Community Status Updates
Daf_Chan → Glaurung
Φλωρεντία, Σιέννα, Ρώμη..
χμμ,να παίζω κιθάρα, να ζωγραφίζω, να βγαίνω με φίλους! ατά. εσύ;
my question: βασικά έχεις msn;:hahaha:
Oct 26 2008 16:51
Glaurung → Daf_Chan
που είχες πάει ? η Φλωρεντία είναι πανέμορφη ,μετά έρχεται η Βενετία :wooi2:
εεεε .... τι να ρωτήσω τώρα ? Α , το βρήκα ! τι χόμπι έχεις ? (εκτός απο το να διαβάζεις βιβλία , να βλέπεις ταινίες και anime , να ακούς μουσική και να αθλείσαι :hahaha:)
ΥΣ να δω τι θα βρείς [B]εσύ[/B] να ρωτήσεις μετά :kill4u:
Oct 26 2008 16:47
Daf_Chan → Glaurung
όχι παίζουμε στο φιλε του volley..
αλήθεια;; ενδιαφέρον..και εγώ έχω συγγενείς στη Γερμανία.(θειους και ξαδέρφια βασικά απ το σόι της μανας μ) . έχω πάει Γερμανία, αλλά πολλά χρονια πριν. Τον Μάρτη πήγα Ιταλία! :if:αχ υπέροχα θέλω να ξαναπάω....!:blingeye2:
(ur turn for question)
ΥΓ. thanks!
Oct 26 2008 16:35
Glaurung → Daf_Chan
έχει στο σχολείο σου να παίζεις badminton ?:oo: ζηλεύω ...
πάω κάθε καλοκαίρι στη Γερμανία , η μητέρα μου είναι γερμανίδα :P επίσης αυτό το καλοκαίρι είχα πάει στν Ιταλία . εσύ ?
ΥΣ καλά , όλος ο κόσμος άρρωστος είναι ? η αδερφή μου εδώ και 2 εβδομάδες έχει βήχα . περαστικά σου :uhh:
Oct 26 2008 16:31
Daf_Chan → Glaurung
ε, στο σχολείο μου παίζω εγώ..δεν ξέρω πού αλλού..(ειδικά για την περιοχή σου δεν έχω ιδέα :'D )
πω,γμτ,κρύωσα...!:ill: *άσχετο*
στο εξωτερικό έχεις πάει ποτέ; αν ναι, που+πότε; :calm:
Oct 26 2008 16:24
Glaurung → Daf_Chan
εεεε ... ήταν το πρώτο που μου ήρθε :frozen:
άμα εξαιρέσουμε το να βλέπω ποδόσφαιρο , ακριβώς τα ίδια :oo:
badminton που μπορείς να παίξεις ? το λατρεύω και δεν έχω που να παίξω , στη Ραφήνα φυσάει 24 ώρες την ημέρα :terror2:
Oct 26 2008 15:59
Daf_Chan → Glaurung
ου, τώρα ρώτησες την συγκλονιστική ερώτηση... :frozen: να βλέπω, ή να παίζω;
να παίζω: volley, badminton. να βλέπω: basket, ποδόσφαιρο(αλλα μόνο ομάδες εξωτερικού, βαριέμαι απίστευτα τις ελληνικές. εσένα;
Oct 26 2008 15:49
Glaurung → Daf_Chan
τι αθλήματα σου αρέσουν ? :P
YΣ πίστεψέ με , είμαι τραγικός . δεν είναι οτι δεν τα ξέρω , όλα σχεδόν τα λάθη μου είναι επειδή δεν κάθομαι να σκεφτώ πως γράφεται . έχω γράψει ρήμα με "ο" στο τέλος , πράγμα που ξέρω οτι είναι λάθος ( εντάξει , έλεος :uhh:)
Oct 26 2008 15:35
Daf_Chan → Glaurung
χιχι,αλήθεια;; :bleh: σιγά μωρε, τι πειράζει να χεις και κανά λαθάκι..!
μου το χουν προτείνει το F.R. ,αλλά όχι δεν έχει τύχει να το διαβάσω(ακόμα,χεχ).. άλλη ερώτηση, άλλη ερώτηση....:ureshii: (σκέψου και εσυ)
Oct 26 2008 15:29
Glaurung → Daf_Chan
έτσι , έτσι :riiight::lovulovu:
ναι την ξέρω . μου έχουν πει πως είναι πολύ καλή , όμως δεν έτυχε να την διαβάσω καθόλου , άμα εξαιρέσουμε μια graphic novel που διάβασα στη fnac :hahaha: . forgotten realms έχεις διαβάσει καθόλου? μπορεί να τον έχουν κράξει πολύ τον συγγραφέα , τα πρώτα βιβλία όμως είναι απολαυστικότατα :wooi2:
ΥΣ έλα μωρέ , δεν πειράζει . τι να πω και εγώ που το γράφω πρώτα στο word ,γιατί έχει ορθογραφικό έλεγχο ? ( αυτός είναι ο λόγος που αργώ να απαντήσω:frozen:)
Oct 26 2008 15:24
Daf_Chan → Glaurung
*μάρεσουν,μ'αρέσουν,μ'άρεσε* (και πάω και θεωρητική τρομάρα μου!:uhh:)
Oct 26 2008 15:14
Daf_Chan → Glaurung
:O άντε ρεεε!! ο Dostoyevski είναι ο αγαπημένος μου(μαζί με τον Oscar Wilde, νταξ)..γενικά μ'αρέσουν οι Ρώσοι συγγραφείς (Dostoyevski,Chekov,Tolstoy).. ε, φαντασίας και μενα μ αρέσουν (για ν'ακουω BG λογικό μου φαίνεται).. από τέτοια μ'άρεσε η σειρά Dragonlance(αν την έχεις ακούσει).. :P
Oct 26 2008 15:12
Glaurung → Daf_Chan
αμέ ! απο τα αγαπημένα μου ( εκτώς απο τα βιβλία του Tolkien που είναι top ) είναι το "έγκλημα και τιμωρία" του Dostoevsky και το " Η Δίκη " του Kafka . γενικά μου αρέσει να διαβάζω κλασσικά , κάπως "σκοτεινά" (:hahaha:) βιβλία , ιστορικά μυθιστορήματα και φαντασίας ( πάντα καλά :tensai: ) . Εσύ ?:P
Oct 26 2008 15:08
Daf_Chan → Glaurung
ιδέα δεν έχω.. ίσως βγω με κάτι φίλους μου.. (βασικά, [I]κάποτε[/I] πρέπει να διαβάσω κιόλας αλλά αυτό είναι άλλο θεμα.. :wis:) λοιπόν και συνεχίζω απτόητη την χθεσινή μας κουβέντα.. βιβλία διαβάζεις; :tensai:
Oct 26 2008 14:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed