Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Hikari-sama → Raven Princess
Νομιζω 2 ειναι. Οσο για το που θα τις βρεις, ιδεα δεν εχω.....Ισως να τις εχει το Veoh, αλλιως ψαξε στο Google.
Σεπ 28 2008 16:01
Raven Princess → Hikari-sama
Εχει ταινιες?????? Που μπορω να τις βρω και ποσες ειναι????Αχ καλα που μου το ειπες γιατι ουτε που το ηξερα!!!!
Σεπ 28 2008 15:57
Hello !!! Μια χαρα ειμαι,εσυ ?? Μπραβο που την τελειωσες !! Καλα,σε ολα τα ανιμε, στα 2-3 τελευταια επισοδια πευτει κλαμμα !! Τωρα θα ξεκινησεις κανενα αλλο ανιμε, ή θα δεις τις ταινειες της Sakura ?
Σεπ 28 2008 15:33
Γεια!!!!Τι κανεις Σοφια-chan????Τα καταφερα και τελειωσα τη Sakura!!!!Τι κλαμα και αυτο στα 2 τελευταια επεισοδια!!!!!!
Σεπ 28 2008 15:28
Δεν έχω και πολύ χρόνο για ανιμε, μόνο βλέπω κάθε μερα τα DVD του Rozen Maiden (ναι, είμαι ΠΟΛΥ πορωμένη), και πού και πού βλέπω κανένα επεισόδειο Lucky Star.Χαίρομαι που σ'αρέσει το άλμπουμ μου !! Λοιπόν, η πρώτη σειρά λέγεται Rozen Maiden, h 2rh Traumend, kai h 3h Ouverture. Το Veoh τα έχει διαγράψει λόγω των copyrights, αλλά μπορείς να την δεις στο [URL="http://www.myspacetv.com"]www.myspacetv.com[/URL]. Γράφεις "Rozen Maiden Traumend" και σ'τα βγάζει ^__^
Σεπ 25 2008 19:31
dmvagos → Raven Princess
Hi! Είναι από παιχνίδι τα elfάκια στο sig μου. Από το LineageII συγκεκριμένα, απλά τα έχουν κάνει σε anime μορφή ^^
Σεπ 25 2008 17:13
Raven Princess → dmvagos
Μπορω να κανω μια ερωτηση:Στηνsignature τα 2 magical girls κατω αριστερα απο ποιο ανιμε ειναι γιατι το ψαχνω πολυ καιρο και ακρη δεν εχω βρει???????
Σεπ 25 2008 12:51
Ναι προχωρησα και μου εχουν μεινει 10 επεισοδια για να τελειωσω οποτε προσπαθω να κλεβω συνεχεια χρονο μπας και καταφερω να δω το τελος της Cardcaptor Sakura!!!!!
Εσυ πως πας απο ανιμε???? Ωραιο το καινουργιο αλμπουμ Rozen Maiden!!!!!Το εχω κατεβασει και θα το δω στις διακοπες αν τα καταφερω!!!!Αποτελιεται απο 3 ''σειρες'' σωστα???την τελευταια (Thraumend νομιζω λεγεται διορθωσε με αν κανω λαθος) δεν μου την κατεβασε οποτε θα την δω στο veoh!!!Ελπιζω να την εχει!!! ^___^
Σεπ 25 2008 12:41
Hi !! Τι νέα,Marianna-chan ?Προχώρησες το κρίσιμο σημείο στην Sakura ?
Σεπ 24 2008 21:21
Οι, κατάλαβα !!! Μου τη δίνει στα νεύρα να είμαι σε κρίσιμο σημείο και να μην μπορώ να δω την συνέχεια λόγω σχολείου !!Ασ'τα !!! Πάλι καλά που ξεκίνησα να βλέπω το λατρεμένο μου Rozen Maiden το καλοκαίρι και πρόλαβα να το τελειώσω αλλιώς θα'βραζα !!!
Σεπ 18 2008 19:48
Lilia20 → Raven Princess
A, εγω βλεπω One piece, Naruto( Τωρα τα διαβαζω σε manga ;pp), To love ru, lovely complex, αυτα προς το παρον!! Eχω δει τοσα δν ξερεις με ποιο να συνεχισεις!! ;33 Τι κανεις σημερα??
Σεπ 18 2008 14:11
Raven Princess → Lilia20
απο αλλα ανιμε βλεπω Cardcaptor sakura, Mermaid Melody,full moon wo sagashite,rozen maiden!!!!!
Εσυ???
Σεπ 18 2008 13:00
καταλαβα Σοφια-chan!!!!ξεκουρασου οσο ακομα μπορεις και ανιμε βλεπεις στις διακοπες!!!
Ασε που εγω εχω μεινει σε κρισιμο σημειο στη Cardcaptor Sakura και οποτε μπορω προσπαθω να βρισκω λιγο χρονο για κανα επεισοδιο αλλα σκουρα τα πραγματα!!!!
Σεπ 18 2008 12:58
Lilia20 → Raven Princess
Btw=by the way ;33 Είχα δεί ένα amv με το princess tutu το οποιο είχε παρει βραβείο κιολας, και ηταν εκπληκτικο!! Οποτε είναι μεσα στα anime που θα δω, hehe :3 Τι άλλα anime βλέπεις? ^^
Σεπ 17 2008 08:17

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται