Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Hikari-sama → Raven Princess
Το Code Geass το έχω επίσης αφήσει για λίγο στην άκρη. Όχι γιατί δεν μ'αρέσει, μια χαρά σειρά είναι, και ο προταγωνιστής κουκλί, αλλά επειδή κουράζομαι να τα βλέπω μέσω Youtube.Αλλά σύντομα θα το ξαναπιάσω.
H Haruhi είναι μια ευχάρηστη σειρά, έχει πλάκα, και δράση εκεί που δεν το περιμένεις. Η Haruhi ως πρωταγωνίστρια μπορεί αρχικά να σου σπάσει τα νεύρα, αλλά πού και πού είναι πολύ γλυκιά. Αν δεις τη σειρά, έχε υπόψη σου οτι τα επισόδεια προβάλονται ανακατεμένα, δηλ. το 1ο είναι το 8ο, το 2ρο το 1ο κτλπ.
Δεκ 12 2008 19:50
Raven Princess → Hikari-sama
A δεν μου ειπες με το Code Geass τι εγινε????το τελειωσες ????Σου αρεσε???Περιμενω σχολια....
Το Melancholy of Haruhi Suzumiya τι λεει????υποθεση???το εχω ακουσει αλλα δεν εχω καταφερει να του ριξω μια ματια!!!!:bahhh:
Δεκ 12 2008 18:58
Όταν πάω λύκειο όμως, σιγά τα ανιμε που θα βλέπω!! Ούτε εγώ μποτώ να διαβάζω πολλά βιβλία μαζί, αλλά με τα ανιμε δεν έχω πρόβλημα !!
Αχου, σ'ευχαριστώ, αν και δεν νομίζω οτι είναι κάτι το αξιοθαύμαστο ^__^
Δεκ 11 2008 20:37
Μπραβο το κοριτσι μου !!!!Αυτο θα πει anime-fan!!!!!ΟΚ κανε ο,τι νομιζεις αν και εγω ομολογω αν βλεπω 2 ή 3 ανιμε ή διαβαζω 2 ή 3 βιβλια ταυτοχρονα μπερδευομαι και δεν παρακολουθω καλα την υποθεση και τα βιωματα των χαρακτηρων!!!!!!ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΣΟΦΙΑ-CHAN!!!!!!!!!!
Δεκ 11 2008 18:07
Δεν είναι κατάσταση αυτή. Εκμεταλεύονται το θάνατο του παιδιού γιατί ψάχνουν αφορμή να τα σπάσουν και να τα κάψουν όλα...
Εμείς στο γυμνάσιο δεν κάναμε τίποτα, έχουμε γυμνασιάρχη κέρβερο !! Μόνο κάτι παιδιά πήγαν στο μαθητικό συλαλητήριο στα Προπήλαια.
Το λύκειο πάλι όλο αποχές κάνει και πάει σπιτάκι του !!!
Τη Shana ενοείς, την οποία άφησα στην άκρη για τωρα, διότι ασχολούμαι με το "Zero no Tsukaima",αλλά μόλις το τελειώσω θα την συνεχίσω. Τώρα πως προλαβαίνω να βλέπω τόσα ανιμε, ουτε 'γω δεν ξέρω. Πάντα βρίσκω λίγο χρόνο για 1-2 επισόδεια.
Δεκ 11 2008 14:42
Αστα εγω εχω στενοχωρηθει πολυ με αυτα που γινονται και με το οτι τα καναλια παρουσιαζουν τα παντα πολυ πιο τραγικα,ο κοσμος τρομαζει λες και εχουμε πολεμο και ο καθενας θελει να εχει αποψη για ολα και να ειναι και σωστη.Τι να πω???δεν ειναι κοσμος αυτος που ζουμε......
Ουφ.............
Τελοσπαντων πισω στα δικα μας.Αληθεια εχετε καταληψη εσεις???Εμας κατι πηγαν να κανουν αλλα ευτυχως δεν τους βγηκε!!!!!!
Καλο αυτο το ανιμε????Απορω πως προλαβαινεις και βλεπεις τοσα πολλα !!!!Το αλλο με την κοπελιτσα με τα κοκκινα μαλλια(αχ δεν θυμαμαι πως τη λενε!!!!!)το τελειωσες????τι 'σαι ρε παιδι μου????
Δεκ 11 2008 13:13
Hi Marianna-chan !!!
Όντως, 2 μέρες τωρα, σχολέιο καπούτ !! Κανονικά θα χαιρόμουν, αλλά με όλα αυτά που γίνονται πώς να χαρεί κανείς ?? Κάθομαι λοιπόν και παρακολουθώ το "Zero no Tsukaima"(The Familiar of Zero), ένα ανιμε για μια μάγισσα, την Louise, που, παρ'όλο που κατάγεται από αριστοκρατική οικογένεια, δεν τα καταφέρνει καθόλου με την μαγεία, γι'αυτό και όλοι την φωνάζουν Louise the Zero (εξού και ο τίτλος). Η Louise λοιπόν, την ημέρα της τέλετης της "μάζωξης" για να το πω έτσι, των familiars (κάτι σαν υπηρέτης και ακόλουθος), αντί για κάποιο ζώο, καλεί ένα συνηθησμένο αγόρι, τον Saito.Η ιστορία ακολουθεί τις περιπέτειες και το ρομάντζο τους, μια σχέση που μπορεί να σου θυμίσει Shinku&Jun. Ευχάριστη σειρά, με χιούμορ και αρκετή περιπέτεια για soujo, στο προτείνω !!
Δεκ 10 2008 21:26
Hi Sofia-chan!!!!Τι κανεις?????Σχολειο πως πας αν και αυτες τις μερες μαλλον ξεκουραζεσαι για τα καλα?????
Δεκ 10 2008 17:43
Raven Princess → dmvagos
Βοηθεια!!!!Μηπως ξερεις που μπορω να δω την ταινια xxxHolic????Eχω ψαξει πολυ αλλα δεν βρισκω τιποτα..... :(
Δεκ 06 2008 23:10
Eγω ξεκίνησα το Shakugan no Shana(Shana of the Burning Eyes), που μου φαίνεται αρκετά καλό. Είμαι ακόμα στο 3ο επ., όταν καταλάβω τα πράγματα καλύτερα, σου κάνω μια περιληψούλα. Η Shana είναι η κοπέλα με τα κόκκινα μαλλιά και την στολή Αι Βασίλη που εμφανίζεται μολις μπεις στο anime.gr, αν την έχεις δει.
Δεκ 04 2008 19:59
HI!!!!!Μπα κανενα καινουργιο ανιμε.Τελειωνω το xxxHolic και μετα βλεπωντας και κανοντας !!!Εσυ πως πας???
Δεκ 04 2008 19:32
Γεια !!!! Το φαντάζομαι πως είχες διαβάσματα, δεν σε'βλεπα και πολύ συχνά !!! Και ευχαριστώ, κι έμένα μ'αρέσουν οι Xmass Rozen Maiden pics =3
Εγω μια χαρά είμαι, εσύ ??Κανένα νέο ανιμε (αν είχες χρόνο !!)??
Δεκ 04 2008 17:56
Τι κανεις Σοφακι????Καιρο εχουμε να τα πουμε.σορι αλλα πολλα διαβασματα και διαγωνισματα και λιγος χρονος.Πολυ ωραιες οι Rozen Maiden αλα X-mas!!!!!Και πανω που αναρωτιομουν απο ποιο ανιμε ειναι μεχρι που ειδα την Gin-san σε στυλ Ρουντολφ το ελαφακι!!!!!!!
Δεκ 04 2008 15:37
AristidisK → Raven Princess
[I][COLOR=black]:Blissfull:Τίποτα.:riiight:[/COLOR][/I]
Νοέ 27 2008 19:55
Έτσι μπράβο !!! Πολύ καλά τα λες !! Γιατί ωραίος ωραίος ο Light,αλλά από χαρακτήρα...
Νοέ 27 2008 19:45

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται