Community Status Updates
Raven Princess → Neuro
ευχαριστω παρα πολυ γιατι το ψαχνω τοσο καιρο και δεν εχω βρει ακρη!!!!
Aug 25 2008 11:07
Neuro → Raven Princess
Το έψαξα λίγο και βρήκα από που μπορείς να το κατεβάσεις...βλέπεις εγώ έχω 24 mb και πότε δεν κατεβαζω![B] [url=http://hsbsitez.com/files-collection-downloads/313/Majin+Tantei+Nougami+Neuro]Majin Tantei Nougami Neuro Hosted on Megaupload.com , Rapidshare.com - Hsbsitez.Com[/url][/B]
Aug 24 2008 18:39
Hikari-sama → Raven Princess
Βασικά από πουθενά ! Απλά μ'αρέσει η λέξη Hikari(=φως) και ήθελα να βάλω και μια κατάληξη από δίπλα. Και μιας και το -sama μου αρέσει πιο πολύ απ'τις υπόλοιπες, διάλεξα αυτό !! Εσυ να υποθέσω απο την Rue,έτσι ?
Aug 24 2008 12:37
Raven Princess → Neuro
Μια ερωτηση για τον ειδικο!!!! Απο που μπορω να κατεβασω επεισοδια Majin Tantei Nougami Neuro με torrent??????
Aug 24 2008 09:50
Raven Princess → Hikari-sama
Μια αδιακριτη ερωτηση.........Απο που εμπνευστηκες το ονομα σου στο φορουμ Σοφακι???
Aug 24 2008 09:44
Raven Princess → cheery girl!
Χαιρομαι να σου φτιαχνω το κεφι Νατασσα-chan!!!(εχεις το ιδιο ονομα με τη μητερα μου!!!)
Ωστε Ναξο????Δυστυχως δεν εχω παει αλλα καποια στιγμη θα γινει και αυτο!!!!
το Vampire Knight ειναι σχετικο με βρυκολακες και ειναι πραγματικα τελειο!!!Ειναι μονο 13 επεισοδια και ο δευτερος κυκλος θα βγει 6 Οκτωβριου στη Ιαπωνια και ανυπομονω τοσο πολυ!!!!
Το shugo chara ειναι απο τα ανιμε που βρισκονται στη λιστα για προβολη αλλα για να σου αρεσει τοσο παει να πει οτι αξιζει τον κοπο!!!
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!Μενουμε τοσο κοντα ???????Οπωσδηποτε καποια στιγμη θα βγουμε να συζητησουμε περι ανιμε και απο κοντα γιατι εδω γυρω κανεις δεν με καταλαβαινει!!!!
Α και το email μου : [EMAIL="bdwitchmarianstell@hotmail.com"]bdwitchmarianstell@hotmail.com[/EMAIL]
Δυστυχως τα ανιμε αυτα δεν τα ξερω αλλα αφου μου ειπες οτι κανουν θραυση θα τα προσθεσω στη λιστα μου!!!Αν τα δεις πες μου περισσοτερα!!!
Και κατι ακομα Σε ποιο σχολειο πας ????Απο περιεργεια. Εγω στο Λυκειο Σπατων.
Aug 22 2008 16:17
cheery girl! → Raven Princess
Ωωωω σου εχω πει ποτε ποσο καταπληκτικη εισαι????Μια συζητηση μαζι σου ειναι αρκετη για να μου φτιαξει το κεφι!!!!!!!!:awww:
Σαμο ε???Δεν εχω παει ποτε,πρεπει να ειναι καταπληκτικα.....εγω πηγα Ναξο και περασα υπεροχα....ξεκουρατηκα αρκετα,δεν μπορω να πω,αλλα θα προτιμουσα να μην πηγαινα τον Σεπτεμβρη σχολειο.....εχω τρομοκρατηθει με τις χαζο-πανελληνιες!!!!!!:Crying2:
Vampire knight???Ωραιο ακουγεται!!!!!Αμα ειναι σχετικο με βρυκολακες,ειμαι σιγουρη πως θα το λατρεψω!!!!!
Εμενα το avatar μου για ακομα μια φορα ειναι απο το shugo chara....τελευταια ομως αυτο το anime εχει αρχισει να με κουραζει....Ενω ξεκινησει φανταστικα,τωρα εχει αρχισει να χανει λιγο τη μαγεια του......
Να σου πω εχεις ακουστα για 2 shoujo animes τα οποια εχουν κανει θραυση στην Ιαπωνια???Το ενα λεγεται kirarin revolution (ειμαι σιγουρη πως θα το λατρεψεις γιατι η κοπελιτσα θελει να γινει τραγουδιστρια!!!!Θυμιζει λιγο mermaid melody) και το αλλο gakuen alice....Δεν εχω δει κανενα απο τα 2 τους,αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια και λεω να ξεκινησω.......
Οσο για την περιοχη που μενεις,το ξερες πως ειμαστε ''σχετικα'' κοντα?????Εγω μενω Παλληνη,μια περιοχη κοντα στον Γερακα!!!!!Θα μπορουσαμε να παμε για καφε καμια φορα,πιστεψε με εχουμε πολλα να πουμε περι shoujo!!!!!!
Aug 22 2008 14:36
Ακομα μια ερωτηση απο ποιο ανιμε ειναι το αβαταρ????Εγω γινει κουραστικη με αυτη την ερωτηση αλλα θελω τοσο πολυ να μαθαινω για νεα ανιμε!!!!
Aug 22 2008 09:12
Χαιρομαι που δεν εδωσες σημασια σε τετοια λογια !!!!Ξερω εισαι ανωτερος ανθρωπος εσυ γιάυτο και σε συμπαθω τοσο!!!!!
Διακοπες πηγα Σαμο (ωραια ηταν αν εξαιρεσεις τα μαθηματα με τη μητερα μου!!!!) και μετα στο "χωριο" για μπειμπισιττινγκ στα ξαδερφακια (με μπονους μαθημα ιστοριας με τη θεια μου!!!!)Εσυ???Ελπιζω να γεμισες ευχαριστα τις μπαταριες σου!!!!
Εγω μενω Σπατα .Εσυ???
Απο ανιμε μολις τελειωσα το vampire knight εξαιρετικο αν και δεν εχει :kawaii:kawai στοιχεια συγκαταλεγεται στα shoujo και τα σχεδια ειναι φανταστικα!!!Στο προτεινω ανεπιφυλακτα αν δεν το εχεις ηδη δει!!!Τωρα ετοιμαζομαι να ξεκινησω Cardcaptor Sakura καθως το ειχα δει παλια στο σταρ και θα ηθελα να το συνεχισω.Τι λες εσυ??Κανα νεο ανιμε????:congrats:
Aug 22 2008 08:51
cheery girl! → Raven Princess
Eυχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια Raven princess μου......!!!!!!Μη φοβασαι,τον εχω ξεχασει τον τσακωμο ηδη.....Να σου πω την αληθεια,δεν εδοσα και πολυ μεγαλη σημασια διοτι το παιδι αδιαφορουσε πληρως γι αυτα που του εγραφα και επαναλαμβανε τα ιδια ξανα και ξανα....γι αυτο και την σταματησα ολη την ιστορια...ειχε καταντησει κουραστικο!!!!!
Τεσπα,τι νεα καλη μου???Που πηγες διακοπουλες???Εχεις κανενα καλο anime που βλεπεις αυτον τον καιρο,να μου προτεινεις...(κατα προτημηση shoujo,ξερεις εσυ!!!)
Και μια τελευταια ερωτηση....που μενεις????(Ασχετο!Αλλα ειμαι περιεργη,τι να κανουμε!:P)
Aug 21 2008 17:48
Hikari-sama → Raven Princess
Καλό είναι και το One Piece, πλάκα έχει, αλλά soujo και πάλι soujo !!!!Παιχνίδια με ξύλο ε?? Μπλιαχ, και πιστολίδια φαντάζομαι και όλα αυτά τα πολεμοχαρή παιχνίδια που αρέσουν στα αγόρια...Φρίκη σκέτη ακούγεται !! Το καλό που δεν έχω αδελφό είναι οτι μπορώ να κλαίω χωρίς φόβο όταν βλέπω soujo, αλλιώς θα μου το κοπάναγε για την υπόλοιπη ζωή μου !!
Aug 21 2008 16:09
Evil Grin → Raven Princess
χιχι ,εσύ δεν βγαίνεις καθολου ? παντως αν θες να βγεις παρε ενα τηλεφωνο αν θες ;Ρ να τα πουμε λιγο που εχω καιρο να σε δω !
Aug 21 2008 15:55
Raven Princess → Evil Grin
Καλα ειναι.εχει πορωθει με το ΤΟΡ και counter strike και one piece .Βγαινει μονο για μπασκετ με το Στεφανο!!!!
Aug 21 2008 15:39
Evil Grin → Raven Princess
οκ !δε με λες τι κανει ο Αλέξης ,καιρό έχω να τον δω ...
Aug 21 2008 15:31
Raven Princess → Evil Grin
Ειμαι Γ'Λυκειου!!!!Οποτε το διαβασμα απο τωρα ειναι απαραιτητο για να ολοκληρωθει εγγκαιρως η υλη!!!
Aug 21 2008 15:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed