Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Glaurung → Daf_Chan

ναι , μέσα :P τι θα κάνεις σήμερα ?
Οκτ 26 2008 14:47
Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

Καλησπέρα!! είδαμε το "Καυτό Απόρρητο" μια κωμωδία των αδερφων Coen..νταξ δεν ξετρελάθηκα αλλά είχε πλάκα..εσυ μέσα την εβγαλες ε; :P
Οκτ 26 2008 14:41
Φωτογραφία

Glaurung → Daf_Chan

Ζηλεύωωω :bahhh: καλά θα κάνεις , να χαρεί και αυτός ([url=http://www.youtube.com/watch?v=KXPHmo7xwe4&feature=related]YouTube - Soul Eater ep.25 3/3[/url] :kakaka: ) . τι θα δείτε ? :D
Οκτ 25 2008 22:21
Φωτογραφία

Daf_Chan → GomuGomuNoBaka

Welcome to anime.gr mate! :)
Οκτ 25 2008 21:53
Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

:bath:χεχ, μου το χουν πει κι άλλοι (το ψώνιο) 29/4/2007 στο Fuzz Club δεν έχω ιδέα πότε θα ξαναέχει.. P= ναι θα είμαι, τελικά θα πάω να δω cinema με τον μπαμπά μου, αλλά στις 23.40. cu later, στείλε όταν ξανακάτσεις.:byejg9:
Οκτ 25 2008 20:36
Φωτογραφία

Glaurung → Daf_Chan

:nod2::nod2::nod2::nod2::nod2: είσαι απίθανη , απόλυτο respect:nbleed: συναυλία ? πότε ? πού ? πότε έχει ξανά ? :nbleed: YΣ θέλει να κάστει αδερφή μου στο pc , πες μου οτι θα είσαι μέσα σε καμιά ωρίτσα . [B][U]παρακαλώ[/U][/B] ! :blingeye2:
Οκτ 25 2008 20:03
Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

ΑΝ ΤΑ ΞΕΡΩ λέει;;;;;; Σοβαρά μιλάς mate;;; Same here! (έχω πάει και σε συναυλία B.G.) ΥΓ.τπτ ^^ ΥΓ2.παω για μπανιο,τα λέμε σε λίγο,απάντα εσύ ωστόσο. XD
Οκτ 25 2008 19:53
Φωτογραφία

Glaurung → Daf_Chan

blind guardian , sonata artica , dragonforce , kamelot , children of bodom ... τα ξέρεις ?:hahaha: κυρίως epic metal :head::P εσύ τι ακούς ? ΥΣ ευχαριστώ για τα pic comment :D
Οκτ 25 2008 19:45
Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

κοινωνική είναι, αξίζει να ρίξεις ένα βλεφαρο.. x) Όχι δν έτυχε και θέλω να το δω..Ωραία από ταινίες, από μουσική τι παίζει; ;p
Οκτ 25 2008 19:36
Φωτογραφία

Glaurung → Daf_Chan

αρχίζω να συμπαθώ τον αδερφό σου χωρίς να τον ξέρω :hahaha: όλες( εκτώς απο το Sweet 16 που δεν το ξέρω , καλή είναι ? ) που είπες είναι απίθανες ,ιδικά το Dead Man είναι πανέμορφο το είχα στη Βουλή :P . εοειδή σου αρέσει ο Jonny dep ,έχεις δει το arizona dream ? Αν όχι , να σπεύσεις να το δεις :D
Οκτ 25 2008 19:32
Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

Το αποκάλυψη τώρα και γω το χω ακούσει(βασικά μου τα πρήζει ο αδερφός μ να το δω xD). Μ'αρέσουν τα :A Clockwork Orange,Blow,Dead Man,Sweet 16,Requiem For A Dream,Eurotrip(αμερικανια,αλλά πολλή πλάκααα-Scotty doesn't knoooow),American Beauty και πολλές άλλες δεν μου ρχονται τώρα.Α!και από καινούριες αξίζει πολύ το Vicky Cristina Barcelona απο Woody Alen.. ΥΓ.Γ****σέ τα....Aπόλυτη ξεφτίλα...
Οκτ 25 2008 18:57
Φωτογραφία

Glaurung → Daf_Chan

αποκάλυψη τώρα , ο ελφαφοκυνηγός ,nobody know ( πολύ καλή ιαπονέζικη κοινωνική ταινία) ,good father , Lord of the rings και πολές άλλες που δεν θυμάμαι τώρα . απο τρόμου μονο μια μου άρεσε πργματικά , η Λάμψη ,ταινία θρύλος . Εσύ ?:hmmm: ΥΣ πονάει το Blacke Hole , ε ? :deadga6: ΥΣ θε είσαι on , πρέπει να φύγο για κανα τέτατρο .:congrats:
Οκτ 25 2008 17:51
Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

yep,thanks! ^^ και ποιες είναι οι αγαπημένες σου ταινίες;
Οκτ 25 2008 17:41
Φωτογραφία

Glaurung → Daf_Chan

ωραίο avatar , απο elfen lied έτσι ? κανονικά :κωμωδίες , αστυνομικά και πολεμικά ( ΜΟΝΟ τα ποιοτικά ) ... και ότι άλλο μου πουν οτι αξίζει .συμφωνώ για τις ταινίες τρόμου , πατάτες είναι :P με την παρέα μου βλέπουμε τα ποιο γελοία θρίλερ , τις ποιο γελοίες ταινίες γενικώς :hahaha: ή τις ποιο ποιοτικές ( είμαστε στα άκρα )
Οκτ 25 2008 17:35
Φωτογραφία

Daf_Chan → Cereny

:w00t:hello!
Οκτ 25 2008 17:31