Community Status Updates
Raven Princess → Hikari-sama
Hello!!!Συγγνωμη αλλα τις 2 προηγουμενες εβδομαδες ημουν στο χωριο απου εκει οχι ιντερνετ καφε ουτε σινεμα δεν ειχε οποτε αναγκαστηκα να αποχωριστω για λλιγο καιρο το φορουμ!!!Τι γινεσαι??/Με ποιο ανιμε εχεις κολλησει τωρα???
Aug 19 2008 13:38
Raven Princess → cheery girl!
Cheery girl!!!!!Διαβασα ολη τη λογομαχια με τον Kenny και οφειλω να σε συγχαρω που υπερασπιστηκες επαρκως τον εαυτο σου!!!!Ως φιλη(γιατι τωρα πια σε θεωρω πολυ καλη μου φιλη!!!) σε συμβουλευω να το ξεχασεις γιατι ο θυμος μονο θα σε βλαψει!!!!World peace my friend!!!!
Aug 19 2008 13:22
cheery girl! → Raven Princess
ευχαριστω πολυ Raven Princess μου!!!!Κι εσενα σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!Να περασεις εκει που θες και να προοδευσεις στη ζωουλα σου!!!!Παρολο που ειμαι πολυ σιγουρη οτι θα τα καταφερεις μιας και εισαι φοβερη ψυχη,φιλοτιμη και απ οτι μου λες κι εσυ εργατικη!!!!!!
Aug 08 2008 11:27
ΟΚ μολις το αρχισω και προχωρησω λιγο θα σε ενημερωνω για εντυπωσεις!!!!
Aug 06 2008 08:36
Hikari-sama → Raven Princess
Kι εγώ χάρηκα ^___^ Είμαι πιο μικρούλα, 14 !! OVA σημαίνει Official Video Animation, δηλ. είναι κάτι σαν special episode.Π.χ, το OVA του Rozen Maiden προβλήθηκε ένα χρόνο μετά το τέλος της σειράς και εξηγεί γιατί η Suigin Tou έγινε η "κακιά" της υπόθεσης. Δεν είναι δηλαδή sequel της σειράς, αλλά κάτι σαν special episode, όπως είπα παραπάνω. Ελπίζω να σε βοήθησα ^___^ Αν αρχίσεις να βλέπεις το Rozen Maiden, περιμένω εντυπώσεις !
Aug 05 2008 22:29
Μαριαννα !!Χαρηκα πολυ Σοφια!!! Κι εμενα μου αρεσουν πολυ οι σκοτεινοι χαρακτηρες για το ιδιο λογο που αρεσουν και σε σενα γιατι ακριβως δεν τους μοιζω καθολου και μαλλον θα ηθελα να ειμαι ετσι!!Ευχαριστω πολυ για τη περιληψη και μολις προλαβω θα το αρχισω!!!Τι σημαινει ΟVA???? Ποσο χρονων εισαι Σοφια???Εγω 17.
Aug 05 2008 19:04
Είναι η αγαπημένη μου Suigin Tou απ' το Rozen Maiden ^___^ Όπως είπαμε και στο thread του Tokyo Mew Mew, οι πιο dark χαρακτήρες μου κάνουν κλικ ;) Ίσως επειδή δεν έχουν καμια σχέση μ'εμένα. Και όπως μπορείς να πεις απ'την ενδημασία της, η Suigin Tou είναι αρκετά dark =D Λοιπόν, ας σου κάνω μια περίληψη: O Jun Sakurada είναι ένα μοναχικό αγόρι που έπειτα απο μια ντροπιαστική εμπειρία, αρνείται να επιστρέψει στο σχολείο. Μια μέρα, εμφανίζεται στο δωμάτιό του η ζωντανή κούκλα Shinku, που τον μετατρέπει σε υπηρέτη της. Η Shinku είναι η 5η απ' τις 7 κούκλες της συλλογής Rozen Maiden. Σκοπός των Rozen Maiden είναι να τελειώσουν το Alice Game, δηλ. να πολεμούν μεταξύ τους για να μαζέψει η μια το Rosa Mystica (την ικανότητά της να μιλά και να περπατά) της άλλης. Η κούκλα που θα τα μαζέψει όλα, θα μετατραπεί σε Alice, το ιδανικό κορίτσι που επιθυμεί ο Πατέρας (ο Rozen, ο δημιουργός της συλλογής. Αποτελείται απο 2 σεζόν, 12 επ. η κάθε μια, και ένα OVA για την Suigin Tou. Μπορείς να δεις το Rozen Maiden στο [URL="http://www.gofish.com"]www.gofish.com[/URL] !! A, και με λένε Σοφία !! Εσένα ?
Aug 05 2008 17:37
προς το παρον εχω αφοσιωθει για να τελειωσω το full moon wo sagashite και το vampire knight αλλα πολυ θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για το Rozen Maiden.Μου αρεσει να μαθαινω για καινουργια ανιμε που δεν τα ξερω.Περιμενω πορωμενη Hikari-sama να μαθω για το Rozen Maiden αλλα και απο ποιο ανιμε ειναι το αβαταρ σου!!!!
Aug 05 2008 17:23
Ούτε και εγώ άντεξα, (πότε θα πάρω laptop, πότε ορέ??) ήθελα επειγόντως να δω την συνέχεια της νέας μου μανίας, του Rozen Maiden !! Aν δεν παρακολουθείς κάπιο άλλο anime, πες μου να σου πώ περίληψη του Rozen Maiden. Θέλω να μιλήσω με κάποιον, έχω πορωθεί, χιχιχι !!! Εσύ ?
Aug 04 2008 22:36
Γεια!!! Δεν πειραζει!!Κι εγω διακοπες ημουν αλλα δεν αντεξα χωρις ανιμε!!!!Εσυ???
Aug 04 2008 20:49
Sorry που δεν σου απαντούσα΄,ήμουν και'γω διακοπές!! Μια χαρά είμαι, εσύ ??
Aug 04 2008 20:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed