Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Daf_Chan → Glaurung
Καλησπέρα!! είδαμε το "Καυτό Απόρρητο" μια κωμωδία των αδερφων Coen..νταξ δεν ξετρελάθηκα αλλά είχε πλάκα..εσυ μέσα την εβγαλες ε; :P
Οκτ 26 2008 14:41
Glaurung → Daf_Chan
Ζηλεύωωω :bahhh:
καλά θα κάνεις , να χαρεί και αυτός ([url=http://www.youtube.com/watch?v=KXPHmo7xwe4&feature=related]YouTube - Soul Eater ep.25 3/3[/url] :kakaka: ) . τι θα δείτε ? :D
Οκτ 25 2008 22:21
Daf_Chan → Glaurung
:bath:χεχ, μου το χουν πει κι άλλοι (το ψώνιο)
29/4/2007 στο Fuzz Club
δεν έχω ιδέα πότε θα ξαναέχει.. P=
ναι θα είμαι, τελικά θα πάω να δω cinema με τον μπαμπά μου, αλλά στις 23.40.
cu later, στείλε όταν ξανακάτσεις.:byejg9:
Οκτ 25 2008 20:36
Glaurung → Daf_Chan
:nod2::nod2::nod2::nod2::nod2:
είσαι απίθανη , απόλυτο respect:nbleed:
συναυλία ? πότε ? πού ? πότε έχει ξανά ? :nbleed:
YΣ θέλει να κάστει αδερφή μου στο pc , πες μου οτι θα είσαι μέσα σε καμιά ωρίτσα . [B][U]παρακαλώ[/U][/B] ! :blingeye2:
Οκτ 25 2008 20:03
Daf_Chan → Glaurung
ΑΝ ΤΑ ΞΕΡΩ λέει;;;;;;
Σοβαρά μιλάς mate;;; Same here!
(έχω πάει και σε συναυλία B.G.)
ΥΓ.τπτ ^^
ΥΓ2.παω για μπανιο,τα λέμε σε λίγο,απάντα εσύ ωστόσο. XD
Οκτ 25 2008 19:53
Glaurung → Daf_Chan
blind guardian , sonata artica , dragonforce , kamelot , children of bodom ... τα ξέρεις ?:hahaha:
κυρίως epic metal :head::P εσύ τι ακούς ?
ΥΣ ευχαριστώ για τα pic comment :D
Οκτ 25 2008 19:45
Daf_Chan → Glaurung
κοινωνική είναι, αξίζει να ρίξεις ένα βλεφαρο.. x)
Όχι δν έτυχε και θέλω να το δω..Ωραία από ταινίες, από μουσική τι παίζει; ;p
Οκτ 25 2008 19:36
Glaurung → Daf_Chan
αρχίζω να συμπαθώ τον αδερφό σου χωρίς να τον ξέρω :hahaha:
όλες( εκτώς απο το Sweet 16 που δεν το ξέρω , καλή είναι ? ) που είπες είναι απίθανες ,ιδικά το Dead Man είναι πανέμορφο το είχα στη Βουλή :P .
εοειδή σου αρέσει ο Jonny dep ,έχεις δει το arizona dream ? Αν όχι , να σπεύσεις να το δεις :D
Οκτ 25 2008 19:32
Daf_Chan → Glaurung
Το αποκάλυψη τώρα και γω το χω ακούσει(βασικά μου τα πρήζει ο αδερφός μ να το δω xD).
Μ'αρέσουν τα :A Clockwork Orange,Blow,Dead Man,Sweet 16,Requiem For A Dream,Eurotrip(αμερικανια,αλλά πολλή πλάκααα-Scotty doesn't knoooow),American Beauty και πολλές άλλες δεν μου ρχονται τώρα.Α!και από καινούριες αξίζει πολύ το Vicky Cristina Barcelona απο Woody Alen..
ΥΓ.Γ****σέ τα....Aπόλυτη ξεφτίλα...
Οκτ 25 2008 18:57
Glaurung → Daf_Chan
αποκάλυψη τώρα , ο ελφαφοκυνηγός ,nobody know ( πολύ καλή ιαπονέζικη κοινωνική ταινία) ,good father , Lord of the rings και πολές άλλες που δεν θυμάμαι τώρα . απο τρόμου μονο μια μου άρεσε πργματικά , η Λάμψη ,ταινία θρύλος .
Εσύ ?:hmmm:
ΥΣ πονάει το Blacke Hole , ε ? :deadga6:
ΥΣ θε είσαι on , πρέπει να φύγο για κανα τέτατρο .:congrats:
Οκτ 25 2008 17:51
Glaurung → Daf_Chan
ωραίο avatar , απο elfen lied έτσι ?
κανονικά :κωμωδίες , αστυνομικά και πολεμικά ( ΜΟΝΟ τα ποιοτικά ) ... και ότι άλλο μου πουν οτι αξίζει .συμφωνώ για τις ταινίες τρόμου , πατάτες είναι :P
με την παρέα μου βλέπουμε τα ποιο γελοία θρίλερ , τις ποιο γελοίες ταινίες γενικώς :hahaha: ή τις ποιο ποιοτικές ( είμαστε στα άκρα )
Οκτ 25 2008 17:35

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται