Community Status Updates
Raven Princess → Erisadesu
Οταν βρεις link για να κατεβασεις το OVA σε παρακαλω ενημερωσε με γιατι εχω ψαξει πολυ και δεν καταφερα να βρω κατι(μονο με ισπανικους υποτιτλους!!!!!)ΟΚ???
Nov 17 2008 14:46
Raven Princess → Hikari-sama
Hello!!!!!!!!!!Δεν κανει τιποτα για τα comments!!!!Μπραβο και εγω το ιδιο σκεφτομουν για το βλεμμα της αγαπημενης σου εξου και το σχολιο!!!!
τι κανεις???το σχολειο πως παει???Διαγωνισματα???
Nov 17 2008 14:26
Hikari-sama → Raven Princess
Σίγουρα θα το τσεκάρω !! Πάντα ακούω τι έχουν να μου προτίνουν oι fellow anime fans !!
Και σ'ευχαριστώ για τα comments στα αλμπουμ !! Κι εμένα μ'αρέσει πάάάάάάάάρα πολύ η σκηνή με την Suisei Seki και την Sousei Seki στο op. του Traumend. Και ναι, η Suigin Tou όντως φαίνεται διαβολική σ'αυτή την εικόνα, μάλλον φταίει το χαμόγελο της σε στυλ "Shinku, I will turn you into junk !!"
Nov 16 2008 15:45
Alexiel → Raven Princess
Λοιπόν τώρα είδα την εικόνα που μου είχες στείλει. Ειναι από το Shigofumi.
Nov 16 2008 13:07
Ριξε μια ματια.Αξιζει!!!Ελπιζω να σου αρεσει!!!ειμαι στο επεισοδιο 9 και μεχρι τωρα φαινεται πολυ ενδιαφερον!!!Εχω απορια να δω που θα καταληξει!!!!!
Nov 15 2008 17:58
Εμένα δεν μου πολυάρεσε, τουλάχιστον τα μάτια. Ta animeμε τον καλύτερο σχεδιασμό είναι για 'μενα το Rozen Maiden, Code Geass, The Melancholy of Haruhi Suzumiya και Clannad.
Ευχαριστώ για την περίληψη !! Αφού ακούω για μάγισσες, πνεύματα και CLAMP, είμαι σίγουρη πως θα μ'αρέσει. Θα το τσεκάρω σίγουρα !
Nov 14 2008 20:30
Μα τι λες καλε???????????????
Συγγνωμη αλλα κατα τη γνωμη μου το Vampire Knight ως ανιμε εχει απο τα καλυτερα σχεδια!!!!!!!!!!!!
Εκτος και αν ειδες σχεδια απο το μανγκα που δεν λενε και πολλα σε σχεση με αυτα του ανιμε!
Οσο για το xxxHolic ιδου μια περιληψουλα
ο Watanuki Kimihiro μαθητης λυκειου βασανιζεται συνεχως απο πνευματα τα οποια τον ακολουθουν παντου και μονο ο ιδιος μπορει να τα δει και να τα αισθανθει.Μια μερα μπαινει σε ενα μαγαζι που πουλα και χορηγει ευχες οποτε και η ζωη του θα ανατραπει εντελως.Το καταστημα ανηκει στην Yuuko Ichihara μια μυστηριωδη και ομορφη μαγισσα.Εναντι αμοιβης προτεινει στον Watanuki (του οποιου το ονμα σημαινει 1η Απριλιου οπως αναφερετει ατο ανιμε) να πραγματοποιησει την ευχη του και να ξεφορτωθει τα πνευματα .Η τιμη πρεπει να ειναι ισαξια με την ευχη και μεχρι να βρεθει κατι τετοιο ο Watanuki δουλευει part-time στο μαγαζι της Yuuko.Εκει θα συναντησει διαφορους πελατες και διαφορα περιστατικα θα περιπλεξουν την πρωην απλη ζωη του!!!!!
Ελπιζω να σε καλυψα με τα βασικα!!!Προκειται για ενα ανιμε που εχει αρκετα στοιχεια φιλοσοφιας η οποια ομως δεν ειναι βαρετη καθως παρουσιαζεται με τετοιο τροπο που ουτε το καταλαβαινεις!!!Αλλο ενα εξαιρετικο δημιουργημα των CLAMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 13 2008 21:43
Ναι, κάτιέχω ακούσει για το xxxHolic, αλλά όχι πολλά. Αν θες,πες μου μια μικρή περίληψη.
Πάντως πρέπει να πω για το Vampire Knight, οτι απο κάτι εικόνες που έχω δει, δεν μου πολυαρέσει το σχέδιο.
Nov 13 2008 21:10
Ναι και εγω αυτα ειχα ακουσει για τη Kirakishou!!!Ολιγον τι εκτος τοπου και χρονου!!!αλλα φαντασια ειναι αυτη και ο,τι θελει φτιαχνει!!!
και εγω μολις τελειωσω το Rozen Maiden και το xxxHolic(δεν ξερω αν το εχεις ακουσει ή δει παντως μετα θα σου δωσω μερικες πληροφοριες) θα δω το υπολοιπο Vampire Knight γιατι τη 2ρη σεζον δεν την εχω δει καθολου!!!
Nov 13 2008 21:06
Είναι λίγο μπερδεμένο: Η Kirakishou δεν έχει σώμα, και ζει στα N-Field. Παγιδεύει την Hina, την φιλάει (στο στόμα παρακαλώ !!) και λουλούδια αρχίζουν να φυτρώνουν απ' το σωμα της Hina. Η Kirakishou παίρνει έτσι το σώμα της για να επισκεφτεί τις αδελφές της.
Μ'αρέσει που τα ονόματά τους είναι στα Γερμανικά, αν και η Suigin Tou μου έχει την χειρότερη μετάφραση (ακούς εκεί Λάμπα Υδραργύρου !!).
Κάνω επανάληψη στην Tutu, όταν τελειώσω θα συνεχίσω με Death Note και μετά μάλλον θα πιάσω Vampire Knight !!
Nov 13 2008 20:45
Παναγια μου!!!!!γιατι καλε να την φαει την μικρη φραουλιτσα(αυτο σημαινει το ονομα της Hina Ichigo)?????Καλα τρελη ειναι????
απο ανιμε πως παμε???
Εγω μεχρι να κατεβει το ΟVA βλεπω το xxxHolic το οποιο ειχα κατεβασει και προς το παρον με εχει τραβηξει!!!
Nov 13 2008 20:34
Το email μου είναι [email]sophia_is_crazy@hotmail.com[/email] (πολύ πρωτότυπο, το ξέρω!!)
Την Megu άλλοτε την συμπαθώ,άλλοτε με εκνευρίζει !! Απ'την μια στενοχωριέμαι επειδή πιστεύει οτι είναι βάρος για τους γονείς της, απ'την άλλη μ'εκνευρίζει που όλο λεέι "Αχ Suigin Tou, χρησιμοποίησε την ζωή μου !!)
Ναι, η καλή μου η Suigin Tou αλλάζει σε κάθε σεζον (αν και το OVA δεν είναι σεζόν, αλλά whatever) !!!!
Όχι, η Kirakishou παίζει μόνο στο manga, οπου είναι μια παλαβή κούκλα που τρώει την Hina Ichigo και θέλει να σκοτώσει τα medium των αδελφών της !!
Nov 13 2008 20:18
Απο e-mail πως παμε γιατι μετα σιγουρα θα το ξεχασω??????
Για τη Barasuishou δεν εχω να πω πολλα .Απο την αρχη μου φαινοταν υποπτη και υπερβολικα αταραχη!!!Κριμα βεβαια που χαθηκε εστι στο τελος αλλα τι να κανουμε????ηθελε να γινει κατι που δεν ηταν γι αυτην δυνατο να πραγματοποιηθει!!!!
Οσο για τη Megu χαρηκα πολυ που βρηκε εστω και μια συμπαρασταση απο τη Suigin Tou (αυτο δεν το περιμενα καθολου!!!!! Εδω νομιζω φανηκε οτι η Suigin Tou εχει και θετικα συναισθηματα!!!)
Τι καλη που ειναι!!!!Αλλα απαισιοδιξη!!!Ηθελε να πεθανει για να μην ειναι βαρος στους γονεις της!!!!!
Μια ερωτηση η Kirakishou εμφανιζεται καθολου στο ανιμε εκτος απο τα δυο δευτερολεπτα του τελευταιου επεισοδιου????
Nov 13 2008 20:05
Για το OVA, σου είχα δώσει ένα link αν ήθελες να το δεις online, αλλά αν θες να το κατεβάσεις, OK ^__^
Η Sousei Seki του anime δεν έχει καμια σχέση με την Sousei Seki του manga, που είναι ψυχρή και κακιά, μέχρι και την Suisei Seki πάει να πολεμήσει και συμμαχεί με την Suigin Tou. Μ'αρέσει που η Suisei Seki είναι τόσο πειραχτήρι με την Hina Ichigo και τόσο σοβαρή και τρυφερή με την Sousei Seki.
Όταν πέθανε η Hina, έκλαιγα σαν παλαβή. Ακόμα κλαίω όταν το θυμάμαι !!!
Η Kanaria μαζι με την Suigin Tou και την Suisei Seki είναι οι αγαπημένες μου !!To Pizzicato βγαίνει από τον τρόπο με τον οποίο παίζεις βιολί τσιμπόντας τις χορδες (μιας και η Kanaria έχει ένα πολύ ωραίο βιολί για όπλο !!)
Η Barasuishou ήταν πολύ ρομπότ για τα γούστα μου, και δεν είχε προσωπικότητα. Αν και λυπήθηκα όταν πέθανε.
Για την Megu τι έχεις να πεις ???
Το quiz το'χω πάρει 3 φορές, 2 μου'βγαλε την Suigin Tou και 1 την Shinku, αν και επιμένω οτι μοιάζω με την Suisei Seki !!
Nov 13 2008 19:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed