Jump to content

Community Status Updates

Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Ναι ειχα μαθημα μεχρι τις 3 και μετα με τη σχολη μου πηγαμε και παρακολουθησαμε προβα στην εθνικη λυρικη σκηνη για την παρασταση που θα ανεβει 1 Νοεμβριου.
Oct 25 2008 21:46
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Α, μάλιστα !! Ναι, θυμάμαι πως σου αρέσει το μπαλέτο !! Και έκανες όλο το πρωί ?? Εγώ δεν έκανα τίποτα το σπουδαίο, τα γνωστά !!
Oct 25 2008 21:43
Photo

Καλα μια χαρα!!!πριν απο μια ωρα γυρισα σπιτι.λειπω απο το πρωι για μπαλλετο. Εσυ τι κανεις????
Oct 25 2008 21:40
Photo

Ηi !!!! Τι κάνεις σήμερα Μαριάννα-chan ??
Oct 25 2008 21:13
Photo

HI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 25 2008 21:11
Photo

Κι εγώ έτσι είχα ακούσει, οτι η Μισα είναι έτοιμη να αυτοκτονήσει, αλλά εκεί το κόβει, τάχα για να μαντέψει ο θεατής...Όντως, ο Light φαίνεται πολύ μακάκας. Η Μισα τον αγπάει τόσο κι αυτός την γράφει !!! Κι εγώ ελπιζω να σ' αρέσει γιατί μετά θα με βρίζεις έτσι που σ'έχω πρήξει =Ρ
Oct 25 2008 21:03
Photo

Οκ ευχαριστω για την κατανοηση Σοφακι!!!!!Αντε να το ξεκινησεις να μου πεις και δικες σου εντυπωσεις!!!Στο τελος του ανιμε δειχνει τη Μισα στην κορυφη ενος ψηλου κτιριου και εγω υπεθεσα οτι στοπευε να αυτοκτονησει.Ομως μας το κοβει εκει..... Ωστοσο εμαθα πως στο μανγκα η Μισα μολις μαθαινει πως ο Light ειναι νεκρος αυτοκτονει οντως αλλα στο ανιμε ενω μας φτιαχνει ολη την ατμοσφαιρα μας αφηνει εκει.... Λοιπον περιμενω εντυπωσεις.Εγω παντως ενα εχω να πω: ο Light ειναι απαισιος ,κοπανος και μ***κας !!!!!!Συγγνωμη για το ακαταλληλο λεξιλογιο αλλα σε καθε επεισοδιο μου ερχοταν να τον πλακωσω στις σφαλιαρες και οχι μονο!!!!βλ το thread ''ποιον χαρακτηρα ανιμε θα θελατε να πλακωσετε''!!!!! Το κατάλαβα το ξεξενερωμα Σοφια-chan!!!!Ειμαι σιγουρη πως το λατρεμενο σου θα σε βγαλει ασπροπροσωπη!!!!!
Oct 25 2008 19:49
Photo

Βλακεία έγραψα, να ξε-ξενερώσεις ήθελα να πω....Baka watashi !!
Oct 24 2008 19:22
Photo

Απ'οτι έχω καταλάβει, έτσι είναι το Death Note: 'Η το λατρεύεις ή το σιχένασαι... Βασικά ξέρω πως τελειώνει, και όντως μου ακούγεται κάπως ξενέρωτο. Η Misa πεθαίνει ή όχι ?? Αύριο που θα το αρχίσω, θα σου πω κι εγώ τις πρώτες μου εντυπώσεις !! Άντε, να αρχίσεις το Rozen Maiden να ξενερώσεις :p
Oct 24 2008 19:21
Photo

τελειωσα το death note και ιδου η ετυμηγορια:δεν εχω ξαναδει πιο μεγαλη ΠΑΤΑΤΑ!!!!!!!Μεχρι ενα σημειο πηγαινε καλα αλλα μετα ''ξεχειλωσε'' και εγινε ακομα χειροτερο απο πριν!!!!Οφειλω να ομολογησω οτι απογοητευτηκα πολυ γιατι αλλα ειχα ακουσει για το ανιμε και αλλη ηταν στα ματια μου η πραγματικοτητα!!! Ειλικρινα για μενα ηταν χασιμο χρονου!!1Εχασα τοσες ωρες απο τη ζωη μου για να δω αυτο το ανιμε το οποιο ειναι το χειροτερο που εχω δει μεχρι τωρα!!! Δεν θελω να προσβαλω κανενα.Ουτε τα γουστα κανενος γυρω απο τα ανιμε!!! Μπορει να σου αρεσει...δεν ξερω ......εγω παντως απογοητευτηκα παρα πολυ το ιδιο και ο αδερφος μου!!! Δεν ξερω Σοφια εγω εκανα την κριτικη μου συμφωνα με τα δικα μου μετρα και σταθμα!!!! (ελπιζω να μην σου φανει υπερβολικη αλλα τι να κανω????το τελειωσα πριν απο 2 λεπτα και η αγανακτηση ειναι ακομη νωπη!!!!)Συγγνωμη......
Oct 24 2008 18:47
Photo

Κατάλαβα...Αυτό το σχολείο.....Αλλά τι να κάνουμε, το έχουμε ανάγκη !!
Oct 21 2008 20:38
Photo

γλυκια μου εχω τοσο διαβασμα που δεν προλαβαινω να βαρεθω!!!!!Οταν φτασεις στη θεση μου αν δεν αλλαξει το συστημα θα με καταλαβεις!!!!
Oct 21 2008 20:27
Photo

Γιατί καλέ,πώς γίνεται να μην βαριέσαι ?? Μμμ, βασικά δεν είναι τόσο θέμα βαρεμάρας, απλά είχα όρεξη να φτιάξω AMV (Anime Music Videos) στο WIndows Moviemaker και να τα ανεβάσω στο Youtube. Έτσι δεν πρόλαβα να δω ανιμε, και βαριόμουν και λίγο.
Oct 21 2008 19:46
Photo

ΟΚ.πως και βαρεθηκες να δεις ανιμε???Μακαρι να ημουν στη θεση σου!!!!Θελω και εγω να βαριεμαι!!!Εχω κι εγω δικαιωμα στη βαρεμαρα αλλα ποιος με ακουει????
Oct 21 2008 19:42
Photo

Nα σου πω την αμαρτία μου, αυτό το Σαββατοκύριακο δεν είδα καθόλου. Όχι γιατί είχα διάβασμα ή κατι τέτοιο, απλά βαριόμουν.Είδα μόνο ενα επ. Code Geass.
Oct 21 2008 19:33