Community Status Updates
Hikari-sama → Raven Princess
Death Note εεε? Έχω ακούσει τόσα πολλά γι'αυτό, αλλά ακόμα δεν αξιώθηκα να το δω. Ίσως φταίει το οτι όλο λέω πως θα το δω, αλλά μετά διαλέγω άλλο ανιμε, ή το ότι έχει μόνο έναν κύριο γυναικείο χαρακτήρα (την Misa Misa λέω).Χαζή δικαιολογία, αλλά τεσπα !! Εγώ όποτε προλάβω βλέπω Chobits, ένα πολύ καλό ανιμε, με κάποια ecchi στοιχεία απ' τις δημιουργούς της Sakura, ή το Clannad, ένα χαριτωμένο harem anime, με πολύ καλό animation !!
Oct 07 2008 19:01
Raven Princess → Hikari-sama
Προς το παρον ξεκλεβω λιγο χρονο τα σαββατοκυριακα για να βλεπω Death Note το οποιο ενω αρχικα μου φανηκε περιεργο τελικα αποδειχθηκε φοβερο!!!ειμαι στην αρχη ακομα αλλα ανυπομονω να δω το επομενο επεισοδιο!!!!Εσυ????
Oct 07 2008 14:42
Raven Princess → °•πίΟu-πίΟu•°™
λοιπον επειδη το θρεντ δεν ηταν το καταλληλο για τη συζητηση.....Παρομοιο με το Full Moon οσον αφορα στα τραγουδια εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι ειναι το kirarin revolution .εγω προσωπικα δεν το εχω δει ακομα αλλα δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις!!!! Αν το δεις περιμενω με ανυπομονησια εντυπωσεις!!!!!^___^
Oct 06 2008 19:20
Παρακαλώ γλυκιά μου !!!Να σε χαιρόμαστε !!
Λοιπόν, υπάρχει ένα ανιμε, το Tsubasa Reservoir Chronicles, που είναι κατά κάποιον τρόπο συνέχεια της Sakura,αλλά σε άλλο σύμπαν. Η Sakura είναι πριγκίπισα, όπως και η Tomoyo. Δεν έχω ιδέα τι άλλο γίνεται, αλλά η σειρά επικεντρώνεται κυρίως στον Shaoran. Μιας και είσαι φαν, είπα μπας και ήθελες να το δεις. Τι άλλα νέα,έχεις κανένα άλλο ανιμε να δεις ?
Oct 06 2008 19:19
Ευχαριστω πολυ Σοφακι!!!!Τουλαχιστον εσυ με θυμηθηκες οχι κατι αλλοι που τους βλεπω καθε μερα και μαλλον με εχουν γραμμενη!!!!!
Ναι τις ειδα τις ταινιες.Η πρωτη δεν ελεγε και πολλα δηλαδη και να μην την εβλεπα δεν θα γινοταν και τιποτα.
Αλλα η δευτερη ηταν ολα τα λεφτα!!!!! Καλα που μου το ειπες και τις ειδα αλλιως θα εμενα για παντα με την απορια ''Τι εγινε τελικα με την Sakura και τον Shaoran''????
Να σαι καλα!!!!^__^ και παλι ευχαριστω και για τα γενεθλια και για τις ταινιες!!!!
Oct 06 2008 14:28
Hi !!! Eίχες γεννέθλια Μαριάννα-chan ?? Καλά, ωραία φίλη είμαι που δεν σου ευχήθηκα Τ.Τ Χρόνια πολλά, έστω και καθυστερημένα !! Τι κάνεις, είδες τις ταινείες Sakura ?
Oct 05 2008 15:44
Raven Princess → Lilia20
Ευχαριστω πολυ(τουλαχιστον καποιος τα θυμηθηκε!!!!Με συγκινεις!!!!)Τα νεα επεισοδια Vampire Knight την Δευτερα και ελπιζω να προλαβω να το δω εγκαιρως!!!Μολις μαθεις αν εγινε subbed ενημερωσε με σε παρακαλω!!!Και παλι ευχαριστω πολυ για τα happy birthday!!!
Oct 04 2008 19:08
Lilia20 → Raven Princess
Oi, Happy Birthday Raven princess!!! ^^ (αν κι αργοπορημενα..hehe..!! x3)
Εμαθες ποτε ξεκινουν τα επεισοδια του vampire knight??
Oct 04 2008 12:45
Dark_Venus → Raven Princess
μπορεις να κατεβασεις επεισοδια εδω [URL="http://www.animea.net/download/354/Death+Note.html"]Death Note Downloads and Information[/URL]
αν δε θες να κατεβασεις,μπορεις να μπεις στο [URL="http://www.deathnote.tv/"]Death Note TV - Death Note ANIME (TV) AND MANGA[/URL]
τρομερο anime το death note!!:wooi2:
Sep 30 2008 14:30
Raven Princess → Dark_Venus
Ναι ειμαι μεγαλη φαν του και ανυπομονω να βγει και η δευτερη σεζον!!!!
Να κανω μια ερωτηση..... Που μπορω να βρω επεισοδια Death Note με υποτιτλους????
Sep 30 2008 14:25
Dark_Venus → Raven Princess
Hi Raven princess-chan!thanks for the friend request.fan του Vampire knight?
Sep 30 2008 13:46
Τις βρηκα στο veoh σε συνδυασμο με το youtube.Ειναι χωρισμενες σε κομματια και το ενα εχει αυτα που δεν εχει το αλλο!!!!
Sep 29 2008 14:24
Eνταξει !! Παντως σίγουρα θα τις βρεις, η Sakura είναι πολυ γνωστο ανιμε.
Sep 28 2008 16:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed