Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Raven Princess → cheery girl!
Αντε καλη επιτυχια!!!Περαστικα στη μαμα σου και καλο κουραγιο!!Πραγματικα σε καταλαβαινω γιατιη μητερα μου,η θεια,μου και η νονα μου ειναι φιλολογοι και οπως καταλαβαινεις δεν με αφηνουν ουτε να ανασανω!!!!
Ελπιζω να περασω νηπιαγωγων!!! Ευχομαι να τα καταφερεις να γινεις μια φοβερη κτηνιατρος!!!
Παντως και μετα τις πανελληνιες εγω θα κοπιασω μιας και θελω να περασω σε ανωτερη επαγγελματικη σχολη χορου για καθηφητρια μπαλλετου!!!!
Ιούλ 26 2008 17:05
cheery girl! → Raven Princess
Kοιτα διαβαζω 3 ωρες την ημερα αλλα εχω καθε μερα ιδαιτερα ενα 2 ωρο και τον υπολοιπο χρονο μου ειτε βοηθαω τη μαμα γιατι ειναι χειρουργημενη,ειτε βγαινω εξω με τις κολλητες μου διοτι τους λειπω λενε,ειτε βλεπω το amore!Εμ,ειμαι πολυ ασχολη τι να κανουμε???
Παντως θελω να περασω κτηνιατρικη στη θεσσαλονικη.....εσυ?Για που στοχευεις?
Υ.Γ Το αβαταρ μου ειναι απο το shugo chara!!!!!
Ιούλ 24 2008 20:02
Καλα πλακα μου κανεις????Κι εγω Γ' Λυκειου ειμαι αλλα δεν θα χασω και τα πραγματα που αγαπω απο το πολυ διαβασμα!!!!Φυτουκλακι που θες να περασεις????
Ιούλ 24 2008 17:23
cheery girl! → Raven Princess
Ελα βρε!!!Μπηκα τελικα!!!!!Επιτελους!Θα το πιστεψεις αμα σου πω πως δεν ειχα χρονο???Ασε!!!!!!Εχω αρχισει και βγαζω ριζες απο το πολυ διαβσμα..θα τρελαθω....!
Ιούλ 20 2008 14:24
Raven Princess → Hikari-sama
Φευγω για διακοπες και θα τα πουμε οταν καταφερω να βρω υπολογιστη!!!!! ^__^
Ιούλ 12 2008 11:48
Cheery girl που χαθηκες και τοσες μερες δεν εχεις μπει στο φορουμ????
Ιούλ 10 2008 10:00
Raven Princess → Melkor
Ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ για τη βοηθεια!!!Και συγγνωμη για τις απλες και χαζες ερωτησεις!!!!
Ιούλ 09 2008 14:57
Melkor → Raven Princess
αν δεις, και στο quick reply, και στο post reply, εχει ενα εικονιδιο με ενα κιτρινο τριγωνο, που μετα απο 1-2 δευτερολεπτα, εμφαιζετια μισο κεφαλι ( ενα ματι περιπου ) απο πισω. αυτο ειναι το spoiler. τα πατας και σου βγαζει 2 tags< και γραφεις αναμεσα
Ιούλ 09 2008 14:30
Raven Princess → Melkor
Πως μπορω να βαζω spoiler στα posts γιατι δεν μπορω να το βρω πουθενα????
Ιούλ 09 2008 14:19
Hello!!!!! Ελπιζω να περασουμε καλα στο φορουμ για ανιμε και μανγκα!!!!!
Ιούλ 02 2008 17:37

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται