Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

Είδη εννοείς; Κοινωνικά, κωμωδίες, φαντασίας(ίσως),μυστηρίου(πάλι ίσως).Δεν μ'αρέσουν τρόμου και τέτοια..Τις θεωρώ απλά ανούσιες.:canthelp: Εσύ;
Οκτ 25 2008 17:27
Φωτογραφία

Glaurung → Daf_Chan

τι ταινίες βλέπεις σε γενικές γραμμές ?
Οκτ 25 2008 17:11
Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

μια χαρά!γενικά βγαίνω..αλλά για σήμερα δεν το βλέπω..ίσως πάω κανα cinema με τον dad μου άμα ξεμείνω..:wis:
Οκτ 25 2008 17:07
Φωτογραφία

Glaurung → Daf_Chan

σεν ξέρω ... θα κάτσω να διαβάσω μετά (ψέμααα :P) και μάλλον θα μείνω σπίτι . αύριο υπάρχει περίπτωση να πάω σε ενα φίλο μου που μένει εδώ κοντά , θα έρθει και ο 3ος της παρέας , να φάμε και να μείνουμε σπίτι του . έτσι και αλλιώς πρέπει να πάμε αύριο στη γιορτη οπότε θα πάμε όλοι μαζί . εσύ τι θα κάνεις ? βγαίνεις καθόλου έξω ή είσαι μόνο μέσα στο σπίτι σου ? :unlucky:
Οκτ 25 2008 15:05
Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

:hahaha: ναι είναι κάπως πράγματι..άλλα τι να κάνουμε.. Thx εκ μέρους του :kawaii: ωω, μια χαρά..! άντε τι τυχεροί που είναι!:burningbe3:δεν μπορώ ζηλεύωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι θα κάνεις απόψε;
Οκτ 25 2008 14:56
Φωτογραφία

Glaurung → Daf_Chan

4 σχολεία ? σε εμας είναι το γυμνάσιο και το λύκειο ,αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί υπάρχεει εσωτερική πόρτα που κλειδώνει και τα χωρίζει . όμως 4 σχολεία ? τι είναι αυτό ?:dazed: καλά έκανε άμα είναι πράγματι η αγάπη του , καλή του επιτυχία :riiight: η αδερφή μου είναι πρωτοετής στο Πάντειο , στο τμήμα Διεθνείς και ευρωπαϊκές σπουδές . την Τετάρτη είχε το πρώτο μάθημα
Οκτ 25 2008 14:50
Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

κοίτα...μόνο που εμείς συστεγαζόμαστε 4 σχολεία..2 γυμνάσια+2 λύκεια.και είχε ψηφίσει υπερ μόνο το [B]1[/B] λύκειο(όχι το δικό μου).. άρα οι υπόλοιποι θέλαμε να κάνουμε μάθημα.(υποτίθεται) και anyway, άμα δεις τους καθηγητές του δικού μου σχολείου θα καταλάβεις γιατί μπήκανε στο έτσι..το χουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα πειθαρχίας-τελειομανίας-δεν ξερω τι αλλο, φέτος.. :/ μμ και γω θα σε ρώταγα για την sis σου..ο αδερφός μου, αν και είχε περάσει ιστορικό-αρχαιολογικό(φιλοσοφική) τα παράτησε για ν'ακολούθήσει τη μεγάλη του αγάπη (xD) και τώρα σπουδάζει ηθοποιός στο Θέατρο Τέχνης.. για πες εσύ.
Οκτ 25 2008 14:37
Φωτογραφία

Glaurung → Daf_Chan

σε εμάς οι καθηγητές δεν κάνουν τέτοια , άμα είναι να κάνουμε κατάληψη ψηφίζουμε και μετά αυτοί σέονται την απόφαση ( πολιτισμένα πράγματα :P) . τι σπουδάζει ο αδερφός σου ?
Οκτ 25 2008 14:30
Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

μπα...αν και προσπάθησανε επανειλημμένα να το κλείσουν, όλο κάτι γινόταν και δεν τα κατάφερναν..τη μια ας πούμε είχανε κλείσει μόνο την μπροστινή είσοδο και αφήσανε την πίσω αφύλαχτη με αποτέλεσμα να μπουκάρουνε όλοι οι καθηγητές και να ανοίξει το σχολείο κανονικότατα και στην ώρα του. μετά ένα βράδυ αφήσανε τις αλυσίδες και τα διάφορα άλλα υλικά έξω απο το σχολείο για να πάνε πρωι πρωι να το κλείσουν, πήγανε την άλλη μερα και δεν τα βρήκαν.. διάφορα τέτοια σκηνικά.. το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν υπάρχουν άτομα που να είναι διατεθειμένα να πάνε. Και απολύτως λογικό ,τη στιγμή που δεν έχουμε σοβαρά επιχειρήματα. Ή ακόμα και να έχουμε (που βασικά υπάρχει το πολύ σημαντικό θέμα με το σύστημα των εξετάσεων, που κυριολεκτικά μας καταστρέφει και οικονομικά και ψυχολογικά) δεν είμαστε ακόμα αρκετά ώριμοι να το διεκδικήσουμε..:sigh2:
Οκτ 25 2008 14:24
Φωτογραφία

Glaurung → Daf_Chan

οχι και καλήτερα , γιατί δεν τα κάνω όλα τα μαθήματα εξωσχολικά και θα είχα πρόβλημα . άσε που είναι μόνο ψευτόμαγκες και "καλά παιδιά" . όταν είχα με την αδερφή μου στην αρχή είχαμε μείνει , γιατί δεν υπήρχαν και πολύ οι ψευτόμαγκες τότε και λέγαμε "τι φλώροι που είναι , κάνανε μια αποχή και συμπειφέρονται σαν να έκαναν ολοκληρη εκανάσταση :nerd:" Εσείς τι κάνατε ?
Οκτ 25 2008 00:05
Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

μμ,σωστό κι αυτό.. έχεις δίκιο, αλλά δεν ξέρω τι μ'έχει πιάσει γαμώτο..:frozen: για πες, έκανε το σχολείο σου κατάληψη φέτος;
Οκτ 24 2008 23:57
Φωτογραφία

Glaurung → Daf_Chan

αν δεν θες να σε κοιτάει η οικογένειά σου σαν βλαμμένο , μην το κάνεις :uhh: τώρα πέρα απο πλάκα μην αγχώνεσαι τόσο , δεν κάνει καλό :bahhh:
Οκτ 24 2008 23:47
Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

ναι πράγματι..αλλά ποια είμαι εγώ για να μιλάω και εγώ Δεκέμβριο εχώ γενέθλια.. xD ααα,τόσο καλά... όχι ρε, δν παρεξηγώ έτσι κι αλλιώς χειρότερος απο μένα δεν παίζει να είσαι.. :P (Kοπανάς το κεφάλι σου σε πόρτες ε..χμμ, καλή ιδέα...:orly:)
Οκτ 24 2008 23:41
Φωτογραφία

Glaurung → Daf_Chan

μάλλον είχες αυτή την εντύπωση λόγο της ηλικίας που γράφει , 16 . Συμβουλές ? καλά , σώθηκες τώρα :'D . Σπάνια αγχώνομαι . Νιώθω να θέλο να τα παρατησω όλλα , αλλά όχι άγχος . Όταν με πιάνει αυτό ,βρίζω τον καθηγητή απο μέσα μου ( χωρίς να το ενοοώ βέβαια ) ή κοπανάω το κεφάλι μου σε πόρτες :wallbash: . Οπότε τι συμβουλή να σου δώσω :'D? ΥΣ κατα βάθος είμαι φυσιολογικό παιδί , μη με παρέξηγήσεις :'D
Οκτ 24 2008 23:35
Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

:dazed:αλήθεια; εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι πας 2α; :hahaha:περίεργα πράγματα...έλα ντε; τι θα κάνω ;;:terror2: εσύ τι κάνεις πχ όταν αγχώνεσαι και λες ότι δν αντέχεις άλλο; πες καμια συμβουλήηη..!!:congrats:
Οκτ 24 2008 23:16