Community Status Updates
Hikari-sama → Raven Princess
Αχχχχ, επιτέλους, κι εγώ νόμιζα οτι κάτι έπαθε το pc μου και δεν έδειχνε το forum !!! Και σήμερα μου επιφύλασε μια ευχάριστη έκπληξη, καθώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπόρεσα να μπω !!!
Εγώ είμαι πολύ καλά, και χαρούμενη γιατί δουλεύει το forum !!!
Πώς πας από anime ??Εγώ έκοψα λίγο το Death Note, και κάνω επανάληψη στην Tutu γιατί μου είχε λείψει !!
Nov 13 2008 19:37
Αχχχχ, επιτέλους, κι εγώ νόμιζα οτι κάτι έπαθε το pc μου και δεν έδειχνε το forum !!! Και σήμερα μου επιφύλασε μια ευχάριστη έκπληξη, καθώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπόρεσα να μπω !!!
Εγώ είμαι πολύ καλά, και χαρούμενη γιατί δουλεύει το forum !!!
Πώς πας από anime ??Εγώ έκοψα λίγο το Death Note, και κάνω επανάληψη στην Tutu γιατί μου είχε λείψει !!
Nov 13 2008 19:36
Raven Princess → Hikari-sama
To ΟVA δεν το εχω δει ακομα γιατι τωρα βρηκα τροπο να το κατεβασω οποτε θα κανω λιγο υπομονη!!!Τελεια η Sousei Seki παρολο που και εγω καποιες φορες αναρωτιεμαι αν οντως ειναι κοριτσι!!!!Τι να κανουμε αυτσ εχει το Crossdressing!!!!!Ειναι ωριμη, ψυχραιμη και λογικη!!!
Στο τελος της 2ρης σεζον εριξα το κλαμα της ζωης μου!!!!:( Ειδικα εκει μου χανονταν μια μια και η καημενη η Kanaria ηθελε να προστατευσει τη Suisei Seki!!!!Τη γλυκουλα και αυτη!!!!Το πευμα της ομολογουμενως ειχε πολυ αστειο ονομα !!!! Pizzicato !!!!μου θυμιζε πιτσα και Ιταλια!!!
Κατεληξα λοιπον στο συμπερασμα πως αγαπημενη μου Rozen Maiden και με την οποια μοιαζω πολυ ειναι η Shinku (το εδειξε και το ακολουθο τεστ !!!Μπορεις να το κανεις και εσυ!!!ανυπομονω για τα αποτελεσματα!!!!!)[url=http://www.quizilla.com/quizzes/1009069/which-rozen-maiden-character-are-you]Quiz: Which Rozen Maiden Character are you? | Get More Quizzes at Quizilla[/url]
Nov 13 2008 19:34
Λοιπον επειδη τοσες μερες που δεν ηταν προσβασιμο το φορουμ κοντεψα να τρελαθω που δεν μιλουσα για ανιμε ιδου το e-mail μου για να τα λεμε και εκτος φορουμ φιλεναδα!!!! ;) [EMAIL="bdwitchmarianstell@hotmail.com"]bdwitchmarianstell@hotmail.com[/EMAIL]
Nov 13 2008 19:25
HI!!!!Τι κανεις????Μηπως εχεις ιδεα τι εγινε και τοσες μερες δεν μπορουσαμε να μπουμε στο πολυαγαπημενο φορουμ??????
Πραγματικα τα παιξα τοσες μερες!!!!Ηθελα πολυ να σου μιλησω!!!!
Nov 13 2008 19:03
Καλώς ήλθες λοιπόν στο club !!!
Όταν η Suigin Tou έβγαλε το χέρι της Shinku, έψαχνα το σαγόνι μου στο πάτωμα !!! Καλά, το κλάμμα που έριξα όταν πέθανε η Suigin Tou και έλεγα πόσο αγπάει τον Πατέρα και πως μια μέρα θα γίνει η Alice, δεν λέγεται. Αχ, πόσο την αγαπώ αυτή την κούκλα !!!
Τι έχεις να πεις για την Sousei Seki ?? Εγώ ακόμα και τώρα πού και πού ξεχνάω οτι είναι κορίτσι...Αλλά την συμπαθώ πάρα πολύ, είναι ώριμη και ήρεμη, καμιά σχέση με την Suisei Seki !!
Με το κάλο και στην 2ρη, πιο σκοτεινή σεζόν, και στο δακρύβρεχτο OVA !!
Nov 02 2008 22:02
Εγω μολις τελειωσα την 1 σεζον rozen maiden και προσπαθω να συνελθω απο το κλαμα!!!!!
Την καημενη τη Suigin Tou!!!!Δεν το περιμενα αυτο!!!!1τι απαισιος που πρεπει να ειναι αυτος ο Father!!!!!
Εκλαψα πολυ για τη Shinku και πραγματικα αισθανθηκα πολυ ασχημα για αυτο που εκανε η Suigin Tou αλλα αμεσως μετα το μετανιωσα!!!!!Καταπληκτικο το τελος και ανυπομονω για τη δευτερη σεζον!!!!!
Nov 02 2008 21:27
Raven Princess → Alexiel
Μια ερωτησουλα:Απο ποιο ανιμε ειναι η εικονα [IMG]http://www.anime.gr/forums/photoplog/images/1124/medium/1_shigofumiue2.jpg[/IMG]??????
Nov 02 2008 19:08
Άλλες 3 έχεις ακόμα (1 απ'την 1η σεζόν, 2 απ'την 2ρη). Στο επόμενο επ. εμφανίζεται η μια !
Nov 01 2008 23:45
δεν ειμαι απολυτα σιγουρη με ποια κουκλα μοιαζω μιας και δεν τις εχω δει ολες!!!τοτε θα μπορω να σου πω με βεβαιοτητα!!!!
Nov 01 2008 23:42
Χα, και εμένα η μητέρα μου όλο κάτι τέτοια μου λέει !!! Αλλά γκρινιάζω λίγο και με αφήνει στην ησυχία μου !! Αρχαία εεε ?? Το αγαπημένο μου μάθημα !! Καλή σου επιτυχία ^__^
Λοιπόν, εμένα η Shinku μ'ενοχλεί κατ'αρχάς επειδή είναι ο κύριος αντίπαλος της Suigin Tou, φέρεται στον Jun λες και είναι υπηρέτης και το παίζει πολύ υπεράνω !! Αλλά πρέπει να πω, ώρες ώρες είναι πολύ γλυκιά, όπως στο επ.5 που νόμιζε οτι ο Kun-kun κινδύνευε !!! Εγώ αν μοιάζω με μια απ΄τις κούκλες, θα έλεγα οτι είμαι σαν την Suisei Seki !!
Nov 01 2008 23:32
ναι ειχα μπαλλετο το πρωι και αυριο γραφω διαγωνισμα αρχαια και τωρα ξεκλεβω λιγο χρονο πριν ακουσω τη μητερα μου να φωναζει ''δεν προλαβαινεις να διαβασεις αλλα να καθεσαι στον υπολογιστη προλαβαινεις!!!!'' οποτε οπως καταλαβαινεις ο χρονος ειναι περιορισμενος!!!!
ΟΚ θα το δω μολις τελειωσω ολα τα επεισοδια!!!Προς τι τοση αντιπαθεια προς τη Shinku??? αν ειναι για κατι που συμβαινει παρακατω σηκωνω τα χερια ψηλα αλλα προς το παρον μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης και ομολογω πως ο χαρακτηρας της πλησιαζει πολυ τον δικο μου!!!!1
Nov 01 2008 23:25
Καλό μήνα Μαριαννούλα !!!! Πολύ καλά είμαι κι εγω !!!
Τώρα, site για να το κατεβάσεις δεν ξέρω, αλλά μόνο για να το δεις online: [url=http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=33061039&searchid=85ee09a1-888f-438b-9305-40113a426281]MySpaceTV Videos: Rozen Maiden: Ouvertuere 01 by Paletero De La Muerte[/url]1st part, και λίγο δίπλα έχει το 2ρο part !! Καλύτερα να το δεις όταν τελειώσεις και τις 2 σεζον, γιατί εμφανίζονται κάποιοι χαρακτήρες που δεν γνωρίζεις ακόμα, και έχει λίγα spoilers. Γιατί δεν κατάφερες να δεις σήμερα, δεν είχες χρόνο (αυτά τα διαβάσματα !!) ??
Και μην ανησυχείς, δεν παρεξηγώ εγώ !!! Αρκέι να μην μου γίνεις τρομερή φαν της Shinku, την οποία αντιπαθώ πολύ !!
Nov 01 2008 23:18
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!
Τι κανεις???Πως περνας????Εγω μια χαρα τα ιδια!!!!
Αχ θα ηθελα πολυ να μου πεις που μπορω να κατεβασω το Ouverture γιατι δεν εχω καταφερει να το βρω!!!!Οντως η φωνουλα της Hina Ichigo ειναι τοσο kawai που μου ερχεται καθε φορα να τη ζουπηξω!!!!Δεν καταφερα να δω επεισοδιο σημερα προς μεγαλη μου στενοχωρια :( αλλα ελπιζω αυριο να τα καταφερω!!!!!
Μην ανησυχεις δεν παρεξηγω ακομη τα γουστα της αγαπημενη σου ηρωιδας απλα βρισκομαι στη φαση που προσπαθω να την ψυχολογησω και να την καταλαβω οποτε μην με ξεσηνεριζεσαι (δεν ειμαι σιγουρη αν γραφεται ετσι!!!!)
Nov 01 2008 23:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed