Jump to content

Community Status Updates

Photo

Raven Princess → AristidisK

Γεια ευχαριστω για το request!!!!^___^
Nov 27 2008 19:34
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Αστα η κοπελα ειναι ερωτευμενη και δεν βλεπει τα αυτονοητα!!!Για ονομα του Θεου κοπελα μου ξυπνα και δωστου κανα χαστουκι να καταλαβει και δωσε ενα και στον εαυτο σου!!!!
Nov 27 2008 19:32
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Αχχχ !!! Καλό κουράγιο !!! Λοιπόν, τελείωσα το Death Note, το οποίο μου τα χάλασε. Εκει που πήγαινε μια χαρά, σιγά σιγά άρχισε να κάνει κοιλιά και το βαρέθηκα.Η Misa μου άρεσε αρκετά,αλλά θεωρώ οτι εξευτελίζει τον εαυτό της όταν ενώ ο μλκς ο Light την εκμεταλεύεται κι αυτή τον λατρεύει σαν θεό.Δείξε λίγη αξιπρέπεια κοπελιά!!! Τωρα δεν ξέρω τι να πρωτοδώ !!
Nov 27 2008 18:46
Photo

Καλα ειμαι πολλα διαγωνισματα μωρε και δεν βλεπω να τελειωνουν συντομα και απελπιζομαι!!!!Απο ανιμε πως παμε???
Nov 27 2008 18:41
Photo

Hi !!!Καιρό έχουμε να τα πούμε^__^ Μια χαρά πάω, τελειώνουν όπου να'ναι και τα διαγωνίσματα, να βρούμε την ησυχία μας !!! Εσύ τι κάνεις ???
Nov 27 2008 18:10
Photo

Γεια τι κανεις?????Πως παει το σχολειο???
Nov 27 2008 18:03
Photo

Α!! Ευχαριστώ !! Υπέθεσα οτι θα'ταν από κάποιο άλλο ανιμε, μιας και η Sakura δεν είναι απ'τo xxxHolic
Nov 20 2008 19:43
Photo

Λοιπον η κοπελα με τα κοτσιδακια ειναι και αυτη απο το xxxHolic λεγεται Himawari-chan και κατα καποιο τροπο ειναι η αγαπημενη του Watanuki!!!!
Nov 20 2008 19:40
Photo

Hi !! Δεν νομίζω οτι θα βοηθήσει σε τίποτα, απλά θέλω να σε κάνω add !! Λοιπόν, απ' τα ops μ'αρέσουν πολύ και τα 3, όμως έχω ένα κόλλημα με το 1ο, ενώ απ'τα endings το 3ο !! Οι δικές μου αγαπημένες είναι βεβαίως η Gin-sama, η Suisei Seki και δεν μπορώ να διαλέξω πλέον ανάμεσα σε Kanaria και Hina Ichigo. Έβλεπα το album σου απ' το xxxHolic.Είναι μια εικόνα που λέει CLAMP girls κι έχει 3 κορίτσια. Οι 2 ξέρω πως είναι η Yuuko και η Sakura, αλλά μήπως ξέρεις ποια είναι η άλλη με τα κοτσιδάκια ?
Nov 20 2008 19:21
Photo

Γεια!!!!Λοιπον εχω ΥouTube αν και δεν ξερω σε τι θα σε βοηθησει αυτο αλλα αφου ρωτησες οφειλω να απαντησω. Οσο για τα opening- ending και τα τρια οπ μου αρεσαν πολυ κυριως το δευτερο.Απο εντ μου αρεσε βασικα το πρωτο.Εσενα??? TOP 3 Rozen Maiden: 1)Shinku 2)Hina Ichigo 3)Suigin Tou (οπως βλεπεις η αγαπημενη σου Gin-sama ειναι στο ΤΟΡ 3 οποτε δεν νομιζω να εχεις παραπονο!!!!!)
Nov 20 2008 19:14
Photo

Μπράβο !!! Σ'άρεσε ελπίζω !! Τα σχόλιά μου είναι στο ανάλογο thread !! Τώρα που τέλειωσες την σειρά, ποιά απ' τα 3 openings + endings σ'άρεσαν πιο πολύ ??Και top 3 αγαπημένες σου κούκλες?? Α, και μήπως έχεις Youtube ??? (Σ'έπρηξα στις ερωτήσεις XD)
Nov 19 2008 21:41
Photo

Ελα τα τελειωσα τα OVA!!!!!!!!!!!!!!!!Πολυ λυπηθηκα για τη Suigin Tou στο πρωτο αλλα και στο δευτερο!!!Καμια σχεση με το οπως την ειχαμε συνηθισει!!!! Ενταξει οφειλω να ομολογησω οτι η συμπεριφορα της Shinku ηταν πολυ bitchy και πραγματικα απογοητευτηκα απο ορισμενες κινησεις της....... μου εμεινε ενα μαλλον πικρο συναισθημα τοσο για την καημενη την Suigin Tou που τραβηξε τοσα μονο και μονο για να την αγαπησει ο Πατερας οσο και για τη Shinku που συμπεριφερθηκε με αυτο τον τροπο και εχασε την καρφιτσα.... Περιμενω σχολια.........
Nov 19 2008 19:00
Photo

Βασικά, το μόνο ωραίο που είχε η γιορτή ήταν το οτι τραγούδησε η χωροδία το "Another Brick in the Wall"των Pink Floyd υπό τη συνοδεία ηλεκτρικής κιθάρας !! Καλή σου επιτυχία στα διαγωνίσματα !!! Σκίσε τους όλους !!! Αχχχχ, θέλω κι εγώ αδέλφια !!! Τι άτυχη που είμαι !!! Ναι, ελπίζω να το δεις το OVA γιατί είναι πολύ ωράιο, και η Suigin Tou πολύ γλυκούλα !!
Nov 17 2008 18:00
Photo

Αστα και εμεις ειχαμε βαρετη γιορτη και αυριο γραφω ιστορια κατευθυνσης, την Τεταρτη βιολογια και την Παρασκυεη φυσικη!!!!Αχ!!!!Μεχρι τωρα εχω γραψει αρχαια και λογοτεχνια κατευθυνσης!!!!Και τα υποοιπα επονται............Ξεκινησα να βλεπω το OVA αλλα με εδιωξε ο αδερφος μου(Αλεξης Γ'Γυμνασιου και καλος αλλα καμια φορα μου σπαει τα νευρα!!!) οποτε εμεινε στη μεση και ελπιζω το βραδακι να καταφερω να το τελειωσω!!!(Δεν καταφερα να βρω τροπο να το κατεβασω οποτε κατεφυγα στο link που μου εδωσες.Ευχαριστω πολυ φιλεναδα!!!!!!)Τι θα εκανα χωρις εσενα δεν ξερω ειλικρινα!!!!!
Nov 17 2008 15:50
Photo

Hi !!Μια χαρά είμαι, εσύ ?? Σήμερα είχαμε την γιορτή (βαρετήήήήήήήή) κι αύριο γράφουμε Γαλλικά !! Μεχρι τώρα έχουμε γράψει αρχαία, μαθηματικά και βιολογιά (14....)Αχ, τα μισώ τα θετικά μαθήματα !! Εσύ τι έχεις γράψει ?
Nov 17 2008 14:58