Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Mad_Hatter → Tsunade-sama

Μα ειναι μετεμψυχωση αυτη? Τη μια πεθαινει, και την αλλη επιστρεφει σα ροζ γατι? Ειχα πεθανει στα γελια εκει:hahaha:.
Οκτ 02 2009 15:32
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Yo, been a while my friend! :P Τελείωσα χτες, μετά από πολύ κοπιαστικό "διάβασμα" (αυτά σου κάνει η εξεταστική, αλλά και πάλι τα διάβασα πολύ προσεκτικά), και το manga του Naruto και είμαι up to date με το latest chapter! Δεν θα πω εντυπώσεις γιατί σύντομα θα κάνω ένα γιγαντοπόστ όπου το συγκρίνω με το OP, αλλά έχω μια απορία:[spoiler=Naruto manga]όταν μιλούσαμε περί Kizaru και ότι κανένας από τον κόσμο του Naruto δεν μπορεί να τον αγγίξει (ή νικήσει; ), είχες πει ότι υπήρχε ένας, ίσως 2 που μπορούσε... ποιος/ποιοι ήταν τελικά; (madara, pein; ) Και πως ακριβώς; (το μόνο που μου φάνηκε ίσως μπορούσε να κάνει κάτι ήταν το summon του Nagato που αφαιρούσε ψυχές) Btw πολύ ωραίος ο Nagato/Pein και η ιστορία που τον οδήγησε στο να έχει αυτή την ιδεολογία, κρίμα μόνο που (για άλλη μια φορά :frozen:) o Naruto τα χάλασε όλα και τον έκανε καλό με έναν μονόλογο... μετά μαζικό rez και όλοι χαρούμενοι αναγνωρίζουν τον Naruto ως σωτήρα (και προφητεία my ass, πολύ plot no jutsu) μπράβο Kishi, κατέστρεψες άλλον έναν cool κακό... Αν κάτι αναγνωρίζω στου Luffy είναι ότι απ' όλους τους λίγους που έχει αλλάξει (και όχι στρατό όπως ο Naruto) το έκανε χωρίς να φανεί forced, απλά έμεινε ο εαυτός του και οι πράξεις του τον έκαναν θαυμαστό απέναντι στον άλλο/αντίπαλο. Καλύτερο παράδειγμα η Boa, όπου δεν άρχισε μονολόγους και φωνές για να τις αλλάξει χαρακτήρα, απλά πολέμησε γι' αυτά που τον αφορούσαν άμεσα (πετρωμένες αμαζόνες, ζωή του κλπ), έμεινε ο εαυτός του και αυτό οδήγησε στο να τον ερωτευτεί αυτή. A lot better από το mumbling του Naruto όπου όλοι πέφτουν ξεροί και αναγνωρίζουν το μεγαλείο του... Πάντως για τις δυνάμεις που είχε ο Pein δεν τον θεώρησα τόσο πολύ θεό... δλδ οκ δυνατός ήταν, αλλά δεν μου άρεσε που έπρεπε να επιτίθεται μαζικά, από 2 μέχρι 6 σώματα, για να έχει όλο και δυνατότερη επίδραση το rinnegan, ενώ με το sharingan τα κάνει όλα ένας... απ' όσο κατάλαβα ο Nagato είχε τις δυνάμεις όλων τον 6 realms και απλά επειδή θα ήταν απίστευτα δυνατός ακόμη και για τον Naruto να νικηθεί, τον χώρισε στα 6 και δεν έκανε μάχη Naruto-Nagato. Αλλά και πάλι, σαν παρουσιαστικό θεού ο Enel μου άρεσε πιο πολύ, αυτός μπερδεύονταν άνετα με θεό... ο Pein, πέρα από το rez, μου φάνηκε απλά ένας άλλος skilled shinobi με bloodline limit. Βέβαια την ιδεολογία του δεν την πιάνει η θεοποίηση και τρέλα του Enel, μιλάω καθαρά για δύναμη. Το Shinra Tensei ήταν πολύ ωραίο [URL="http://www.onemanga.com/Naruto/429/06-07/"]εδώ[/URL] πάντως, καλή επίδειξη δύναμης![/spoiler]Αυτά, τα υπόλοιπα σύντομα σε ποστ! :hot:
Οκτ 02 2009 15:04
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Mad_Hatter

Ε όχι κ pokemon η υπογραφή μου!!! Θα τρίζουν τα κοκκαλάκια του Mikage...
Οκτ 02 2009 10:48
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Kakashinote

heh, εγω ειχα dropaρει την 1η season επειδη ηταν απο τα πρωτα anime που εβλεπα, και τα κοιταζα online (πριν ενα χρονο περιπου) και κατι που δεν ειχα καλο Net, κατι που δυσκολευομουνα να τα βρω, δε με ειχαν ξετρελανει κιολας τα πρωτα επισοδια, πεθανε το ενδιαφερον μου για τη σειρα αδοξα, μετα δοξα το θεο μου βγηκε το brotherhood, και μας πορωσε. Παντως απο οτι εχω ακουσει ειχε βγει καλη η 1η season, αρκετα περιεργο, τις περισσοτερες φορες που τα studio δεν ακολουθουν το Manga και κανουν τα δικα τους εχουμε τεραστια facepalms, και τραβαμε τα μαλια μας :P
Οκτ 01 2009 00:03
Φωτογραφία

Kakashinote → Mad_Hatter

αα εδω θα διαφωνησω...η πρωτη σεζον ηταν αυτη που με μαγεψε πραγματικα. μου αρεσε επειδη ενιωθες τον καθε χαρακτηρα ποιο κοντα(π.χ hughes). στο brotherhood ο hughes δεν προλαβαινει να δεθει με το κοινο. αλλα και παλι τα σπαει το ανιμε/μανγκα.
Σεπ 30 2009 23:53
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Kakashinote

thanks bro, το Fma τα σπαει, απο τα αγαπημενα μου manga πιο βαθυ απο τα συνηθισμενα shounen, και παραλληλα βαζει humor μεσα, πολυ καλη υποθεση, δεν αφηνει plotholes και κανει μικρες ανατροπες :) Η 1η season βεβαια του anime δε που πολυαρεσε και την ειχα παρατησει σχετικα νωρις, αλλα οταν ξεκινησε το brotherhood κολλησα, και μετα μπηκα και στο manga.
Σεπ 30 2009 23:31
Φωτογραφία

Kakashinote → Mad_Hatter

βασικα το friend request το εκανα επειδη ειμαστε και οι 2 λιιιγο καμενοι με fma και μοιραζομαστε ιδιες αποψεις
Σεπ 30 2009 23:08
Φωτογραφία

Black Kaiser → Mad_Hatter

[QUOTE] Οι περισσοτεροι κακοι των shonen για να ψοφισουν υπαρχουν, μη τους κανουμε και ολλους σκουπιδια.[/QUOTE] Έτσι. Πες τα Ριν, πες τα !
Σεπ 29 2009 10:38
Φωτογραφία

Black Kaiser → Mad_Hatter

Ωραίο. Αν και μόνο που έβαλες την φωτό του σασκε δίπλα απο τον Υπέρτατο Άρχοντα των Σίθ πολύ του είναι. Αν θες να δεις έναν "κακό" ο οποίος να συγκρίνεται με τον Vader πήγαινε και κοίτα την τελευταία picture απο αυτές που έβαλα λίγα δευτερόλεπτα πριν στο Bleach latest chapter ;)
Σεπ 24 2009 18:20
Φωτογραφία

Seirios → Mad_Hatter

μονο και μονο που πιστευεις οτι με 50 λολις και ενα γκανταμ μπορεισ να ριξεις.....εχεις πολθ μεγαλο ΔΙΚΑΙΟ!!! το καταφερες...χαχαχαχα
Σεπ 24 2009 02:03
Φωτογραφία

Mad_Hatteriristella

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=HPnsJPb-2Ho[/URL] Thats Bahamut Zero, με τηλεσκοπειο θα κανει το genjutsu o sasuke?:hahaha: Το spear του sasuke Παντως το κοβω να εχει ποιασει αραχνες:hahaha:.
Σεπ 24 2009 01:59
Φωτογραφία

iristellaMad_Hatter

Sasuke has sharingan. Το μάτι που τα κάνει όλα και συμφέρει (μόνο καφέ δεν ψήνει αλλά και η Karin πρέπει να βρει μια χρησιμότητα σε αυτήν την σειρά)> Υπνωτίζει το Bahamut Zero σου (όπως έκανε και στο Μanda) και το στέλνει καταπάνω σου. Μoreover who cares about your freaking motorbike?Sasuke can see you coming from a mile away. You are not fast enough to stop him. Plus you may have six swords but sasukes spear, is longer. xD (that came out weird)
Σεπ 24 2009 01:53
Φωτογραφία

Mad_Hatteriristella

I summon Bahamut Zero, i wanna see susanoo stoping that.Moreover i have a freaking motorbike with 6 swords inside, beat that!
Σεπ 24 2009 01:49
Φωτογραφία

iristellaMad_Hatter

ehem..... Φυσικα γιατί ο Sasuke δεν έχει ανάγκη να αναπληρώσει άλλες ελλείψεις με μεγάλο σπαθί -if you know what i m saying- *winks winks*. Επίσης Susano can pwn omnislashes ass any freaking time of the day. Όσο για την Tifa και την Karin και τις δύο γραμμένες στα παπάκια τους τις έχουν. xD
Σεπ 24 2009 01:45
Φωτογραφία

Mad_Hatteriristella

Δε μπορεις να συγκρινεις το buster sword με την οδοντογλυφιδα που εχει ο sasuke, το Omnislash με τον susanoo και φυσικα την Tifa με τη karin, its obvious who is the better one :)
Σεπ 24 2009 01:41