Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Raven Princess → Hikari-sama

ΑΑΑΑΑΑ!!!!!Να αγιασει το στομα σου γιατι σ'αυτο το κατσικοχωρι ολοι ακουν βλαχικα και μου εχει στριψει!!!! Νομιζω πως εκει θα βρεις αρκετες εικονες!!!Στο photobucket μπορεις να αναζητησεις κιολας????? Και αφου τις αποθηκευσεις πως τις περνας στα αλμπουμ του anime//gr???:orly:
Σεπ 03 2008 21:51
Φωτογραφία

Hikari-sama → Raven Princess

ΑΑΑΑΑΑ Σ'ΑΓΑΠΑΩ !!! GREEK SONGS BURN IN HELL !!!!!! Απαίσια, φρικτά, κάνουν τα αυτιά μου να ματώνουν !!Εγώ είμαι ροκού !! Και 'μενα μ'αρέσουν τα βιβλία με λίγο romance, αν και δεν είμαι romantic type. Από Google + Imeem..OK, ευχαριστώ !!
Σεπ 03 2008 21:26
Φωτογραφία

Λοιπον πιστεψε το η οχι οι εικονες της Rue ειναι απο το google και το imeem.Απιστευτο!!!Κι εγω τρελαινομαι για βιβλια φαντασιας με μαγειες κλπ αλλα τελευταια μου αρεσουν και τα ρομαντικα!!!! Απο μουσικη σιχαινομαι οσο τιποτα τα σκυλαδικα και γενικα τα ελληνικα!!! Οποτε ακουω βασικα ξενα!!! :)
Σεπ 03 2008 21:23
Φωτογραφία

Τα περισσότερα avatar μου είναι απ' το Rozen Maiden, σου έχω μιλήσει γι'αυτό, και τα βρίσκω μέσω photobucket. Αλήθεια, εσύ πού βρήσκεις εικόνες της Rue, γιατί εγώ στο Google δεν βρίσκω σχεδόν τίποτα !! Μπα σε καλό σου, τα ίδια χόμπυ έχουμε ? Κι εγώ λατρεύω το διάβασμα, ειδικά τα βιβλία περί μαγείας !! Τι μουσική σ'αρέσει ?
Σεπ 03 2008 10:53
Φωτογραφία

Raven Princess → iristella

ΟΚ ευχαριστω πολυ!!!! ;))
Σεπ 02 2008 22:13
Φωτογραφία

iristella → Raven Princess

Καλησπερα και Thanks για το request....... Αva και sig εχω παρει απο το Code Geass:Lelouch of the Rebellion ....Απεικονιζει την C.C.... Ειναι καταπληκτικο anime Και στο συνιστω ανεπιφυλακτα.... Αν θες να το κατεβασεις με megaupload Πηγαινε στο παρακατω Link.... [url=http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=360790]Code Geass Download Links - Naruto Forums[/url]
Σεπ 02 2008 21:54
Φωτογραφία

Raven Princess → iristella

Γεια!! :) Συγγνωμη αλλα απο ποιο ανιμε ειναι το αβαταρ γιατι ειναι τελειο!!!! :)
Σεπ 02 2008 21:41
Φωτογραφία

Πρωτα απ' ολα φοβερο το νεο αβαταρ!!!! :) Δεν ξερω που τα βρισκεις αλλα ειναι τελεια!!!! Ναι εχεις καιρο ακομα!!Οποτε κοιτα να ευχαριστηθεις τον καιρο που σου απομενει!!!! Πλακα κανω απλως απολαυσε τα μαθητικα σου χρονια οσο καλυτερα μπορεις!!! Εκτος των ανιμε και μανγκα και μπαλλετου μου αρεσει πολυ να διαβαζω( εξωσχολικα βιβλια μην παρεξηγηθουμε!!!! ) αλλα και να ακουω μουσικη και να παιγω με τον αδερφο μου(ναι ακομα το κανω και ως συνηθως εγω καταληγω με μωλωπες!!!!)
Σεπ 02 2008 21:27
Φωτογραφία

Αχ δεν ξέρω. Σε 2-3 χρόνια που θα πάω 3η Λυκείου, θα δούμε !!! Έχω ακούσει για παιδιά που λυποθυμούν απ' το άγχος, παθαίνουν ανορεξία και άλλα τέτοια ωραια πράγματα...Να σου πω, πέρααπ' τα anime/manga, ΄τι άλλα χόμπυ έχεις ?
Σεπ 02 2008 12:56
Φωτογραφία

Αστα οι πανελληνιες ειναι μεγαλο λουκι ουτε και εγω ξερω ποσες φορες τις εχω χιλιοβρισει!!!Αλλα τι να κανουμε? Τελευταια χρονια φετος παει στο διαολο θα τη βγαλουμε να ησυχασουμε!!!!Don't worry be happy!!! το μονο που χρειαζεται ειναι προγραμμα και σωστο διαβασμα!!! ;)
Σεπ 02 2008 11:40
Φωτογραφία

Βασικά αυτό που φοβάμαι για το λύκειο είναι οι πανελλήνιες. Αλλιώδεν πολυσκάω. Θυμάμαι στο δημοτικό μας έλγαν πόσο τρομερά δύσκολο αίναι το γυμνάσιο, και πως θα τα βρούμε σκούρα αν δεν διαβάζουμε κι άλλα τέτοια. Και σιγά το δύσκολο που είναι το γυμνάσιο (αν εξερέσεις φυσικοχημείες, μπλιαχ !!!). Εγώ μένω Παλαιό Φάληρο και π'αω στο 3ο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου !!
Σεπ 01 2008 19:36
Φωτογραφία

Αστα!!!Παντως μην το φοβασαι το λυκειο.και εγω στην αρχη ημουν τρομοκρατημενη!!!Το σημαντικοτερο ειναι να μη επηρεαζεσαι απο αυτα που σου λενε οι αλλοι γιατι τελικα αδικα θα προβληματιστεις(στο λεω εκ πειρας γιατι μου ελεγαν διαφορα για το λυκειο και τις εξετασεις και τιποτα δεν ηταν αληθεια!!!) Αληθεια σε ποιο σχολειο πας??Εγω στο Λυκειο Σπατων το ενα και μοναδικο γιατι ΄'αυτο το χωριο δεν αξιοθηκαν οι Αρβανιτες να φτιαξουν αλλο ενα λυκειο!!!
Σεπ 01 2008 18:27
Φωτογραφία

Παρακαλώ καλή μου !! Γιατί, νομίζεις χαίρεται κανείς που θα ανοίξουν τα σχολεία :P ? Δεν θέλω να τελειώσουν οι διακοπές, αν και το καλοκαίρι σαν εποχή δεν μ'αρέσει (προτιμώ τον κρύο χειμώνα), είναι η εποχή που΄περνάω πιο ωραία με τις φίλες μου, βλέπω περισσότερα ανιμέ, διαβάζω περισσότερα mang κτλ. Εσύ πας και λύκειο, εγώ φέτος τελειώνω γυμνάσιο. Ουφ, δεν θέλω να πάω πίσω στο σχολείο, ούτε και να πάω λύκειο !!!
Σεπ 01 2008 18:11
Φωτογραφία

Arigatou gosaimasu Σοφια-chan!!!!Τι κανεις???Αντε σε λιγες μερες ξεκινουν τα σχολεια!!!Πως νιωθεις???Εγω παντως εχω αναγουλες καθε φορα που το σκεφτομαι!!!Δεν θελω να τελειωσουν οι διακοπες!!!! :(
Σεπ 01 2008 18:05
Φωτογραφία

Ξέρω, ξέρω. Έχεις ακούσει το site Photobucket ? Λοιπόν, κάνεις εκεί upload την εικόνα που θες και μετά πας στο αλμπουμ σου. Κάτω απ' την εικόνα που έκανες upload, γράφει ΙMG Code. To κάνεις copy και μετά paste στο post σου. Ελπίζω να βοήθησα !!
Σεπ 01 2008 17:52