Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → Mad_Hatter
Χεχ, ετοιμαζόμουν να στο γράψω κι αυτό στο προηγούμενο vm ανάμεσα στους παράξενους χαρακτήρες που λέγαμε, αλλά τελικά άρχισα να γράφω πολλά και το έσβησα... μάλλον θα τα γράψω και πάλι! :P
Αν ήταν δευτερεύον χαρακτήρας του στυλ Conis ή Gan Fall στην Skypiea να πω οκ, αλλά εδώ μας τον βάζουν σε κύριο ρόλο, να είναι "αρχηγός" της φυλακής και των τραβεστί εκεί, να έχει σημαντική σχέση (όχι ερωτική ευτυχώς, φαντάζεσαι να είναι η μητέρα του Luffy; :hahaha:) με τον Dragon και τους revolutionaries, ενώ σώζει και τον Luffy από πολύ μεγάλο κίνδυνο... ε, κάτι τέτοιους χαρακτήρες με τόσο μεγάλους ρόλους και τέτοια εμφάνιση απλά δεν μπορώ να τους πάρω στα σοβαρά... ναι οκ, το OP είναι ιστορία (τεράστιας) φαντασίας, αλλά θεωρώ ότι αν απουσίαζαν κάτι τέτοια άτομα θα ήταν το λιγότερο 2 φορές καλύτερο! (δεν έχω πρόβλημα που είναι okama, απλά παραπάει το να έχει τόσο σημαντική θέση στην σειρά)
Πχ γιατί ρε Oda να κάνεις μάχη Sanji-Wanze ή Zoro-Kaku... κάτι τέτοια σκηνικά δεν υπάρχουν και δεν μπορώ να πάρω σοβαρά τις μάχες όταν τις βλέπω! :fromabove:
Από κει που πάνε να σώσουν την Robin παλεύουν με ένα mech από ramen και μια καμηλοπάρδαλη που ούτε το Shishi Sonson του Zoro (που κόβει ατσάλι) δεν έπιανε; :frozen:
Ένα από τα ίδια η Iva-chan, παραέχει μεγάλο ρόλο για τα μούτρα της (την κεφάλα της βασικά)! Αν ήταν κάπως πιο ασήμαντη όπως ο Mr.2 θα την πήγαινα πιο πολύ... πάντως μου αρέσει το V που προφέρει αντί για το W, αυτό έχω πολύ περιέργεια να δω πως θα το αποδώσουν στο anime!
Ψιλοάσχετο, αλλά αυτός ήταν κι άλλος ένας λόγος που ως τώρα πάω τους Akatsuki, κάνουν βλακείες μεταξύ τους, πχ ο Kakuzu να λέει τον Hidan ότι θα τον σκοτώσει αν λέει βλακείες ή ότι είναι braindead και αυτός να απαντάει ότι μακάρι να μπορούσε να τον σκοτώσει ή ο Sasori και ο Deidara να μαλώνουν για το τι θεωρείται τέχνη, αλλά τουλάχιστον το κάνουν συνειδητά και αυτό τους δίνει ένα στυλ... στο OP ακόμη δεν μπορώ να ξεχάσω που ο Kaku και ο Jyabura, εκπαιδευμένοι πράκτορες-δολοφόνοι της κυβέρνησης, άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους επειδή ο Usopp τους "έβαλε λόγια"... εκείνη την στιγμή η όλη CP9 που είχα δει πιο πριν κατέρρευσε για μένα. :fromabove: Akatsuki ftw εκεί!
Μην μου πεις ότι προτιμάς CP9 κι εδώ, αντί Akatsuki :yellowcard:! Και η Kalifa χάλασε γρήγορα, ο Kumadori και ο Fukuro ήταν σάπιοι εξαρχής... ο μόνος που άξιζε απ' όλο το group ήταν ο Lucci, αυτός ήταν ωραίος κακός!
Ξέφυγα λίγο αλλά τώρα μου 'ρθαν αυτά! :hot: Τέλος, σχετικά με αυτά που λέγατε με τον kelborn για mech στο OP, πάρε και κάτι που ξέχασα, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=87JfMbUFTL4"]η απόλυτη απόδειξη[/URL] ότι στο OP παίζουν gundam! XD
Όλα τα λεφτά η σκηνή στο μεταξύ, ειδικά εκεί που ο Usopp λέει στην Robin "do it like I did" και είναι με τα χέρια ανοιχτά! Από τις αγαπημένες μου του TB μαζί με εκείνη που ο Oz έπρεπε να μην αναγνωρίσει τον Sanji από την φώτο του bounty του γιατί ήταν παραλλαγμένη και λέει μια αλά Luffy "μα είναι ολόιδιοι"και φώναζε ο Sanji μετά! XD
Σεπ 17 2009 23:39
Zoro → Mad_Hatter
Καλά οι συγκεκριμένοι και ο Bellamy δεν μου την έσπασαν κι εμένα, κι ας ήταν άθλιοι, μόνο και μόνο για τις πορωτικές στιγμές που μας χάρισε ο Luffy!! :p
Σεπ 17 2009 22:54
Mad_Hatter → Zoro
heh, ναι εχω κολλησει λιγο τωρα τελευταια :P
Γενικα ακομα και οι πιο αντιπαθητικοι χαρακτηρες (βλ. Tenryubito) δεν εμειναν πολυ στην ιστορια για να τους μισησεις, απλα μπηκαν εξηπυρετησαν το σκοπο τους (στην προκειμενη περιπτωση να μας δειξουν οτι ο Luffy δε κολωνει και να αρχισει η διαλυση του crew) και βγηκαν.
Σεπ 17 2009 22:43
Night Wizard Seal → Mad_Hatter
Quote:
Originally Posted by [B]°•πίΟu-πίΟu•°™[/B] [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=339482#post339482"][IMG]http://www.anime.gr/forums/images/steelblue/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]BOA HANCOCK ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!
ΓΙΑΤΙ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΓΑΤΑΚΙΑ!!
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΓΩΠΑΘΕΣ Ψ-Ω-Ν-Ι-Ο ΑΑΑ ΤΑΞΗΣ ΚΙΟΛΑΣ!![/I]
oh common, its not that bad :P
Αλλοι που εχουν περασει οσα εχει περασει και η Boa αναπτυσουν god complex και αρχιζουν να βγαζουν ψυχες απο σωματα, και να ανατινασουν κτιρια, αυτη ισα ισα δεν εγινε φιλοζωη:hahaha:.
ΕΛΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΡΕ ΡΙΝ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ....ΤΟ ΒΡΑΔΥ :)
Σεπ 17 2009 22:35
Zoro → Mad_Hatter
Καλά ε, από χτες που είδα ότι στο most hated OP char thread δεν ψήφισες κανέναν μου φαίνεται ότι όπως πας έχεις ήδη γίνει μεγαλύτερος OP fan από μένα... :P οι περισσότεροι απ' αυτούς τους παράξενους με εκνευρίζουν ή είναι ουδέτεροι!
Πάντως αν έχουν και cool στύλ, πχ Kuma ή Doflamingo, μπορώ να πω τους πάω αρκετά!
Σεπ 17 2009 22:21
Mad_Hatter → Zoro
μμμμμμμμ ivankov, mr 2, hannyabal (πολυ respect o λογος του μπροστα στην 5αδα), και γενικα αρκετοι ωραιοι χαρακτηρες εχουν λιγο τρελη εμφανιση.
Σεπ 17 2009 22:08
Zoro → Mad_Hatter
Άσχετο, τώρα μου 'ρθε, παλιά πριν ξεκινήσω το manga μου είχες πει ότι ο Oda έχει το κουφό να σχεδιάζει παράξενους εξωτερικά χαρακτήρες αλλά να είναι πολύ ενδιαφέροντες ως προς στυλ/χαρακτήρα και ότι ως τώρα είχες ήδη 2 που σου άρεζαν, ποιοι ήταν αυτοί τελικά; :?
(btw το filler θα το δω εκτός κι αν όντως δεν παλεύεται με την καμία... είμαι σχεδόν στο τέλος πια, η ουρά δεν κάνει την διαφορά! :P)
Σεπ 17 2009 21:43
Mad_Hatter → Zoro
Καλα, αυτα τα mini plotholes με το ability hidan-kakuzu δεν πειραζουν κανεναν.Επισης δεν εχω ιδιαιτερη πρωτιμηση αναμεσα σε chakra-devil fruits, αλλοιδια ειναι.Και στα δυο θες κολοφαρδια και προπονηση στον ιδιο βαθμο.
Το naruto Και εκει αν το σταματησεις δε χανεις τιποτα.Ελπιζω παντως να μην δεις και το ελεεινο filler Που ακολουθει το hidan-kakuzu arc.
Σεπ 17 2009 15:45
Zoro → Mad_Hatter
Αχά! Εγώ πάντως συνεχίζω το Shippuuden και σε μερικές μέρες θα το έχω ξεπετάξει, να πάω στο manga να δω!
Πάντως δεν ξέρω πόσο χαλάνε οι Akatsuki πιο κει, αλλά εδώ που είμαι τώρα ο Kakuzu με χάλασε, πολύ ανύπαρκτο ability και άσχημος χαρακτήρας, αλλά ο Hidan μου άρεσε που είχε όλο το αυτό το ψυχακοστύλ... και δεδομένου ότι τα τίναξε (εκτός κι αν επιστρέφει πιο κει ως κεφάλι :OMG3:) και δεν μπορεί να βελτιωθεί/χαλάσει άλλο, σαν σύνολο μένει στους fave κακούς, αν και το ability του είχε μερικά κενά.
Βασικά να πω πάλι ότι σαν σύνολο το chakra μ' αρέσει πιο πολύ από τα Devil Fruits, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις όπως Hidan και Kakuzu (και έχω κι άλλους στην λίστα) αναρωτιέσαι από που πηγάζουν οι δυνάμεις τους (ο ένας αθάνατος και ο άλλος με 5 καρδιές, ντίπ όργανα και φτιαγμένος από σχοινιά που κουνάει όπως θέλει :erk:)... ενώ στο OP τουλ λες έχει το Devil Fruit, κανείς δεν ξέρει τι είναι (μέχρι να το εξηγήσει ο Vegapunk), έτσι είναι η δύναμή του και άμα σ' αρέσει... και ησυχάζεις!
Από αυτό το aspect καλύπτει πιο πολλά κενά το OP παρατήρησα κάποιες φορές λοιπόν. Να δούμε πιο κει ποιοι άλλοι εμφανίζονται όμως!
Σεπ 17 2009 14:23
Mad_Hatter → Zoro
Ελα, αργησα λιγο να απαντησω, εξεταστικη sucks.
Ναι τα Gundam δεν ειναι τοσο shonen, ειναι αρκετα πιο σοβαρα, και μερικα απο αυτα, ειδικα τα παλια πραγματικα αριστουργηματα, απο τα καλυτερα anime που εχουν βγει ποτε.
Σεπ 16 2009 18:21
Black Kaiser → Mad_Hatter
Nah, το άκουσα και δεν μου άρεσε :p
Πάντως το συγκεκριμένο chapter μου φαίνεται καλύτερο με τις εικόνες. Shunsui rocks !
Σεπ 16 2009 18:04
kelborn3 → Mad_Hatter
Eνταξει κατσε να δουμε μπορει στο επομενο chapter να σκασει κανας nuclear man και να τελειωσει το οπ.Απο κει και περα ομως οχι εχω ακομα κανα 2 μα8ηματα(που καποια στιγμη πρεπει να τα διαβασω αλλα απο κει και περα λιγα πραγματα.Οσο για online gaming το εχω κοψει.Αυτο τον καιρο ασχολουμαι με αλλου ειδους δραστηριοτητες που περιλμβανουν γυναικες,εξοδους,ανιμε,γυμναστηριο και καλοπεραση.Και στην τελικη τι να κανεις Ριν ΠΑΛΙΟΖΩΗ 10 ΠΕΡΝΕΙΣ 20 ΧΑΛΑΣ:terror2:
Σεπ 15 2009 10:45
Black Kaiser → Mad_Hatter
Εμένα μου λές, επικό είναι μικρή λέξη για να το περιγράψεις ! Αλλη μια φοβερή ατάκα :
[quote]
[B]Kaiba:[/B] "For those of you who don't know the rules of Duel Monsters, I shall now explain them to you in detail. You start off by shuffling your deck..."
[B]Voice:[/B] "Boring!"
[B]Kaiba:[/B] "Who said that!? Who the f*** said that!?! I'm warning you, I'm not going to start this tournament until somebody owns up! Now who said it?"
[B]Voice:[/B] "Sorry. That was me. My bad."
[B]Kaiba:[/B] "Get the hell out of my city. "
[/quote]
:hahaha::hahaha::hahaha:
Όσο για το Bleach και τα bankai του, θα δούμε τι άλλο θα σκεφτεί ο μεγίστος. Αν το σκεφτείς είναι περίεργο πως τελείωσαν οι μάχες με τους espada και υπάρχουν τόσα bankai που δεν μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής. Αρχίζω να πιστεύω πως στο επόμενο arc οι εχθροί θα είναι η Zero Squad. :tensai:
Σεπ 15 2009 10:17

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται