Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hikari-sama → Raven Princess

όχι, Γ' Γυμνασιού είμαι εγώ (και δεν έχω καμιά όρεξη να πάω λύκειο !!!) Πωπω, κατάλαβα !! Μωρέ καλά λέω πως δεν θελω να πάω λύκειο...Εμείς αρχίσαμε τώρα τα 7ωρα, και αρχίζω και φροντιστίρια...Ούτε χρόνος για ανιμε ούτε για τίποτα δεν θα μου μέινει !!
Sep 16 2008 20:45
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Σορι Σοφακι αλλα απο τοτε που αρχισαν τα σχολεια ο χρονος μου ειναι κατι παραπανω απο περιορισμενος και μπαινω καποιες μερες το βραδυ!!!! Ασε εχω πηξει στο διαβασμα και ολο αναστεναζω και η μητερα μου τη γνωστη της φραση''ελα 9 μηνες ειναι μονο!!!'' Ουτε εγκυος να ημουνα!!!! Εσυ πως πας???Τωρα Α'Λυκειου εεεεε???
Sep 16 2008 20:38
Photo

Raven Princess → Lilia20

Thanks for the request!!! Ναι βλεπω Vampire Knight και περιμενω με ανυπομονησια να βγει η δευτερη σεζον στις 6 Οκτωβριου!!!!Τι εννοεις με το btw???? but why μηπως???? Παντως το username προερχεται απο το ανιμε Princess Tutu (ειναι τελειο στο προτεινω αν σου αρεσει το μπαλλετο και τα γλυκαναλατα ανιμε) (υπαρχει και thread που εγκαινιασα εγω!!!!) και η κακια της υποθεσης και φοβερη στο μπαλλετο ονοματι Rue αποκαλειται σε καποιο επεισοδιο ως Raven Princess.Οποτε και το υιοθετησα ως username.Παντως υπαρχει thread που αναφερεις απο που προερχεται το username μπορεις να το επισκεφθεις!!!!
Sep 16 2008 20:30
Photo

Επ !! Τι κάνεις Μαριαννούλα ?? Καιρό έχουμε να τα πούμε !!
Sep 16 2008 20:23
Photo

Lilia20 → Raven Princess

Ohayo!! ^o^ Μ'αρεσει το προφιλ σου ;333 Βλέπεις κι εσυ Vampire knight? Δεν είναι τέλειο?? :3 Nice nick, btw ;33
Sep 16 2008 09:59
Photo

Ευχαρήστησή μου !! Αν δεις το Lucky Star, πες μου αν σου αρέσει, αν και σου είπα, δεν έχει συγκερκιμένη υπόθεση !! Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις με τις εικόνες !!
Sep 10 2008 16:55
Photo

Ευχαριστω πολυ Sofia-chan και για τη βοηθεια και για το site!!!!!Ελπιζω να βγαλω και ακρη με τις εικονες!!! ^___^
Sep 10 2008 16:46
Photo

Κανένα πρόβλημα Μαριάννα -chan !! Έτσι είναι οι φίλες, για να βοηθάν η μια την άλλη ~_^ Το Lucky Star βλέπω στο [URL="http://www.rawranime.com"]www.rawranime.com[/URL]. Έχει πάρα πολλά anime, σε αλφαβητική σειρά στην αριστερή πλαυρά. Θα το βρεις εύκολα !!
Sep 10 2008 12:22
Photo

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!Σε λατρευω αληθεια!!!Ηταν κατι τοσο απλο αλλα τα εχασα^__^!!!Πως παει το lucky star????Απο που τα βλεπεις ή τα κατεβαζεις γιατι το veoh δεν το εχει με υποτιτλους????????
Sep 10 2008 07:08
Photo

Λοιπόν, filetype είναι η κατάλυξη της εικόνας, δηλαδή, μια εικόνα της Rue, την λένε Rue.jpg. Aυτό το .jpg είναι το filetype. Filesize είναι το πόσα byte πιάνει η κάθε εικόνα, ένας αριθμός δηλαδή.
Sep 09 2008 13:43
Photo

Σοφια-chan!!!!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!Μου απαντησαν για το προβλημα με τις εικονες και τωρα δεν ξερω τι να απαντησω!!!!Μου ζητησε filetype και filesize.Τι πρεπει να τους απαντησω γιατι δεν εχω ιδεα τι σημαινουν αυτοι οι οροι!!!! ?)
Sep 08 2008 21:07
Photo

Raven Princess → Mr. Brightside

Nice to meet you too Mr.Brightside!!! ^___^
Sep 05 2008 17:22
Photo

Mr. Brightside → Raven Princess

Hello, hello nice to meet you and thanks for the request.
Sep 05 2008 17:13
Photo

Τι να σου πω...Υποθέτω αν περιμένεις λίγο, θα απαντήσουν !! Ναι, το λένε Lucky Star !! Μιλάει για 4 κοπέλες, την otaku Κοnata, την ολίγον εγωίστρια Kagami, την αφελή Tsukasa και την ευγενική Miyuki. Δεν έχει κάποια συγκεκριμένη υπόθεση, απλά μιλάει για την καθημερινή ζωή των κοριτσιών και έχει τρελό γέλιο. Είναι το είδος των anime που βλέπεις απλά για να γελάσεις και να περάσει ευχάριστα η ώρα.
Sep 04 2008 22:32
Photo

Μπα τι βλεπω ξεκινησαμε καινουργιο ανιμε????Τι λεει????
Sep 04 2008 16:42