Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Hikari-sama → Raven Princess
Μπράβο !!!! Τα θερμά μου συγχαρητήρια !!!! Είσαι θεωριτική ??
Οκτ 16 2008 20:25
Raven Princess → Hikari-sama
Hello!!!!Τι κανεις????
Αστα εσκισα στο διαγωνισμα!!!Ηταν ιστορια κατευθυνσης και αρκετα δυσκολο αλλα πηρα 20!!!!!
Οκτ 16 2008 20:06
Το Code Geass έχει σύνολο 50 επισόδεια !! Καλή επιτυχία Μαριάννα μου, ελπίζω να σκίσεις !!
Οκτ 16 2008 19:44
ειναι 37 επεισοδια!!!Το Code Geass????Σοφακι δυστυχως πρεπει να σε αφησω γιατι εχω διαγωνισμα αυριο και δεν εχω τελειωσει ακομα!!!Χαρηκα πολυ που σε ''ακουσα'' !!Θα τα πουμε αυριο.ΟΚ????Καληνυχτα!!!Aiyasumi!!!!
Οκτ 15 2008 21:29
Πάντως μου φαίνεται οτι ολοι εδώ μέσα την έχουν παρεξηγήσει, λένε οτι κάνει σαν τρελή για τον Light, ενώ αυτός την έχει χεσ***η...Μου φαίνεται θα κάτσω το Σάββατο να δω κι εγώ Death Note. Πόσα επισόδεια είναι ??
Έχω δει τα 2 πρώτα επισόδεια του Code Geass, και μ'αρέσει πολύ μέχρι τώρα. Έχει είπαμε και τον Lelouch με τις ματάρες του !! Αχχ....
Οκτ 15 2008 21:22
Αλιμονο να μην ηξερες τη Misa-Misa!!!Τι γλυκια που ειναι !!!την παω τρελα και για τον αυθορμητο χαρακτηρα της αλλα και για το ντυσιμο της!!!Πραγματικα την λατρευω!!!Οχι αλλα εχει γινει πασιγνωστος με αυτες τις ματαρες!!!τι να κανουμε εχω αδυναμια στα ωραια ματια και μαλλον δεν ειμαι η μονη!!!Εσυ το εχεις δει???
Οκτ 15 2008 21:18
Μπα, δεν έχω αρχίσει ακόμα το Death Note, αλλά σιγά μη δεν ήξερα την Misa Misa =P Αχ ωραία, να αρχίσεις το Rozen Maiden να'χω με κάποιον να μιλάω ^__^ *happy mode on*. Μα είναι μανάρι ο Lelouch, κοίτα κάτι ματάρες !!! Έχεις δει το Code Geass,το ανιμε που μας έφερε τον Lelouch ??
Οκτ 15 2008 21:00
Thanks Sofia-chan!!!!Μη μου πεις οτι το εχεις δει και αυτο το ανιμε??????
Εξακολουθω να βλεπω επεισοδια Death note μπας και καταφερω να το τελειωσω και μετα σειρα εχει το αγαπημενο σου Rozen Maiden που το εχω κατεβασει εδω και πολυ καιρο αλλα συντομα θα ερθει η ωρα να το χαρω κι εγω!!!!!!
Καποιος απο οτι βλεπω ξετρελαθηκε με τον Lelouch!!!!! :)
Οκτ 15 2008 20:56
Konichwa !!! Τι νέα Μαριάννα μου ?? Η Misa είναι σκέτη γλυκα στο avatar σου !!! Πώς είσαι, κανένα καινούριο ανιμε ??
Οκτ 15 2008 20:48
Κυρίως από Photobucket, και από ένα ανιμε φορουμ, το animesuki.com, που έχει εικόνες από διάφορα ανιμε, αν κι εγω ως πορωμένη, παίρνω μόνο εικόνες Rozen Maiden ^_^
Οκτ 08 2008 20:45
Dark_Venus → Raven Princess
ευκολο...ή ψάξε στο google στις εικόνες ή μπορείς να βρείς και στο [URL="http://www.photobucket.com"]www.photobucket.com[/URL] ;)
Οκτ 08 2008 18:19
Raven Princess → Dark_Venus
μια ερωτηση....απο που μπορω να βρω εικονες death note για να τις ανεβασω στο φορουμ????
Οκτ 08 2008 17:46
Μια ερωτηση.... απο που βρισκεις ολες τις εικονες που ανεβαζεις στο φορουμ για αβαταρ και εικονα προφιλ????
Οκτ 08 2008 17:44

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται