Community Status Updates
Raven Princess → Lilia20
Ναι το μπαλλετο ειναι υπεροχος χορος και εκφραζει τα πιο απιστευτα συναισθηματα και το αστειο ειναι οτι πολλες φορες δεν συνειδητοποιεις τι συναισθημα βγαζεις αλλα ειναι το καταλληλο για τη συγκεκριμενη περιπτωση!!!!Μπαλλετο κανω 8 χρονια και προχωρω ολοταχως!!!Παρολο που φετος εχω πανελληνιες δεν το εχω σταματησει γιατι θελω πολυ να συνεχισω επαγγελματικα!!!
Ωστε σου αρεσουν τα λατινικα εεεεε??????^__^μπραβο ελαχιστοι ενδιαφερονται για αυτη τη γλωσσα γιατι λενε''Που θα μου χρησιμευσει???Θα μιλησω ποτε με τον Καισαρα στο chat room?????Ο,τι θες και μπορω να σου μαθω με μεγαλη μου ευχαριστηση θα το κανω!!!!
Το Elfen Lied ειναι καλο???Τι υποθεση εχει??
Εγω τωρα εχω αφοσιωθει στο Vampire Knight Guilty γιατι τοσο καιρο που ειχε βγει δεν το εβλεπα και το ειχα παραμελησει!!!!
Dec 18 2008 09:13
Lilia20 → Raven Princess
Χαρηκα πολυ~~~!! ^^ Μαριαννα-chan~~!! x33 Watashi wa, Irene-chan ^^ (αλλα προτιμω το Lilia >.<) Μπαλετο, ε? Ποσο καιρο κανεις? :3 Ειναι πολυ ωραιος χορος!! x33
Που λες κι εμενα μ αρεσουν τα λατινικα~~!! Παρολο που δεν ξερω πολλα μονο λεξεις, τη θεωρω πολυ ομορφη γλωσσα ^ο^ δεν καταλαβαινω γιατι σε πολλους δεν αρεσει >...<
Αχ θα με μαθεις??? :3333 χιχι
Τι ανιμε βλεπεις τωρα? εγω μολις τελειωσα το Elfen Lied~~!! Πολυ καλο ^^
Dec 17 2008 21:04
Hikari-sama → Raven Princess
Καλύτερα να τα δεις στην παλαβή χρονική σειρά. Μόνο υο 1ο επ. θα σου φανεί κάπως κουλό, αλλά μετά αρχίζει να βγάζει νόημα το πράγμα. Επίσης το τέλος της αλλαγμένης σειράς είναι καλύτερο απ' της χρονολογικής.Αλλά αν θες να τα δεις κανονικά, νομίζω η σειρά είναι γραμμένη στο thread της σειράς εδώ.
Dec 15 2008 20:55
Raven Princess → Lilia20
ok δεν εχει και πολυ σημασια απο ποιο ανιμε ειναι.Σημασια εχει που σου αρεσει και σε εκφραζει.ολα τα αλλα ειναι ψιλα γραμματα.
Δεν κανει να τρωω γλυκα γιατι κανω μπαλλετο και θελω να συνεχισω και επαγγελματικα και για να γινει αυτο πρεπει να χασω ακομα μερικα κιλακια!!!!
Ναι ξερω αρκετα λατινικα γιατι ειμαι θεωρητικη κατευθυνση οποτε κατι τετοια ειναι ψωμοτυρι!!!!Αλλα ομολογω πως μου αρεσουν πολυ !!!!!
Επιτρεπεται να σε ρωτησω ονομα???εμενα με λενε Μαριαννα!!
Dec 15 2008 20:25
Raven Princess → Hikari-sama
καλα και εγω πως θα ξερω με ποια σειρα θα δω τα επεισοδια???ειναι καπου γραμμενη η σειρα???
Dec 15 2008 20:20
Lilia20 → Raven Princess
Δεν θυμωνω καλε, μη το ξαναπεις!! ;333 Βασικα ουτε γω ξερω απο ποιο ανιμε ειναι >.< λολ μπορει και να μην ανηκει σε καποιο xppp
Gt δεν κανει να τρως γλυκα??!! Ο_Ο Πως ζεις???!!! JK xD
OMG ξερεις λατινικα??? Θελω κι εγω~~~!! DX
Dec 15 2008 14:17
Λοιπόν, για κάποιον άγνωστολόγο, τα επισόδεια προβλήθηκαν σε αλλαγμένη χρονολογική σειρά. Δηλαδή, το επ. που προβλήθηκε πρώτο, είναι χρονολογικά το 8ο, ενώ αυτό που προβλήθηκε 2ρο, είναι χρονολογικά 1ο, κτλπ. Καλύτερα να τα δεις μπερδεμένα, είναι μεν λίγο ακαταλαβίστικο, αλλά το τέλος της σειράς είναι καλύτερο.
Dec 15 2008 14:14
Raven Princess → Lilia20
Γεια Lilia-chan!!!!!Τι κανεις????Να κανω μια ερωτησουλα(δεν θυμαμαι αν την εχω ξανακανει,αν ναι μη θυμωνεις εχω πολλα στο μυαλο μου και ξεχνω!!!) απο ποιο ανιμε ειναι το αβαταρ?? Πολυ τελεια τα γλυκακια στο προφιλ σου .Μου ανοιξες την ορεξη και δεν κανει να τρωω και γλυκα!!!!!!^__^
Dec 15 2008 13:38
Raven Princess → Hikari-sama
OK thanks για την περιληψουλα.Θα του ριξω μια ματια οποτε τα καταφερω.Το μονο που δεν καταλαβα ηταν η περιεργη σειρα των επεισοδιων.Μηπως μπορεις να μου το εξηγησεις καλυτερα???
Dec 15 2008 13:33
Ooops !! Υπόθεση για Haruhi δεν σου'πα !! Λοιπόν, την σειρά αφηγείται ο Kyon, ένας μαθητής της 1ης λυκείου. Την 1η μέρα του σχολείου, οι μαθητές λένε λίγα λόγια για τον εαυτό τους. "Δεν με ενδιαφέρουν οι κοινοί άνθρωποι. Αν υπάρχουν εξωγήινου, χρονοταξιδευτές ή άνθρωποι με τηλεπαθητικές δυνάμεις, ελάτε μαζί μου".Έτσι συστήνεται η Haruhi Suzumiya, μια ατίθαση κοπέλα που κανείς δεν κατάφερε να πλησιάσει. Σιγά σιγά γνωρίζεται με τον Kyon, και ιδρύει το δικό της club, το SOS Brigade.Μέλη ?? Η Ηaruhi, o Kyon, μια όμορφη και ντροπαλή ύπαρξη ονόματι Mikuru,μια ύσηχη βιβλιοφάγος που την λένε Yuki και ο πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος Koizumi-kun. Όμως τα 3 τελευταία μέλη και η ίδια η Haruhi δεν είναι τόσο συνηθησμένα παιδιά όσο φαίνονται.
'Ντάξει, καταπληκτική περίληψη :p
Dec 12 2008 20:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed