Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristellaMad_Hatter

To πας φιρί φιρί να ακούσεις τίποτα βραδιάτικα. :hahaha: Αντε καμάρωσε εσύ τον χτικιάρη emo που έχεις για σετάκι και άφησε τον Medicine Seller και τον Sasuke ήσυχους. :P
Σεπ 24 2009 01:36
Φωτογραφία

Mad_Hatteriristella

Oh, finally εβγαλες τον wannabe sith lord απο avatar. Οχι οτι ο wannabe elfas ειναι τιποτα τελειο, αλλα ειναι αρκετα καλυτερος :P
Σεπ 24 2009 01:34
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Seirios

[QUOTE=Seirios] Μολις έχασες έναν φιλο και απέκτησες ένα τρολλ....:yellowcard: [/QUOTE] Και ελεγα να ρισκαρω, η να μη ρισκαρω:hahaha: [SIZE=1]*Θυσιαζει 50 loli και ενα gundam για να κατευνασει την οργη σου*[/SIZE]
Σεπ 24 2009 01:00
Φωτογραφία

Black Kaiser → Mad_Hatter

Ακριβώς. Που πας ρε Κισιμότο με τον Σασούκε χωρίς να φοράει μαύρη κάπα, κράνος με ασθμαίνουσα αναπνοή και τουλάχιστον κάποιο μηχανικό χέρι. ^^ Το τρομακτικό με το βιντεάκι είναι ότι στην αρχή μου φάνηκε και αστείο...! :erk:
Σεπ 24 2009 00:30
Φωτογραφία

Black Kaiser → Mad_Hatter

Ιεροσυλίες Ριν. "Darth" αξίζουν να λέγονται πολύ λίγοι. Ο Σασουκε έχει πολλά ψωμιά ακόμα να φάει μέχρι να φτάσει την "κλάση" του Darth του Vader !!! [U][COLOR=#0066cc][URL]http://www.youtube.com/watch?v=UQqx5EsbSfY&feature=related[/URL][/COLOR][/U]
Σεπ 24 2009 00:12
Φωτογραφία

Mad_Hatter → kelborn3

Τελικα μαλλον παρασκευη θα σου φερω τα Gundam, αυριο δε νομιζω να ερθω να γραψω :(
Σεπ 22 2009 22:14
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

Shonen year?Heh, την ιδια στιγμη που εγω ψιλοσταματησα τα Fighting shonen :P Αρκετα ειδα, τα 7-8 ongoing βλεπω,θα αρχισω και το fairy tail, αρκετα ειναι καλυπτουν απολυτα τις αναγκες μου σε shonen, ειδικα τα One piece-fma.Γενικα ωρα να περασω σιγα σιγα σε αλλο ειδος. Το d.gray-man δεν ηταν ασχημο, αλλα δεν εχω ορεξη να δω τωρα κατι τετοιο τωρα. heh, οπου νανε κανεις catch Up με το anime, και μετα εχει 100 manga chapters, ετοιμασου για face palms.....
Σεπ 21 2009 15:35
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

ero-Boa, gentleman Franky (τέλειο το μαλλί του!) και kawaii Nami ftw! :himitsu: Ωραίο επεισόδιακι indd, το γέμισαν καλά με τα fillers, ως συνήθως! (right, right, left, left SUPEERR! XD) Αυτά που θέλω να δω πιο πολύ είναι Zoro, Robin, Sanji και Brook ωστόσο, Usopp και Chopper δεν με τρέλαναν... ελπίζω στο επόμενο να έχει ένα από τα πρώτα! Για D.Gray ψήνομαι πολύ να το αρχίσω αφού τελειώσω Naruto και Bleach (είπαμε, φέτος θα είναι shonen year :P) γιατί έχω ακούσει καλά λόγια... πως γίνεται να είναι καλούτσικο και να το βαρέθηκες την ίδια στιγμή πάντως; :hahaha: ΥΓ1: Naruto τελείωσα και με το 2ο μεγάλο filler και, αν και ξεκίνησε σχετικά καλά με την crystal element user και το Sanbi (που μου φάνηκε πολύ παράξενο να είναι σε filler... τώρα είδα ότι στο filler δεν έκανε τπτ που θα έχανα αν πήγαινα στο canon), αλλά τόσα επεισόδια που το κάνανε (περίπου 20 αν δεν κάνω λάθος, είναι τρελοί αυτοί οι Ιάπωνες!) λογικό ήταν να πέσει η ποιότητα... στο τέλος ακούμπησε πάτο! :puke: Και προχωράω σήμερα σε Orochimaru vs. Sasuke! Άντε να δούμε τι θα κάνει ο εμός! ΥΓ2: Just to inform you, την φωνή του Orochimaru δίνει ο ίδιος seiyuu που κάνει την Sweetpea (την χοντρή που όλο λέει για sagas) στο OP... δεν το περίμενα, αλλά όντως μοιάζουν! Την πιο τέλεια έχει ο Tobi πάντως, που τον βρήκαν τον τύπο με τόσο αστείο τόνο;; Senpaiii!! XD
Σεπ 21 2009 15:02
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

heh, αν δεν εισαι τωρα Fan, δε θα γινεις ποτε. Το 418 εχει επικο γελιο, αυτα ειναι fillers Που ευχαριστιεσε να βλεπεις. Οπου νανε τελιων και την εξεταστικη, και εχω ηδη αρχισω να κοιταω anime, μιας και δεν ειδα σχεδον τιποτα το καλοκαιρι.Κοιταξα λιγο το manga του d.gray-man κααι αν και καλουτσικο το ψιλοβαρεθηκα :(
Σεπ 21 2009 01:19
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Wao, damn well said, με διόρθωσες ακόμη και σε κάποια σημεία! :P Έτσι λοιπόν, Vegita ftw, αν και και έχω ακόμη αρκετά να μάθω για τον Sasuke, αλλά till now δεν είμαι και τρομερά fan του οπότε δεν το βλέπω για μετά! (πρέπει να δω άμεσα και το 418, άκουσα για άλλη μια φορά η Toei έκανε το θαύμα της με τα OP fillerz!)
Σεπ 21 2009 00:24
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

Καλα συγνωμη, τι πας και μου συγκρινεις?Τον πριγκηπα του badassness με ενα παιδακι που νομιζει οτι ειναι ο μονος ανθρωπος στον κοσμο που εχει υποφερει? Επισης ο sasuke: -Δεν ειναι Badass. -Δεν μισει τον πρωταγωνιστη. -Δεν εχει ψυχολογικα προβληματα, απλα ψωνιζεται με το να λεει στον εαυτο του "ειμαι avenger, wow". -Διψα για δυναμη, με τη μονη διαφορα ομως οτι ο vegeta τα εκανε με προπονηση ολλα και οχι γελοια Power up. -Δεν ειναι κακος, ουτε κοντα δε φτανει στους κακους.Ο vegeta ηταν πραγματικος κακος στην αρχη του DBZ, πραγματικα ruthless, ο sasuke Ποτε δεν ηταν, και ποτε δε θα γινει κακος.Ντροπιαζει τη λεξη Darkness o kishimoto λεγοντας οτι ο sasuke ανηκει εκει (ναι, ο τιτλος του τελευταιου chapter ηταν sasuke's darkness ffs............)
Σεπ 20 2009 14:12
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Καλά, ένα έχω να πω (σχήμα λόγου το ένα :P): Vegeta-Sasuke: - και οι 2 badasses - και οι 2 short-tempered και που μισούν τον πρωταγωνιστή - και οι 2 με ψυχολογικά προβλήματα που αφορούν την απώλεια της οικογένειάς τους και με δίψα για την επαναδημιουργία της "φυλής-φαμίλιας" τους - και οι 2 με δίψα για δύναμη (μην ξεχνάμε, ο ένας πήρε το [B]M[/B]ajin powa και ο άλλος το Cursed Seal για γρήγορο power up από έναν εχθρό που δεν είχαν σκοπό να υπακούσουν) - και οι 2 αγαπάνε την κλάψα όταν χάνουν από τον εχθρό - μοναδική διαφορά: ο ένας είναι emo και ο άλλος punk :hahaha: Κι όμως με το προηγούμενο avatar μου οι κριτικές ήταν αρνητικές, ενώ με αυτό θετικές (ξεχώρισε και γρήγορα)... οπότε η ερώτησή μου είναι, υπάρχει κάποια κλίκα εναντίων του Sasuke ή δεν είναι καλή εποχή για τους emo; :orly: (χαίρομαι που σου άρεσε πάντως! :))
Σεπ 20 2009 04:11
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

Ετσι, vegeta.Σε ονομαζω επισημα badass.
Σεπ 19 2009 22:41
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

heh CP9 με akatsuki ειναι οντως ακυρο, οι akatsuki ειναι οι main villains, Ενω οι cp9 απολα εμφανιστηκαν σε ενα ark, αν και δεν εχασαν ποντους απο το kaku-jyabura thing, το Op εχει και εναν κωμικο χαρακτηρα, πρωτιμω βεβαια τους akatsuki. Εγω παντως με τον Iva εχω ριξει τρελα γελια, και γενικα ολλο το ID ark,το λατρεψα και δεν εχει και καναν μεγαλο ρολο στη σειρα :P Καλα την ειχα ξεχασει εντελως τη σκηνη με το docking, ξεραθηκα στα γελια :hahaha:
Σεπ 18 2009 00:31
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Συμπλήρωμα στο από κάτω, η αλήθεια είναι ότι η όλη σύγκριση Akatsuki-CP9 είναι λίγο άκυρη γιατί οι πρώτοι είναι πιο πολύ στο επίπεδο Schichibukai-Admirals, που όντως έχουν πιο πολύ φάση σε ατάκες, κινήσεις κλπ... απλά κάπου ήθελα να μειώσω τους CP9, ήταν και ο λόγος που το enies lobby, το καλύτερο arc του OP ως τότε, καταστράφηκε μετά την συνάντηση με την Robin στην γέφυρα! Ουφ gomen, πάλι το παράκανα, είναι να μην με πιάσει ο οίστρος! :hot:
Σεπ 17 2009 23:51