτάκια που τα χειρίζεσαι με υπολογιστή (από εκεί θα δεις που "εμπνεύστηκε" ο δημιουργός του Real Steel...). Και Yamato και Captain Harlock θα βγει! Σαν μεγάλος Matsumoto fan φυσικά το γνωρίζω αλλά σε ευχαριστώ που μου το είπες ούτως ή άλλως! Καλό σου βράδυ!
Mar 04 2012 03:26
Photo

SuteraMad_Hatter

χάχα οκά με ψιλοβολεψε κάπως xDD
Mar 04 2012 01:49
Photo

Mad_HatterSutera

Ε, δε παίρνουμε και κεφάλια, απλά συνήθως από ένα σημείο και μετά διαγράφουμε τα posts, και πάει τσάμπα ο κόπος σου. Τα posts σου στο naruto thread btw απλά τα έκανα convert στα ελληνικά με τον converter που σου linkara πιο κάτω XD
Mar 04 2012 01:25
Photo

SuteraMad_Hatter

υπάρχει κάποια ποινή για το greeklish?
Mar 04 2012 00:29
Photo

Mad_HatterSutera

Καλησπέρες, παρακαλώ μη γράφεις σε greeklish, είναι ενάντια στους κανόνες άμα βαριέσαι μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιον greeklish converter, πχ αυτόν [url=http://www.greeklish.eu/]Ξηχανί μετατΟοπής Greeklish σε Ελληνικά - Greeklish online converter - Greeklish to Greek - ΞετατΟΞΏΟ€Ξ*Ξ±Ο‚[/url] γράφεις το κείμενο σου, πατάς στο "ελλήνικά" και είσαι comple καλή συνέχεια :)
Mar 03 2012 23:06
Photo

Συμφώνω με αρκετές προτάσεις σου διαφωνώ κάπως με άλλες. Καταρχήν για να δεις πόσο fan του genre είμαι, δεν έχω δει mecha series που να μην μου αρέσει έστω και λίγο. Το μόνο που έχω on hold είναι το ZZ gundam εδώ και ~1 χρονο. Από εκεί και πέρα το shin getter robo armagedon μου φαίνετε μόνο για μυημένους του είδους, κάποιον νέο ίσως τον ξυνήσει. Εμένα βέβαια μου άρεσε περισσότερο το σκέτο shin getter, μου έβγαζε πολύ περισσότερο hotbloodyness. Ίσως είναι βέβαια και γιατί απεχθάνομαι τα τέρατα με πολλά μάτια. Ήταν και λίγο αηδιαστικό ώρες ώρες εδώ που τα λέμε. Το top wo narae επίσης δε με ξετρέλανε όπως θα περίμενα (λόγο evangelion), πέρα του φοβερού τέλους και μερικών καλών στιγμών. Ίσως να ήθελε λίγο περισσότερο ένταση, και το γεγονός ότι οι αντίπαλοι ήταν τα κλασσικά απρόσωπα τέρατα δεν βοήθησε. Still μου άρεσε όμως. Για patlabor κάπως ανάμεικτα συναισθήματα, δεν είχα ιδέα περί τίνως επρόκειτο όταν το είδα, και περίμενα κάτι λιγότερο καθημερινό, το εκτιμώ πάντως. Για macross και votoms συμφωνώ απόλυτα, αν και votoms έχω πάρει μόνο μια γεύση από το τελευταίο Ova που βγήκε πρόσφατα, αλλά με άφησε με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Τα macross ελπίζω να μην πεθάνουν πάντως, γιατί δε βλέπω και νέες σειρές να βγαίνουν μετά το frontier, που έκανε και πολύ καλές πωλήσεις. Για τα gundam βλέπω διαφωνούμε. Με τις νέες σειρές μπορώ να καταλάβω όποια δυσαρέσκεια, βλέπουν το θέμα του πολέμου αρκετά συμβατικά, [SIZE=1]αν και ακόμα πιστεύω ότι έχουν good traits, να φανταστείς τις βλέπω όπως είδα το full metal alchemist[/SIZE]. Με τις παλιές όμως, γιατί διαφωνείς? Τι άλλο έχεις δει? [SIZE=1]Να ενημερώσω btw αν δε το έχεις πάρει χαμπάρι ότι βγαίνει σε remake το battleship yamato και το Ozma του Matsumoto φέτος. Ελπίδα για νέες sci-fi/mecha/space operas αν πάνε καλά σε πωλήσεις.[/SIZE]
Mar 03 2012 18:37
Photo

Anakin Skywalker → Mad_Hatter

Φυσικά και έχω όρεξη να μιλήσουμε φίλε μου! Θεωρώ αυτά και μερικά ακόμη ως πολύ καλά δείγματα του είδους! Απλά είπα να μην γράψω ολόκληρο κατάλογο. Αν ενδιαφέρεσαι να σου αναφέρω μερικά ακόμα πες μου. Θα βγει μια μεγαλούτσικη λίστα να ξέρεις! ;) Ακόμα μπορείς να μου προτείνεις κι εσύ κάποιο ή κάποια που έχεις δει! Καλό σ/κ εύχομαι!
Mar 03 2012 11:55
Photo

Mad_HatterPetran79

Βασικά ούτε εγώ το έχω δει, απλά ήθελα να πάρω μια γνώμη καθώς άκουσα ότι τα Ovas μπαίνουν πιο βαθιά στους χαρακτήρες και έχουν μερικές στιγμές που αξίζουν. anyway thanks
Mar 02 2012 23:35
Photo

Petran79Mad_Hatter

oχι, ηταν απο αυτα που μου ξεφυγαν αν και το ειχα βαλει στο στοχαστρο παλια. μονο το πρωτο OVA με ενδιεφερε, οχι τα μεταγενεστερα. τωρα ομως φοβαμαι πως η αισθηση του χιουμορ μου εχει αλλαξει και δεν θα μου αρεσει τοσο. αν μου δωθει ευκαιρια θα το κοιταξω.
Mar 02 2012 23:24
Photo

Καλησπέρα, έχεις όρεξη να μιλήσουμε για το mecha genre in general? Θεωρείς τους τίτλους που πρότεινες στο τελευταίο σου post τα καλύτερα δείγματα του είδους?
Mar 02 2012 22:16
Photo

Mad_HatterPetran79

Γειά, έχεις δει το tenchi muyo?
Mar 02 2012 22:01
Photo

Mad_Hatter → The Tragic Prince

[QUOTE=The Tragic Prince]Devil survivor. Σε προκαλω να παλεψεις τον Lucifer[/QUOTE] [IMG]http://i41.tinypic.com/33nawex.png[/IMG]
Feb 28 2012 20:14
Photo

The Tragic Prince → Mad_Hatter

[YOUTUBE]2u84cH_bmTA[/YOUTUBE]
Feb 28 2012 17:13
Photo

redqueen → Mad_Hatter

τπτ καλε τωρα που σε βρηκα ...btw καληνυχτα
Feb 28 2012 00:37