Community Status Updates
Raven Princess → Hikari-sama
Ναι αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση!!!!!Τι να κανουμε θα το αντεξω!!!!
Sep 04 2008 16:40
Hikari-sama → Raven Princess
Καλά !! Ρώτησες κανέναν άλλο ? 'Η στο section με τα προβλήματα του φόρουμ ?
Sep 04 2008 16:35
Δεν πετυχε!!!Δεν πειραζει παντως ευχαριστω για τη βοηθεια!!! ^__^
Sep 04 2008 16:32
Δεν είμαι σίγουρη αν γίνεται, αλλά ας προσπαθήσουμε !! Λοιπόν, πας στο άλμπουμ σου στο Photobucket. Διαλέγεις την εικόνα που θες και κάνεις copy το Direct Link. Μετά πας στο album στο φόρουμ, διαλέγεις upload pictures και κάνεις paste το link !!Ξαναλέω, δεν είμαι σίγουρη αν θα δουλέψει, αλλά προσπάθησε ^__^
Sep 04 2008 15:26
Hello!!!Σοφια-chan ξερεις μηπως πως μπορω να περασω εικονες απο το photobucket στο αλμπουμ μου στο φορουμ????? :)
Sep 04 2008 15:18
Raven Princess → Mr. Brightside
Φοβερο αβαταρ!!!!!ΑΧΧΧΧΧ!!!!Τι ωραιος που ειναι ο Yami!!!!!
Sep 04 2008 15:11
ΟΚ, πάντως αν μπορέσεις, ψάξε μήπως υπάρχει κάποιο thread στο section με τα προβλήματα του φόρουμ. Ίσως να είχε και κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα !! Καληνύχτα Μαριαννούλα και καλό μάθημα αύριο !!
Sep 03 2008 22:53
Τελοσπαντων δεν εβγαλα ακρη γιατι το μονο που μου βγαζει ειναι this is not a valid image που ουσιαστικα σημαινει πιασ' τ'αυγο και κουρευτο.!!!! Επειδη η ωρα ειναι περασμενη και αυριο εχω μαθημα Καληνυχτα Σοφακι και ονειρα γλυκα!!!Ελπιζω να τα πουμε αυριο!!!( αν προλαβω!!!)
Sep 03 2008 22:41
Aυτό σου έλεγα, μήπως επειδή είναι πολύ μεγάλες δεν μπαίνουν εδώ, και αν σου βγάζει κάποιο μύνημα γιατί δεν τις παίρνει.
Sep 03 2008 22:32
Δεν εχω προβλημα να τις περασω στο photobucket αλλα στο φορουμ και ελεγα μηπως εχεις καμια αλλη ιδεα!!!!
Sep 03 2008 22:26
Μμμ, δεν νομίζω πως φταίει το Photobucket. ίσως να είναι πολύ μεγάλες...Σου βγάζει κανένα μύνημα ?
Sep 03 2008 22:17
Συμφωνοι μονο που καποιες εικονες δεν μου τις περναει και ελεγα μηπως γινει κατι μεσω photobucket.
Sep 03 2008 22:14
Αν έχεις ήδη βάλει 60 φωτογραφίες, δεν μπορείς να βάλεις άλλες. Αλλιώς, πας στο αλμπουμ που θες να τις βάλεις, και κάτω αριστερά γράφει add pictures. Eκεί πας!
Sep 03 2008 22:06
Λοιπον και πως μπορω να τις περασω στο αλμπουμ μου στο anime//gr????
Sep 03 2008 22:03
Έλα, έλα, μην ανησυχείς, γι'αυτό είμαστε εμείς οι κουλτουριάρες ;) !!! Σωστά, είναι και το Photobucket. To ανακάλυψα πρόσφατα, και δεν είχα σκεφτεί να ψάξω εκεί !! Ωραία, τώρα βρήκα με τι θα γεμίσω το iPod μου (Άσε, είναι γεμάτο anime/manga εικόνες και Ιαπωνικά τραγούδια !!!)
Sep 03 2008 21:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed