Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Evil Grin → Raven Princess

μπαααα, βαριέμαι λιγο να δω και πειραματίζομαι στο photoshop ... και τωρα που το λες πρέπει να αρχίσω και γω διάβασμα... στο καλό αρχίζουν τα σχολεία ...εσύ όμως γιατί διαβαζεις δεν είναι λιγο νωρίς ?
Αύγ 21 2008 15:09
Φωτογραφία

Raven Princess → Evil Grin

καλα εχω πηξει στο διαβασμα και ισα που προλαβαινω ναδω κανα επεισοδιο και να γραψω στο φορουμ.Εσυ???Βλεπεις κανα ανιμε τελευταια???
Αύγ 21 2008 14:54
Φωτογραφία

Evil Grin → Raven Princess

καλα είμαι Μαριννάκι ,εσύ ?
Αύγ 21 2008 14:47
Φωτογραφία

Raven Princess → Evil Grin

Hello!!Τι γινεσαι????
Αύγ 21 2008 14:44
Φωτογραφία

Raven Princess → Hikari-sama

Ναι εχω εναν μικροτερο αδερφο.14 χρονων!!!Εκεινος βλεπει μονο one piece και απεχθανεται τα shoujo με αγαπες και kawai χαρακτηρες!!!Οποτε καταλαβαινεις την κατασταση!!!Ασε που παιζει και κατι παιχνιδια με ξυλο και αιματα και τρελαινομαι.......!!!!!
Αύγ 21 2008 14:39
Φωτογραφία

Hikari-sama → Raven Princess

Α,έχεις αδέλφια ? Τυχερή !! Τουλάχιστον εγώ δεν χρειάζεται να μοιράζομαι τον υπλογιστή με κανέναν ΧD
Αύγ 21 2008 11:32
Φωτογραφία

μην ανησυχεις ουτως η αλλως εχω διαβασμα οποτε μπαινω οταν υπαρχει χρονος και δεν καθεται ο αδερφος μου.Ναι θα βγει και 2 κυκλος και ανυπομονω τοσο πολυ!!!!
Αύγ 21 2008 09:38
Φωτογραφία

Hi ^0^ Δεν είχα ακούσει φήμες για 2ρο κύκλο, αλλά χαίρομαι που το ακούω. Εγώ μια είμαι στον υπολογιστή, μια παρακολουθώ την Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς, γι'αυτό άργησα να απαντήσω.
Αύγ 20 2008 17:36
Φωτογραφία

Γεια!!!Τι γινεσαι???? Μολις τελειωσα το vampire knight και ανυπομονω για τον δευτερο κυκλο που θα ξεκινησει να προβαλλεται στην Ιαπωνια 6 Οκτωβριου!
Αύγ 20 2008 17:07
Φωτογραφία

Nice, κι άλλο anime προστέθηκε στην λίστα μου !!Άντε, να δούμε ποιό θα πρωτοδώ !!
Αύγ 19 2008 14:32
Φωτογραφία

Λοιπον με επιασες στη φαση που βλεπω επεισοδιο Vampire Knight και αν σου αρεσουν οι βρυκολακες δες το οπωσδηποτε παρολο που εχει μονο 13 επεισοδια σιγουρα θα σε κανει να μην ξεκολλας απο την οθονη του υπολογιστη!!!!Τα σχεδια φοβερα και η υποθεση αρκετα ενδιφερουσα και ακομα δεν εχω καταλαβει που το παει πραγμα που σημαινει πρωτοτυπη υποθεση κατι αρκετα σπανιο!!!!Οποτε στο προτεινω δαγκωτο!!!
Αύγ 19 2008 14:22
Φωτογραφία

Το τελειωσα και παρολο που δεν εχει σχεδον καθολου σχεση με το μανγκα (το οποιο λατρευω) εκτος απο τους χαρακτηρες και καποια βασικα γεγονοτα ειναι πολυ καλο!!!Μη φοβασαι κλαμα εχει βασικα στο τελος αλλα αξιζει το χρονο που θα του αφιερωσεις!!!Ακομα και το κλαμα ειδικα στο τελευταιο επεισοδιο ειναι απαραιτητο στοιχειο του συγκεκριμενου ανιμε.Εγω παντως στο συστηνω ανεπυφυλακτα ειδικα για καποια στη ηλικια σου!!!
Αύγ 19 2008 14:14
Φωτογραφία

Mμμ, ίσως να το δω μόλις τελειώσω με την Haruhi. Έχω διαβάσει περίληψη (μένοντας μακριά από spoilers) και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. To Vampire Knight τι λέει ? Πάντα μου άρεσαν τα Vampires ♥___♥
Αύγ 19 2008 13:57
Φωτογραφία

Raven Princess

Το τελειωσα και παρολο που δεν εχει σχεδον καθολου σχεση με το μανγκα (το οποιο λατρευω) εκτος απο τους χαρακτηρες και καποια βασικα γεγονοτα ειναι πολυ καλο!!!Μη φοβασαι κλαμα εχει βασικα στο τελος αλλα αξιζει το χρονο που θα του αφιερωσεις!!!Ακομα και το κλαμα ειδικα στο τελευταιο επεισοδιο ειναι απαραιτητο στοιχειο του συγκεκριμενου ανιμε.Εγω παντως στο συστηνω ανεπυφυλακτα ειδικα για καποια στη ηλικια σου!!!
Αύγ 19 2008 13:51
Φωτογραφία

Μια χαρά είμαι !! Ελπίζω να πέρασες καλά, ακόμη και χωρίς internet ;) Βασικά, ακόμη κόλλημα με το Rozen Maiden έχω, αλλά τώρα ξεκίνησα να βλέπω το Melancholy of Haruhi Suzumiya, με το οποίο ο μισός πληθυσμός του forum φαίνεται να λατρεύει. Είμαι στι 2ρο episode, και απ'όσο έχω καταλάβει, τα episodes προβάλλονται με μπερδεμένη σειρά S: Εσύ ? Τέλειωσες το Full Moon ? Σκεφτόμουν να το δω, αλλά δίστασα γιατί κάτι μου λέει πως έχει πολύ κλάμα..
Αύγ 19 2008 13:45