Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Glaurung → Daf_Chan
εγω πάω όμως Γ Λυκείου ... απο την μια να λάμπει απο χαρά η αδερφή μου και εγω να βυθίζομαι στη δυστυχία με την προοπτική των πανελληνίων ( το παρατράβηξα με την δραματικότητα , ε ? :P) Εσύ αλήθεια γιατί έχεις χαθεί απο την Β και δεν χαλαρώνεις λίγο ? τι θα κάνεις στη Γ δηλαδή ? :P
Οκτ 24 2008 23:10
Daf_Chan → Glaurung
χαχα,σε νιώθω και μενα ο αδερφός μου φοιτητής είναι και μια χαρά περνάει...πωπω, δεν την παλεύω μια και σκέψου, πάμε ακόμα Β Λυκείου......*sigh*
Οκτ 24 2008 23:00
Glaurung → Daf_Chan
Εμείς γράψαμε αρχαία ( μας το είχε πεί , αλλά το είχα ξεχάσει και μου ήρθε ξαφνικό) και υπολογίζω γύρο στο 13 :bahhh:
Μεγάλη απόλαυση αυτό το 4ήμερο , έχουν φύγει και οι γονείς μου οπότε χαλαρά :wis::bath: ( μου έχει βάλει ο μαθηματικός επειδή είναι 4ήμερο 20 παλούκι ασκήσεις :uhh:) Καλά τα πάω μωρέ , ρουτήνα είναι (χάλια είναι !) ... έχω και την αδερφή μου να γυρνάει απο το πανεπιστήμιο να μου λέει τι απίθανα που είναι και εγω να ζηλεύω του θανατά :uhh:
Οκτ 24 2008 22:30
Daf_Chan → Glaurung
εε,ας πούμε ότι στην κατεύθυνση τα καταφέρνω..Αλλά γράψαμε σήμερα ένα απροειδοποίητο στην άλγεβρα...! ζήτημα να έχω πάρει κανά 3..(συμβολικός αριθμός :hihi2: )
Νιιι,έχουμε 4ήμεροοο :joyful: ευτυχώς, θα κοιμηθώ λιγάκι...:deadga6:
Εσύ τι νέα; Πώς τα πας ;
Οκτ 24 2008 22:11
Glaurung → Daf_Chan
μια χαρά , έχουμε και κενό μέχρη τη Τετάτρη :wooi2::Blissfull: εσύ πως τα πάς με τα διαβάσματά σου ? τα καταφέρνεις ή έχεις δυσκολίες ?:sleepy:
Οκτ 24 2008 15:16
Daf_Chan → the goblin
καλά μωρέ..μόλις γύρισα απο φροντιστήριο και ειμαι πτώμα...:deadga6:
εσύ τι κάνεις?
Οκτ 04 2008 10:58
Daf_Chan → Glaurung
ώπα λάθος ερώτηση..τα καινούρια δεν τα βλέπω..ρε δεν έχω χρόνο..αύριο θα αρχίσω βασικά..(ελπίζω) νέα σμυρνη μένω..ξέρεις που είναι? :P λοιπόν πάω να διαβάσω σιγά σιγά...τα λέμεε!!:bye:
Οκτ 03 2008 16:01
Glaurung → Daf_Chan
δεν το βρήσκω πουθενά ... εσύ τα καινούργια που τα βλέπεις ?
Αλήθεια , εσύ που μένεις :hmmm:
Οκτ 03 2008 15:53
Daf_Chan → Glaurung
ξέρω ξέρω.μακριά από δω xD
Θα είναι κάτι *&(^*#&*^#( άτομα για αυτο..
Καλά κάνεις βασικά..εγώ έχω myspace.(αλλα το χρησιμοποιώ κυρίως για άτομα που ξέρω και για μουσική κτλ)
Υ.Γ. Naruto TV?
Οκτ 03 2008 15:38
Glaurung → Daf_Chan
Τώρα μένω στην Ραφήνα , ξέρεις κατα πού πέφτει ? :)
Εγώ δεν έχω τίποτα για σήμερα , χου χου :P Γιατί δεν έχεις όρεξη μωρέ , τι θα κάνεις σπίτι ? (μη νομίζεις οτι εγώ πηγένω , αλλά δεν είναι σωστό να γίνεις σαν εμένα που κάθομαι μόνο σπίτι μου :deadga6:) Εκτός και αν δεν έχεις όρεξη λόγου των ατόμων , αυτό είναι άλλο.
οχι, δεν έχω τίποτα τέτοιο , δεν έχει τύχει ... εσυ ?
Υ.Σ. *Άσχετο δικό μου * έχεις βρεί πουθενα το καινούριο naruto sub ??? το ψάχνω και φοβάμαι ότι θα πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο :nanteee:
Οκτ 03 2008 15:23
Daf_Chan → Glaurung
πωω, αυτά είναι..ασε και στο δικό μου σχολείο πηγε ένα παιδί να ανοίξει το παράθυρο(απλώς να το ανοίξει) και έγινε κομματάκια!(το παράθυρο πάντα :P)ευτυχώς δεν τραυματίστηκε..μιλάμε για φοβερές κτιριακές υποδομές..:thumbdown:
που μένεις τώρα;
ουου,τυχερέέέ!!εγώ δεν ξέρω για αύριο ακόμα.Σήμερα θα πάω μια βόλτα μετά το φroντιστήριο..βασικά μ'εχουν καλέσει σ 1 παρτυ αύριο αλλά ψιλοβαριέμαι να πάω..:yawn2:
Υ.Γ.εε,καλά τώρα..:orly: βασικά ένας φίλος μου μου το λεγε συνέχεια πέρυσι το καλοκαίρι..ε και μου κόλλησε..:laugh:
Υ.Γ.2 *Άσχετο* έχεις myspace,hi5 or sth?
Οκτ 03 2008 15:02

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται