Community Status Updates
Raven Princess → Hikari-sama
Τελειο!!!! Σοφακι, μηπως ξερεις πως μπορω να βαλω εικονες σε ενα ποστ???Ειναι επειγον!!!! :p
Sep 01 2008 17:47
Hikari-sama → Raven Princess
Konichiwa, Marianna-chan !!! Μια χαρά είμαι, εσύ πως πας ? Τα ιδεογράμματα είναι από τους στιχους ενός τραγουδιού και διαβάζονται "Hyou no you ni utsukushiku watashi",που θα πει "Εγω, που είμαι γεμάτη χάρη όπως ο πάνθηρας". Μ' αρέσει ο τρόπος που προφέρεται και το κότσαρα κάτω απ' το username :D
Sep 01 2008 17:32
Hello Σοφια-chan!!!!Τι γινεσαι????ΩΩΩΩΩ!!!!Τι σημαινουν τα ιδεογραμματα κατω απο το username σου???
Sep 01 2008 17:22
Ποτέ δεν φέρομαι άσχημα στους φίλους μου. Καλά, πού και πού γίνομαι κάπως πεισματάρα, αλλά οι μικροκαβγάδες είναι φυσιολογικοί. Η οικογένεια και οι φίλοι είναι ό,τι πιο σπουδαίο.
Aug 30 2008 15:30
Raven Princess → cheery girl!
ΝΑΤΑΣΣΑ-CHAN!!!!!!Που χαθηκες και περιμενω για απαντηση εδω και καιρο και ειπα μα καλα τι επαθε αυτο το κοριτσι???Επεσε πολυ διαβασμα εεε????Σε καταλαβαινω!!!:P
Απο ποιο ανιμε ειναι παλι το καινουργιο αβαταρ????:bahhh:
Aug 30 2008 14:56
OK Θα αφησουμε τα αυτογραφα μαλλον!!!!
Δεν νομιζω πως θα γινοσουν ντιβα αλλα ακομα και αν γινοσουν ειμαι σιγουρη πως θα φεροσουν στους φιλους σου οπως πριν!!!Παρολο που οι χαρακτηρες των ανθρωπων αλλαζουν τοσο ευκολα που ουτε το φανταζεσαι , οσοι ανθρωποι εχουν μαθει να σεβονται τους αγαπημενους τους θα συνεχισουν να το κανουν ο,τι και να γινει !!!! :P
Aug 30 2008 13:56
Kάνω κολύμβηση απ' τα 9 μου. Μπα, δεν ασχολούμαι με πρωταθλητησμό και τέτοια, γιατί παρα είμαι τεμπέλα για να το πάρω στα σοβαρά :p. Οπότε δεν μας βλέπω για αυτόγραφα και τέτοια ;) Το να γίνω ντίβα σαν χαρακτήρας δεν είναι και τόσο δύσκολο, είμαι ήδη κομματάκι ψηλομύτα και περήφανη !!
Aug 29 2008 21:47
Οντως οι ελπιδες να γινω πριγκιπισσα ειναι περα μακρια και δεν ειναι στις επιδιωξεις μου κατι τετοιο!!!Με το μπαλλετο ασχολουμαι 8 χρονια και ευελπιστω να περασω στις εξετασεις για τις ανωτερες επαγγελματικες σχολες!!!Κολυμβηση ε???
Εκανα στο δημοτικο και μου αρεσε πολυ!!!Εχω ιδιαιτερη σχεση με το υγρο στοιχειο!!!Ποσο καιρο κανεις???Ασχολεισαι καθολου με πρωταθλητισμο??
Μη σε δουμε με κανα χρυσο μεταλλιο και δεν πουμε "Την ξερω!!!!! Μιλαμε μαζι στο φορουμ για τα ανιμε!!!!! '' Οχι τιποτα αλλο να μας δωσεις και κανα αυτογραφο πριν γινεις ντιβα και δεν μας μιλας!!!!!Πλακα κανω!!!Ενα τοσο καλο κοριτσι δυσκολα θα γινοταν ντιβα!!!!
Aug 29 2008 17:23
Το οτι δεν έχουμε συναντηθεί δεν έχει σημασία. Ακόμα μπορούμε να είμαστε φίλες. Καλά, το να γίνεις πριγκίπισα λίγο χλωμό το βλέπω, αλλά είμαι σίγουρη πως θα γίνεις μια άξια μπαλαρίνα !! Αλήθεια, πόσο καιρό ασχολείσαι με το μπαλέτο ? Έκανα και 'γω όταν ήμουν 4-5 χρονών, αλλά το σταμάτησα. Το πάθος μου ειναι η κολύμβηση !!
Aug 29 2008 13:20
ΟΚ ευχαριστω για την υποστηριξη αλλα οι ελπιδες να εχω την τυχη της Ahiru ειναι λιγες εως μηδαμινες.Ομως εχεις δικιο καποια στιγμη θα αποκαληφθει το ταλεντο μου!!!!(ελπιζω να γινει αυτο πριν αποφασισω να αυτοκτονησω!!!!!) Πλακα κανω!!!!Η ζωη ειναι ωραια και δεν θα τη θυσιαζα για τιποτα στον κοσμο!!!!Χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι σαν και σενα Σοφακι μου που μου δινουν κουραγιο ακομα κι αν δεν τους εχω συναντησει ποτε!!!!!
Aug 29 2008 09:13
Δεν θυμάμαι αυτό το επισόδειο..Αλήθεια, πρέπει να κάνω μια επανάληψη στην Tutu..Και μην λες οτι είσαι ασήμαντη για το περιβάλον σου, όλοι είναι σημαντικόι !!Απλά πρέπει να περιμένεις λίγο για να αποδείξεις την αξία σου. Και μην ξεχνάς πως η Ahiru από αδέξιο παπάκι μεταμορφώθηκε σε μια πριγκίπισα όλο χάρη !!
Aug 27 2008 14:40
Νομιζω πως σε καποιο επεισοδιο η Rue αναφερεται ως Raven Princess αλλα δεν ειμαι και απολυτα σιγουρη.Ωστοσο ειπα οτι μοιαζω με την Ahiru οσων αφορα στο γεγονος οτι και εγω ειμαι ασημαντη γι το περιβαλλον μου και το ταλεντο μου στο μπαλλετο ειναι ετσι και ετσι!!!!Αλλα δεν εχω βρει καποιο χαρακτηρα ανιμε που να μοιαζει απολυτα οπως εσυ με τη Minto!!!!Οχι ακομα τουλαχιστον!!!
Aug 27 2008 11:17
Ε, μιας και ο "πατέρας" της Rue ήταν το Κοράκι (=Raven), και η Rue μεταμορφωνόταν σε Princess Kraehe, υπέθεσα οτι βγάζει νόημα =P Εγώ μάλλον με καμια τουσ δεν μοιάζω, Μαριάννα μου !! Το'χω ξεκαθαρίσει, ο anime χαρακτήρας που μου μοιάζει πολύ είναι η Minto !!
Aug 25 2008 12:10
Neuro → Raven Princess
Δεν κάνει τίποτα...εγώ τα βλέπω από το [url=http://www.veoh.com/]Online videos: Watch video clips and TV online free | Veoh Video Network[/url] ή από το [url=http://animeblogz.com/]Anime videos: Watch Anime Online | Anime Blogz[/url]
Aug 25 2008 11:18
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!Μαλιστα!!Ωραιο!!!Ναι απο τη Rue.Που το καταλαβες?????Παντως οφειλω να ομολογησω πως αν και θα ηθελα να μοιαζω με τη Rue μαλλον πιο πολυ με την Ahiru μοιαζω!!!!!!!
Aug 25 2008 11:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed