Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaMad_Hatter

Thriller είναι. Απλά αφορά ένα συγκρότημα. Δεν έχει μουσική με την κλασσική έννοια του όρου πχ Κ-ΟΝ. Περισσότερο μυστήριο έχει. Ε και τα κλασσικά της Kaori Yuki. Θάνατοι, χαρακτήρες με ψυχολογικά etc.
Sep 15 2009 01:27
Photo

Mad_Hatteriristella

Ελεγα να το διαβασω, αλλα ακουσα οτι ειναι με μουσικη, και τετοια δε τα πολυπαω :(
Sep 15 2009 01:24
Photo

iristellaMad_Hatter

[COLOR=White]Βάλε τα γράμματα στο profil σου να φαίνονται λίγο πιο ανοιχτά για να κάνουν αντίθεση μόνο. Και ναι για το Orchestre έχω και εγώ πολύ αγωνία. Αλλά τον τελευταίο καιρό έχω βρει και κάποια άλλα πολύ καλά τα οποία τσεκάρω. Πχ με το Wolf Guy έριξα απίστευτο γέλιο σήμερα. Να υποθέσω το Kaine το έχεις διαβάσει της Kaori Yuki E? [/COLOR]
Sep 15 2009 01:20
Photo

Mad_Hatteriristella

Something so beautiful would never be eyecanser and shouldnt rot in a pc folder :P Το μειωσα καπως τωρα, να φαινοντε καλυτερα τα γραματα. Και θα δουμε ποτε το 8ο chapter της ορχηστρας?3 βδομαδες quality check κανουν :(
Sep 15 2009 01:15
Photo

iristellaMad_Hatter

H waifu σου μια χαρά είναι. Το ότι την έκανες ταπετσαρία είναι το eye cancering. :P
Sep 15 2009 01:04
Photo

Mad_Hatteriristella

hey, Λιγα για τη νεα μου waifu, μη σου πω τιποτα για τους uchihaχες σου :P Isnt she aweeesssooooommmeee?so kawaiiiiiiiiiiiii
Sep 15 2009 00:50
Photo

iristellaMad_Hatter

OMG πάλι με το eye cancer.......xDDDDDDDD
Sep 15 2009 00:40
Photo

Mad_Hatteriristella

Και Btw αλλαξε επιτελους αυτο το background, σα να μπαινω σε Profile 80χρονης ειναι :P
Sep 15 2009 00:33
Photo

Mad_Hatter → kelborn3

Χεχε, να τους πουμε στην anidb αν ειναι ετσι, να το βαλουν και mecha στο category, ηδη το εχουν στα Gunfights..... Για πες εσυ, ποτε τελιωνεις εξεταστικη?Κανα καλο παιχνιδι-anime-manga βρηκες?
Sep 15 2009 00:31
Photo

Mad_Hatter → Tsunade-sama

mochi mochi δε νομιζω να ξανακουσεις, και θα κανεις μια 30αρια επισοδια να τον ξαναδεις, aka Μισος χρονος :P
Sep 15 2009 00:27
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

Λες για το abridged series ? Ναι ρε, το ξέρω ! Όντως τρομερό ταλέντο ο τύπος. Με εχει κάνει να πέσω κάτω απο το γέλιο ! :hahaha:
Sep 14 2009 23:39
Photo

Mad_Hatteriristella

Γιατι, οσοι εχουν υπηρετες σημαινει οτι δεν εχουν ατσαλινα νευρα?
Sep 14 2009 22:13
Photo

kelborn3 → Mad_Hatter

Βασικα το οπ ηταν παντα gundam.Δες απλα vegapunk,kuma και black century weapons.Αυτα ειναι μεκα οχι μλκς
Sep 14 2009 22:11
Photo

Mad_Hatter → kelborn3

χαοοχαοαχχαοχαοαχοχοα τρελη μαχη! Stark, i challenge you to a duel! Παντως που πανε τα shounen....Τη προηγουμενη βδομαδα ειχαμε smackdown στο Naruto, τωρα yugioh στο Bleach....what will be next?gundams in one piece?
Sep 14 2009 21:51
Photo

kelborn3 → Mad_Hatter

Δες το bleach το τελευταιο ποστ μου και δεν 8α χασεις.Εγγυημενα
Sep 14 2009 18:24