Community Status Updates
Zoro → Mad_Hatter
Μα εσύ έχεις δει πολύ περισσότερα shonen από μένα, λογικό είναι να σου φτάνουν! Εγώ είμαι noobakos ακόμη και είναι 3-4 που είναι must ακόμη και για shonen haters (έχω και το fma μέσα)!:P
Για Naruto πάλι, σε ποια plotholes αναφέρεσαι συγκεκριμένα;
[spoiler=Naruto manga - sheet]Εγώ αυτά παρατήρησα:
Όχι ότι ο Nagato συνεργάστηκε μαζί του (Madara), άλλωστε και οι 2 το κακό της Konoha θέλανε, αλλά ότι o Madara ήταν αρχηγός όλων! Σιγά μην υποτάσσονταν ο Nagato σε αυτόν! Και όσο για υπνοτισμό ούτε λόγο, αμφιβάλλω αν το rinnegan θα την πάθαινε καθόλου!
Ότι ο Itachi δούλευε για τους Akatsuki ενώ o Madara είναι ο head... wtf; oO Το μόνο που υπέθεσα είναι ότι δεν ήξερε ότι ο Madara ήταν πίσω απ' όλα (άλλωστε μας υποδηλώνεται ότι κανείς, ούτε ο Kisame, ήξερε την ταυτότητα του Tobi), το οποίο μου φαίνεται παράξενο για έναν διορατικό σαν τον Itachi, από την στιγμή που φοβόταν ότι μετά τον θάνατό του ο Madara πιθανώς θα πλησίαζε τον Sasuke... και δεν "είδε" τπτ ότι ήταν head της ίδιας οργάνωσης;
Και οκ, δεν έχει byakugan και δεν είδε πίσω από την μάσκα (κυριολεκτικά και μεταφορικά :P) , αλλά πάει σε μάχη με τον Sasuke με σκοπό να πεθάνει ενώ καραδοκεί τέτοιος κίνδυνος από πίσω; Ουσιαστικά είναι λες και πήγαινε να θυσιαστεί χωρίς λόγο, και ότι το ήξερε... γιατί;
Γιατί πολύ απλά το Amaterasu με το οποίο εφοδίασε τον Sasuke ήταν πάνω από εμφανές ότι είχε μεγάλο ρίσκο να μην σκοτώσει έναν τέτοιο skilled shinobi, με πείρα στο Mangekyou μάλιστα (εδώ ο Sasuke μπόρεσε να σβήσει Amaterasu, φαντάσου ο Madara!), αφού ακόμη και να μην είχε counter τεχνική στην χειρότερη ίσως και να έχανε απλά ένα χέρι σαν τον Raikage κάτι.
Οπότε τι έκανε ο πολυμήχανος Itachi για να έχει και 2η ασφάλεια;
...
...
... Naruto :puke:... δυστυχώς έτσι όπως το βλέπω το "κοράκι" που του έδωσε θα είναι άλλη μια δικαιολογία για να σώσει την ημέρα και, πιθανώς, να ξαναγίνουν κολλητάρια με τον Σασουκίδη.
Εκτός κι αν δούλευε για τους Akatsuki ίσα το ανάποδο, για παρατηρεί τον Madara... και προφανώς δεν είχε τρόπο για να τον νικήσει κι αυτός, οπότε σκέφτηκε αυτά που είπαμε. Τι να πω, αν μου ξεφεύγει τπτ, πες -_-
Επίσης ναι, είναι uber δυνατός, σαν logia κάτι και καλύτερος ίσως, δεν τον αγγίζει κανείς και όμως αντί να τους καθαρίσει όλους αλά Kizaru προτιμάει να λέει ιστορίες εδώ κι εκεί... χωρίς κάποιο λόγο, προς το παρόν.
Υπό αυτή την οπτική είναι lame κακός, αλλά γιατί δεν τον έχω βρίσει τόσο ακόμη;
Γιατί πολύ απλά αν και ο Kishi το 'χει στο αίμα του να χαλάει την ιστορία βάζοντας μέσα τον ηρωισμό του Naruto ή τις μαγκιές του Sasuke προτιμώ να μην προτρέχω έως ότου το δούμε στην πράξη... till now δεν ξέρουμε ούτε τι δύναμη έχει ο Madara ή γιατί είναι αθάνατος/δεν πέθανε, ούτε τι σκοπό, ούτε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση!
Μπορεί και να έχει μια καλή ιδέα στο μυαλό του και να καταφέρει να το pull off με καλό τρόπο στο τέλος ο Kishi, με save the day από Naruto ή χωρίς... έως ότου μάθουμε περισσότερα για τον Madara τον θεωρώ πιο πολύ πιθανό lame κακό, αλλά όχι σίγουρο ακόμη λοιπόν.
Τέλος, για να μην νομίζεις ότι λέω αερολογίες, δες και [URL="http://naruto-mangaspoiler.blogspot.com/2009/08/madaras-eye-of-moon-plan-revealed.html"]αυτό[/URL] το άρθρο που βρήκα σε ένα blog όπου ένα μέλος φαίνεται να βρήκε μια πάρα πολύ καλή πρόβλεψη για το τι είναι το Eye of the Moon plan του Madara.
Ειδικά αυτό το blog έχει απίστευτες θεωρίες και με την συγκεκριμένη προσκυνώ :respect:, αν και όχι επιβεβαιωμένη, σκέφτηκε κάτι απίθανο ο τύπος, δεδομένου ότι έχουν μείνει στην μέση οι τεχνικές με Yin και Yang chakra, μιας και ο Kakashi και ο Yamato ποτέ δεν εξήγησαν τπτ στον Naruto.
Αφού διαβάσεις το άρθρο λοιπόν σου λέω κι εγώ... τι κι αν για να ξαναπάρει το "μάτι" του από το Shinigami χρειάζεται κάπως τον Naruto ή κάποιον άλλο χαρακτήρα και γι' αυτό δεν τους καθαρίζει;
Τι κι αν έχει μια ιδεολογία σαν τον Nagato και δεν θέλει να καθαρίσει αθώους στο ζήτημα;
Τι κι αν δεν είναι ο Madara τελικά;
Υπάρχουν άπειρες υποθέσεις που μέχρι να τις δούμε στο χαρτί δεν με αφήνουν να θάψω τον Madara ακόμη... όπως και να το κάνουμε ήδη από τώρα φαίνεται ότι 2ος Nagato δεν θα είναι, αλλά δεν μου φαίνεται ότι θα είναι απαραίτητα άσχημος χαρακτήρας.
Και αφού η ιστορία εμπλέκει τους 2 άθλιους πρωταγωνιστές που στο τέλος πρέπει σίγουρα να παλέψουν κάπως, δεν μπορούσε να τελειώσει με τον θάνατο του Nagato, εξ' ου και ο Madara! (plot no jutsu ok, αλλά ας δούμε πόσο πρώτα :P)
Πάντως το έχω ξαναπεί, οι leads καταστρέφουν την σειρά, που αλλιώς έχει μερικά πολύ ωραία πράγματα να προσφέρει imo, ειδικά κακούς... και στο OP έχω το ίδιο παράπονο, αλλά για τους μερικούς γελοίους χαρακτήρες που εμφανίζονται σε κάθε arc και για το unpsofable, που είναι παράγοντες πολύ πιο "ελαφριοί" γιατί δεν επηρεάζουν τους leads (που μαμάνε σε όλες τις φάσεις τους) και το πως θα τελειώσει η σειρά, σε αντίθεση με το Naruto.
Με άλλα λόγια, so far ακόμη νομίζω ότι το OP κάνει καλύτερη δουλειά κι εγώ! Το Naruto μου άφησε κάποιες πολύ καλές στιγμές και πάλι όμως, οπότε το έχω 2ο, αλλά για λίγο, καθαρά για τις βλακείες που αναφέραμε. Κατά τ' άλλα δεν ξεχνάω και τα τόσα καλά που μου πρόσφερε!
ΥΓ: Και [URL="http://naruto-mangaspoiler.blogspot.com/2009/09/theory-itachis-gift-samjoko-three.html"]άλλη[/URL] μια απίθανη θεωρία για το τι είναι ίσως το κοράκι που έδωσε ο Itachi στον Naruto... Amaterasu-proof protection! :hahaha: Still, δεν θα μου φαινόταν lame idea, απλά δεν μου αρέσει αυτό το πάρε δώσε που έχουν με τα μάτια στην σειρά (Kakashi, Danzo, Ao, Madara) και με τις τεχνικές (αυτόματο Amaterasu στον Sasuke και το χειρότερο όλων η εμφάνιση του 4th πριν ελευθερωθεί το kyuubi -πέραν του ότι το 8tails δεν μου άρεσε καθόλου με τον σκελετό- και το σώσιμο τις κατάστασης γιατί το είχε ρυθμίσει πριν πεθάνει... τι είναι πρόγραμμα το seal? Ένα από τα ίδια με τον πατέρα του Kakashi ακολουθούμενο από το rez... εκεί μου φαίνεται ο Kishi μπέρδεψε το Naruto με family friendly ταινία τις Disney :wet2:).[/spoiler]
Oct 04 2009 02:32
The Tragic Prince → Mad_Hatter
λιγο πιο μικρο αν θυμαμαι. βεβαια αν θες να κανεις τα παντα θα σου παρει λιγο παραπανω. μιλα μου απο μσν να σ πω
Oct 04 2009 00:42
iristella → Mad_Hatter
Kαλά σε εκείνη την ατάκα είχα ψοφήσει. Είχα πέσει κάτω και χτυπιόμουν κυριολεκτικά. xD Και ρε γαμώτο ήταν τόσο κάφρικες οι ατάκες που θα μπορούσαν όντως να είναι στο original. Ή εκεί με την πολεμική κραυγή "coffee table".... Πως λέμε "raseengan" ή "gomu gomu no.."
Ήταν 10/10 trolling αυτό.
[spoiler=manga naruto]
Kαταρχάς δεν σου παρουσίαζε μόνο τον Pain για final villain. Το ότι ο Madara ήταν πίσω από τον Pain είχε παρουσιαστεί από πριν πάει ο Pain στο Konoha. Πριν και από την μάχη Sasuke Itachi αν θυμάμαι καλά. Από εκεί και πέρα το να μην είναι κάτι όπως φαίνεται aka προβλέψιμο και να υπάρχει plot twist περισσότερο καλό μου φαίνεται παρά κακό. Τον Nagato δεν τον έκαναν όλοι ότι ήθελαν πολύ απλά από πίσω του κρυβόταν ο Madara, τον οποίο ουσιαστικά διεψευσε στο τέλος και εκανε αυτό το οποίο ήθελε ο ίδιος να κάνει (περίτρανη απόδειξη του ακόμη και αν ο άλλος σου δείξει μια πόρτα είναι ευθύνη σου αν θα την διαβείς). Φυσικά και ο Pain αποτέλεσε μοχλό για την ωρίμανση του Naruto. Αλλα αυτό είναι θετικό και όχι αρνητικό γιατί Α) είναι περίτρανη απόδειξη του ότι οι φερόμενοι ως κακοί δεν έχουν πάντα 100% άδικο
Β) Ο Pain σαν χαρακτήρας δεν ήταν απλά ένας τυχαίος ψυχοπαθής κακός. Λειτούργησε περισσότερο σαν σύμβολο σαν την ενσάρκωση μιας ιδεολογίας πεσσιμιστικής η οποία απαξιώνει την ανθρώπινη ζωή και θεωρεί την ανθρωπότητα εγκλωβισμένη σε έναν ατελείωτο κυκλο πολέμου. Η μάχη Naruto - Nagato ήταν ουσιαστικά μια μεταφορά. Μια μάχη ανάμεσα σε δύο ιδεολογίες τον κυνισμό και τον ιδεαλισμό (πολύ χονδρικά) και το αποτέλεσμα ήταν ότι αυτό το οποίο χρειάζεται για ένα καλύτερο μέλλον είναι η ισσοροπία και των δύο. Αν το καλοσκεφτείς κανείς από τους δύο δεν νίκησε ηθικά, ούτε ο Nagato γιατί πολύ απλά άλλαξε γνώμη, αλλά ούτε και ο Naruto γιατι Α)και αυτός παραδέχτηκε λάθος Β) δεν ήταν αυτός που μετέπεισε τον Nagato αλλά ουσιαστικά ο Nagato (του παρελθόντος) μετέπεισε τον Nagato (του παρόντος). Το υποχείριο σε αυτήν την περίπτωση ήταν ουσιαστικά ο Naruto και όχι ο Nagato. Tώρα αν όλο αυτό το παραγνωρίζεις επειδή δεν εξελίχθηκε ο χαρακτήρας του Nagato όπως περίμενες και επειδή δεν είχε τον χρόνο που περίμενες σε μια σειρά που δεν ήταν πρωταγωνιστικός ρόλος , ας συμφωνήσουμε ότι πολύ απλά διαφωνούμε στο πως βλέπουμε την σειρά.
Επίσης ο Madara μια χαρά villain είναι. Και είναι μια χαρά επειδή ακριβώς δεν είναι σοβαροφανής αλλά το έχει ρίξει "στον χαβαλέ" καταρρίπτοντας έτσι ένα overused αρχέτυπο σε shonen και μη. Το ότι έχει και αυτός τα issues του φαίνεται από το πως μίλησε για τους uchiha και από κάποιες άλλες μικρολεπτομέρειες ΑΛΛΑ σαν χαρακτήρας και το πως λειτουργεί στην σειρά είναι απίστευτος. ΜΟυ φέρνει κάτι ανάμεσα σε Joker και Al Paccino στο Devils Advocate. Φαίνεται χαρωπός, λέει ιστοριούλες στον καθένα, του δίνει το δικαίωμα της επιλογής αλλά στην ουσία είναι ο πιο επικίνδυνος από όλους. Ακριβώς γιατί δεν πουλάει ποζεριά αλλά προσπαθεί να τους κάνει τα μυαλά πουρέ. Σκέψου πως παραλάσσει τις ιστορίες του ανάλογα με τον αφηγητή που έχει μπροστά του και τις υποδείξεις που κάνει παράλληλα και θα δείς πως κουρδίζει σιγά σιγά τους υπόλοιπους χαρακτήρες. [/spoiler]
Oct 04 2009 00:23
Mad_Hatter → iristella
Ναι το ειδα οτι ηταν Fake, αν και δεν το ειχα καταλαβει στην αρχη, ειχα πεθανει στα γελια με το "they are both psychos!And it seems they are gay too!What kind of experiments are the doing in the underworld?"
Τωρα οσο αφορα τον madara το μονο που του αναγνωριζω ειναι τα κοτσια του.Θελει πολυ θαρρος για να εμφανιζεσε με τετοια μασκα δημοσια:hahaha:.
[SPOILER=naruto manga]
Καλο ειναι το να μη παρουσιαζονται ασπρα-μαυρα τα πραγματα, αλλα το γκριζο να υπαρχει εκει που πρεπει.Πχ οι σοβαροι κακοι να ειναι μαυροι, καταμαυροι ψυχοπαθεις, και σωστα φιαγμενοι.Πχ να οταν δειχνεις οτι ο αυτος που παρουσιαζες επι χρονια οτι ηταν ο Final villain ηταν puppet ενος αλλου, το παρουσιαζεις περισσοτερο.Τον nagato στη συγκεκριμενη περιπτωση τον εκαναν ολλοι οτι ηθελαν, και υπηρχε μονο για να σου κανει το naruto να ωριμασει (και καλα), βοηθιτικος χαρακτηρας ηταν, ετσι και ο madara τωρα υπαρχει μονο για να σου προωθησει τη πλοκη, και για να ενωσει τους naruto-sasuke με τα ιερα δεσμα του γαμου, κομπαρσος ειναι και αυτος, οπως και ο nagato.Για αυτο δε θα παρουσιασει λογο για την επισκεψουλα στους kage, Οπως δεν ειχε λογο και για την επισκεψη στο naruto, μονο για να προωθησει τη πλοκη παει.
[/SPOILER]
Oct 03 2009 23:05
Mad_Hatter → The Tragic Prince
Nice, Το αρχισα το παιχνιδι, τα σπαει η ιστορια απο το πρωτο λεπτο σε πιανει :)
Ποσες ωρες ειναι συνολο πανω-κατω?Πιο μεγαλο απο το 7?
Oct 03 2009 22:48
iristella → Mad_Hatter
Βtw το Dogs chapter Που βγήκε προχτές είχε fake translation. Το είδες το Ps στο ποστ μου ne? xD
Oct 03 2009 18:45
iristella → Mad_Hatter
[spoiler=naruto manga] Ο Madara δεν είναι ο Nagato. Σε αντίθεση με τον Nagato που κινούνταν από συναισθηματικούς λόγους, είχε την οργή του (όπως την έχει τώρα ο Sasuke) και την εμμονή του, o Madara μέχρι στιγμής δείχνει να πηγαίνει πιο ψύχραιμα, βάση σχεδιου. Έχουμε δει ότι σε κανέναν από όσους έχει μιλήσει μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει πλήρη εικόνα. Τους λέει ότι χρειάζεται να τους πει για να τους στρέψει σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Τώρα αν αυτό το βγάλουν ωραία ή του αλλάξουν τα φώτα είναι άλλο θέμα. Μέχρι στιγμής πάντως δεν νομίζω ότι μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά και να προδικάσουμε αποτέλεσμα. Εκτός και αν έχουμε αποφασίσει ήδη γι αυτό που θα δούμε πριν το δούμε και απλά περιμένουμε να κράξουμε.
Όσο για τον Nagato και πάλι διαφωνούμε. Και η βάση στο οποίο διαφωνούμε είναι η εξής. Προσωπικά πιστεύω ότι ουδείς τέλειος. Όλοι κάνουμε λάθη και όλοι μπορούμε να παρασυρθούμε από συναισθήματα και καταστάσεις. Το να έχει κάποιος ένα γαμάτο doujutsu δεν του δίνει παράλληλα παντογνωσία και god like ενόραση.Ο Nagato με βάση ορισμένες εμπειρίες είχε αναπτύξει μια συγκεκριμένη εμμονή. Όπως περίπου συμβαίνει με τους μανιοκαταθλιπτικούς έτσι και εδώ δεν μιλάμε για έναν χαζό άνθρωπο. Ίσα ίσα αν σκεφτείς το πως είχε οργανώσει την θεωρία του έδειχνε ότι το είχε αναλύσει πολύ το θέμα και ότι έθετε ορισμένα πολύ σωστά ζητήματα. Παρόλαυτά στο πλαίσιο που ήταν κολλημένος με κάποια πράγματα έδινε έδαφος για να πέσει θύμα χειραγώγησης από κάποιον άλλο πιο ψύχραιμο. Ενδεχομένως και ο Madara να έχει τα δικά του κολληματα θες όμως λόγω ιδιοσυγκρασίας, θες λόγω εμπειρίας τα χειρίζεται καλύτερα.
Τώρα αν εσύ διαφωνείς που δεν παρουσιάζονται όλα μαύρο άσπρο αλλά προβάλλεται το ζήτημα ότι πολλές φορές (όχι πάντα) είναι θέμα οπτικής γωνίας δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα της σειράς. [/spoiler]
Oct 03 2009 17:40
Mad_Hatter → Zoro
Ρε τι shounen λες, υπεραρκετο ειναι το op, μας καλυπτει ολλες τις αναγκες, αντε διαβασε και το fma που τα σπαει.Εγω τοσα Ongoing shounen κοιταω και δε νομιζω να αρχισω συντομα κανα αλλο.
Με τον madara η σειρα γεμισε plotholes, αυτος κατεστρεψε τη σειρα.
Moreover face it, he is the most dissapointing villain ever.
Oct 03 2009 14:56
Mad_Hatter → iristella
[SPOILER=naruto manga]
[QUOTE=iristella]¨Εχω την αίσθηση ότι ο Madara έχει πολλά χαρτιά κρυμμένα κάτω από το μανίκι του. Πάρτο λογικά δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει όλα του τα χαρτιά στους αντιπάλους του. Πιθανότατα θέλει είτε να τους δελεασει με κάτι , είτε να τους εκφοβίσει.[/QUOTE]
Nope, δεν εχει απολυτως κανενα.Οπως και ο nagato λογικα θα ειχε καποιο χαρτι κατω απο το μανικι του για να νικησει τον madara, και θα ειχε καταλαβει οτι πηγαινε να τον χρησιμοποιεισει αντι να την πατησει σα 5χρονο και δεν ειχε τιποτα απολυτως, ετσι και αυτος δεν εχει απολυτως κανενα σκοπο.Απλα το κανει για να προχωρησει τη πλοκη και να βαλει τις βασεις για την τελικη αναμετρηση.
[/SPOILER]
Oct 03 2009 12:00
Zoro → Mad_Hatter
Μπααα είπαμε, φέτος θα είναι shonen year, να τα ξεφορτωθώ... του χρόνου οι σοβαρότερες σειρές! :hahaha:[spoiler=Naruto manga]Έχω να πω πάντως ότι αν και σίγουρα πέφτει μετά τον Pein η ποιότητα της σειράς, πράγμα που still πιστεύω οφείλεται στους 2 leads, δεν μπορώ να πω ότι δεν διαβάζεται... ειδικά την συγκέντρωση όλων των kages την βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα, για να μάθουμε τι δυνάμεις έχει ο καθένας και φυσικά, αν και δεν μίσησα τον wrestler Raikage γενικά, η σκηνή με το Raiga Bomb θύμισε τόοοσοο smackdown... και να την τρώει ο Sasuke κιόλας ήταν για πολλά rofls :hahaha:. Η Mizukage τα σπάει πάντως!
Περί Madara πάλι, δεν ξέρω, σίγουρα δεν είναι τόσο cool όσο ο Nagato, αλλά ούτε μου την σπάει ιδιαίτερα... άλλωστε είναι τόσο δυνατός που δεν του νοιάζει να αποκαλύπτει κάποια πράγματα και ακόμη και ο Itachi είχε πει ότι δεν είναι ο ίδιος με τον παλιό εαυτό του... ίσως η πολλή δύναμη και τα χρόνια τον βάρεσαν λιγάκι στο μυαλό (αν και βέβαια αυτό εξυπηρετεί ως plot no jutsu, αλλά πάλι δεν με πείραξε τρομερά), τουλάχιστον όμως δεν είναι τόσο σπαστικός όπως μερικούς κακούς τύπου spandam του OP! :P Ακόμη και μέσα στα όλα περί πεπρωμένου που είπε βρήκα ένα νόημα... δεν λάτρεψα την όλη φάση, αλλά δεν με ξενέρωσε όπως στο τέλος του Nagato πχ. Γενικά περιμένω να μάθουμε πιο πολλά γι' αυτόν για να μπορώ να κρίνω πλήρως! Θα εξαρτηθεί πολύ και από το τι είναι αυτό το Eye of the Moon plan του! [/spoiler]Άντε να κάνω και το ποστάκι σιγά σιγά... :hot:
Oct 03 2009 04:38
The Tragic Prince → Mad_Hatter
έχω άλλα καλύτερα να κατεβάσεις την εκδοσή για gameboy είναι καλύτερη σε όλα. μονο μειονέκτημα ειναι πως η εκδοση του SNES ειχε καλυτερο ηχο. msn me για να σ πω
Oct 03 2009 02:10
Mad_Hatter → The Tragic Prince
Μπας και εχεις κανα Link για dl το ff6 για playstation?
Oct 02 2009 19:42
Mad_Hatter → Zoro
Heh, το τελιωσες επιτελους, ε?
Τραβα δες τωρα κανα σοβαρο anime (neon genessis evangelion/gundam 0079/tokyo magnitude) να ερθεις στα ισια σου :P
[SPOILER=naruto manga]
Στο ελεγα παντως οτι απο το pein arc Και μετα η σειρα εχει πεσει κατακορυφα, ο pipamoto εχει κατι μηνες να βγαλει καλο chapter, περα του οτι δεν υπαρχει πλεον πλοκη.Ολλο sasukesasukesasukesasukesasukesasukesasuke.......
Παντως ναι για τον nagato σου ελεγα με το summon Μπορει να χωσει logia.
Ο nagato/pein ηταν μακραν ο καλυτερος χαρακτηρας της σειρας, 2 κλασσεις τουλαχιστον πανω απο το υπολοιπο manga, κινητρα, σκεψεις, παρελθον, ατακες, δεν τον επιανε κανεις, αλλα βλεπεις δεν αρεσε στα narutards που το μονο που ξερουν να λενε ειναι "OMG ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο NARUTO ΜΕ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΟΜΑΤΙΑ, ΠΟΣΟ COOL HAIRCUT EIXE O SASUKE" κλπ, και για να μη χασει τους Fans ειπε να τον σκοτωσει με τον πιο αθλιο τροπο.Και ο τροπος που πεθανε το God realm ηταν η αθλιοτητα η ιδια.Αν ειναι δυνατον να αποφευγει το rasenshurike που το ειδε απο το μισο μετρο και να σκοτωνει ταυτοχρονα 2 κλονους, και να μη μπορει να αποφυγει το rasengan που το ειχε δει απο τα 10 μετρα να ερχετε, και εχει και τη μιση ταχυτητα.....η το αλλο το ακυρο που δε τιναχτηκε ο Naruto απο τη shinra tensei......
Απο δυναμη ειναι ο πιο δυνατος απο οσους εχουμε δει, τι Itachi, τι sasuke, τι jirayia, κανεις δε τον εφτανε.Και το naruto θα τον τελιωνε σε μισο λεπτο αν ειχε το Godrealm δυναμεις απο την αρχη της μαχης.Περα του γεγονοτος οτι τον εποιασε, και δεν μπορουσε να τον σκοτωσει επειδη τον ηθελε ζωντανο....μαχη ειναι αυτη?
Και τον αντικαθιστα με τον Madara, τη μεγαλυτερη αποτυχια σε Villain που υπαρχει σε anime, ακομα και ο Pegasus απο τα Yugioh ηταν καλυτερος.
Παντως συμφωνω με αυτα που λες για τον Luffy.
[/SPOILER]
Oct 02 2009 16:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed