Jump to content

Community Status Updates

Photo

Raven Princess → Hikari-sama

ναι ρε ασε δεν μπορω να καταλαβω πως τα σκεφτηκε ολα αυτα!!!!Οι δημιουργοι ομολογω πρεπει να εχουν παρα πολλη φαντασια!!!! Rozen Maiden ειμαι στο επ 3 !!Ηρθε και η αγαπημενη σου!!!Προς το παρον η ηρωιδα σου δεν μου εχει κανει ιδαιτερη αντυπωση αλλα ειναι ακομα αρχη οποτε υποθετω οτι αργοτερα θα αλλαξω γνωμη!!!! Αληθεια τι σημαινει η φρασουλα κατω απο το username????
Oct 30 2008 13:03
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Hello ^___^ !!! Τι κάνεις Μαριαννούλα ?? Πώς τα πας με το Rozen Maiden ?? Εγώ είμαι στο επ.5 του Death Note. Ο Light γίνεται όλο και πιο σπαστικός, αλλά είναι πραγματικά πανέξυπνος. Να οργανώσει ολόκληρο σχέδιο με τον ναρκομανή στο λεωφορείο για να αποδείξει οτι δεν είναι ο Kira...
Oct 29 2008 20:48
Photo

Raven Princess → Lilia20

HI!!!!!Ευχαριστω πολυ!!!Μολις προλαβω θα τα δω!!!!^___^
Oct 29 2008 19:08
Photo

Μα πρέπει να'ναι πειραγμένη η Misa για να ερωτευτεί έναν τέτοιο τύπο !! Αλλά τι να πεις, όταν ερωτεύεσαι κάνεις τα πάντα και υπομένεις τα ελατώματα του άλλου... Αν θες να αλλάξεις το profile σου, πας στο User Control Panel και διαλέγεις Costumize Profile !! Εκέι μπορείς να αλλάξεις χρώματα, γραμματοσειρά και να βάλεις μια εικόνα για background. Ναι !!!! Σου αρέσει το Rozen Maiden !!!! Όντως, η Hina είναι σκέτη γλύκα, αν και όταν είδα πρώτη φορά το επ.2 ανατρίχιασα λίγο όταν πήρε την Tomoe στον καθρεύτη, νόμιζα οτι ήταν τρελή !! Στο ανιμε δεν εξηγεί καλά γιατί ο Jun δεν θέλει να βγει έξω, νομίζω όμως οτι ήταν καλός μαθητής και σε κάτι εξετάσεις δεν έγραψε καλά και ρεζιλεύτηκε στο σχολείο του 'η κάτι τέτοιο.
Oct 28 2008 14:08
Photo

Lilia20 → Raven Princess

Hi~~~ τι κανεις?? ^^ Μολις πηρα ειδηση οτι 2 επεισοδια Vampire knight εγιναν subbed!! Θα τα βρεις στο veoh.com!!!!
Oct 28 2008 13:02
Photo

Hello!!!!Κατ'αρχας τελειο αυτο που εχεις κανει στη σελιδα σου!!!! Πως το εκανες????Θελω κι εγω!!!!!! Επισης η Misa εμφανιζεται στο επεισοδιο11 και στο 13 συναντα τον μεγαλο της ερωτα!!!!:wooi2::lovulovu: Οποτε θα κανεις λιγη υπομονη!!!! Ειμαι ακομη στο δευτερο επεισοδιο αλλα το Rozen Maiden ΣΚΙΖΕΙ!!!! Τι γλυκουλα η Hina Ichigo! Ο Jun γιατι δεν βγαινει εξω??? Αγοραφοβια εχει????
Oct 28 2008 08:31
Photo

Α, έχω τις πηγές μου :P Είμαι στο επ.3, και όντως ο Light μου φαίνεται πολύ ψώνιο και κάθαρμα. Μου το παίζει και θεός ο βλάκας !!! Η Misa πότε εμφανίζεται ??
Oct 27 2008 10:48
Photo

Μα καλα που τα ξερεις ολα Σοφακι?????Ναι πραγματι ο Ryuk σκοτωνει τον Light στο τελος.Αλλωστε του το ειχε πει απο την αρχη πως ο,τι και να γινει εκεινος θα ειναι που θα γραψει το ονομα του στο Death Note.Αν θες τη γνωμη μου καλα του εκανε του καθαρματος!!! :)
Oct 27 2008 08:00
Photo

Η φιλοσοφία έρχεται εκεί που δεν την περιμένεις !!! Μ'αρέσει η φωνή του Ryuk πάντως, φαίνεται ενδιαφέρον χαρακτήρας. Αυτός δεν είναι που σκοτώνει τον Light στο τέλος ??
Oct 25 2008 22:20
Photo

οπως το παρει κανεις!Τωρα για την ενδυμασια του Ryuk δεν εχω να πω και πολλα.ειναι παλαβη.δεν ξερω αν ειναι φορεμα αυτο που φοραει.εμενα για χιτωνα μου κανει!!!!Παντως σαν χαρακτηρας αρχικα εχει πολυ γελιο μετα ομως σοβαρευει και στο τελος ειναι ο ''απο μηχανης θεος'' που θα δωσει τελος στην ιστορια.Εμενα παντως στο τελος μου αφησε την πικρια οτι υπαρχουν ανωτερες δυναμεις στον κοσμο που επηρεαζουν τη ζωη μας και ο,τι και αν κανουμε ολα ειναι ανωφελα γιατι παλι θα καταληξουμε εκαι απο οπου αρχισαμε!!!! Πολυ φιλοσοφημενο μπορω να πω παρολο το περασμενο της ωρας!!!!
Oct 25 2008 22:15
Photo

Δεν ξέρω αν είναι εμο σαν χαρακτήρας, απλά η εμφάνιση του αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Ο shinigami, ο Ryuk κι αυτός ανατριχιαστικός είναι (φοράει και φόρεμα ή μου φαίνεται ??).
Oct 25 2008 22:08
Photo

Το opening ειναι ολα τα λεφτα (αυτο το τραγουδι το λατρευω οχι σαν αυτο του δευτερου opening που σου επαιρνε τα αυτια)(θα το δεις και θα καταλαβεις!!!!) Δεν θα ελεγα οτι ο L ειναι εμο δεν μου εδωσε τετοια στοιχεια.Ομολογω πως ηταν ο μονος χαρακτηρας που συμπαθησα απο το ανιμε.ειδικα σε ορισμενες περιπτωσεις εχει πολυ γελιο και ειναι πολυ γλυκουλης!!!!!
Oct 25 2008 22:05
Photo

Μόλις ξεκίνησα το Death Note !! Καλά, ο L στο opening μ'ανατριχιάζει !! Πολύ emo είναι ή μου φαίνεται ??
Oct 25 2008 21:57
Photo

Μαλιστα!!!!Απο ανιμε πως παμε????
Oct 25 2008 21:51
Photo

Ωραία πέρασες δηλαδή !! Αν και φαντάζομαι θα κουράστηκεσ λίγο. Κι εγώ είχα επιχειρήσει κάποτε να ασχοληθώ με μπαλέτο, αλλά σταμάτησα. Αλλά μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ !!
Oct 25 2008 21:49