Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Δεν ξέρω τι να σου πω, όταν τελειώσω με το Death Note θα σου πω μια πιο ολοκληρωμένη γνώμη !! Όντως, η Suigin Tou έχει την πιο ωραία φωνή, μ'αρέσει και η τρομερά kawaii φωνούλα της Hina Ichigo !!! Ναι, η Suigin Tou είναι κάπως τρομακτική και λίγο ως πολύ σαδίστρια, αλλά ο λόγοσ που είναι έτσι αποκαλήπτεται στο επ.12 της 1ης σεζον, και στο OVA (Original Video Animation, κάτι σαν σπέσιαλ επισόδειο. Λέγεται Rozen Maiden:Ouverture, και αν δεν το'χεις κατεβάσει θα σου πω εγώ που θα το βρεις). Πάντως εγώ την λατρεύω την Suigin Tou,είναι πραγματικά ο πιο περίπλοκος χαρακτήρας της σειράς.
Nov 01 2008 21:24
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Το καταλαβα το 8-φατσουλα απο την προηγουμενη φορα οποτε don't worry!!!! Εχω κατεβασει και τις 2 σεζον .τωρα το OVA τι σημαινει???? Τελοσπαντων και εγω για το Death Note ειχα την ιδια γνωμη εξ'αρχης :Εγω δεν βλεπω τετοια ανιμε, δεν ειναι του στυλ μου(προτιμω τα χαριτωμενα και τα ρομαντζα!!!!!:) )Το δοκιμασα και τι καταλαβα????? το Rozen Maiden παει καταπληκτικα και εχω πραγματικα ενθουσιαστει!!!!Τελεια η φωνη της Suigin Tou αλλα σαν χαρακτηρας μου προκαλει ανατριχιλες και δεν ειμαι σιγουρη οτι την καταλαβαινω ακομη!!!!Εχω τελειωσει βεβαια το επ.7 οποτε ειναι αρχη ακομα για να κρινω!!!!!
Nov 01 2008 16:15
Photo

επ.οκτώ ήθελα να γράψω, αλλά πάλι βγήκε αυτή η φατσούλα..
Nov 01 2008 11:42
Photo

ΟΚ, θα περιμένω ^__^ Έχεις κατεβάσει και τις 2 σεζον και το OVA ?? Εγώ συνεχίζω το Death Note (επ.8), που μέχρι στιγμής μου φαίνεται πολύ καλό, αν και δεν έχω συνηθήσει να βλέπω τέτοια ανιμε. Βλέπω και λίγο Code Geass (επ.4), αλλά κυρίως ασχολούμαι με Death Note
Nov 01 2008 11:41
Photo

Μολις τελειωσω το Rozen Maiden θα ελεγξω τις εικονες σου για να κανω σωστα και ολοκληρωμενα comments!!!! Εσυ απο ανιμε πως πας????
Oct 31 2008 23:59
Photo

Τα op.είναι τέλεια και στις 2 σεζον και στο ΟVA. Το τέλος της 1ης σεζόν δεν μου πολυαρέσει, αλλά τα άλλα 2 είναι πολύ όμορφα !! Και κανένα πρόβλημα για τα σχόλια ^__^
Oct 31 2008 23:58
Photo

Το opening και το ending ειναι τελεια!!!!!Σε κανενα αλλο ανιμε δεν παρακολουθω και τα 2 οποτε αυτο κατι σημαινει!!!! Ευχαριστω για τα comment στις εικονες!!!!
Oct 31 2008 23:56
Photo

επ. οκτώ ήθελα να πω !!
Oct 31 2008 23:48
Photo

Η Suisei Seki είναι η 2ρη αγαπημένη μου, και η πιο δημοφιλής της παρέας !! Έχεις προσέξει πως τελειώνει όλες τις τις προτάσεις με desu ?? Μ'αρέσει που το πάιζει ζωηρή και τσαχπίνα, αλλά καταβάθως είναι ντροπαλή και πολύ γλυκιά (Θα δεις στο επ.8). Η Ηina είναι μια γλύκα ως συνήθως,αλλά πέφτει θύμα της Suisei Seki !!
Oct 31 2008 23:48
Photo

Τελειωνω τωρα το επ5 το οποιο εχει ομολογουμενως πολυ γελιο!!!!!Τι χαριτωμενες που ειναι ολες!!!!ηHina Ichigo ειναι τοσο γλυκουλα και η Suisei Seki τοσο πονηρη και ναζιαρα!!!!!
Oct 31 2008 23:42
Photo

Ναι, είμαι πολύ γρήγορη εγώ!!! Κάθε φορά που ανοίγω υπολογιστή, αμέσως στο φορουμ μπαίνω ^__^
Oct 31 2008 23:42
Photo

Δεν περιμενα να μπεις τοσο γρηγορα!!!!^___^
Oct 31 2008 23:38
Photo

Δυστυχώς Μαριάννα μου όχι !!! Επειδή το κινητό μου είναι μια μπακατέλα (για να καταλάβεις ούτε κάμερα δεν έχει....), δεν ασχολούμαι με αυτά !! Να σου πω, το Op. του Rozen Maiden σ'αρέσει ?? Είναι πολύ περίεργο τραγούδι, και έχω κολλήσει !! Να το δω το album σου ευχαρήστως ^__^ Α, και έχεις δει το επ. 4 του Rozen Maiden ή όχι ακόμα ?
Oct 31 2008 23:27
Photo

Hello!!!!Καταλαβα θα περιμενω λοιπον μερικα επεισοδια πριν διαμορφωσω καποια αποψη!!!:tensai: Κατι αλλο μηπως-λεω μηπως- ξερεις ιστοσελιδες με θεματα Rozen Maiden για το κινητο????:nod2:Εχω βρει καποια αλλα εχω ψαξει αρκετα και δεν εχω βρει πολλα!!!!:bahhh: Ριξε και μια ματια στα αλμπουμ μου Princess Tutu εχω καποιες νεες εικονες και πολλες αλλες ερχονται προσεχως!!!Cardcaptor Sakura
Oct 31 2008 23:17
Photo

Όντως, αυτοί οι Ιάπωνες έχουν μεγάλη φαντασία !! Ναιιιι, Suigin Tou ^__^ !!!!!Ε, λογικό είναι να μην σου έκανε εντύπωση, γιατί ο ρόλος της στο επ.3 ήταν πολύ μικρός.Απ'το 6 και μετά κάνει "τακτικές" εμφανίσεις στην σειρά. Α, και το Kuroi Tenshi σημαίνει "Μαύρος Άγγελος"
Oct 30 2008 14:34