Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Glaurung → Daf_Chan
:( λυπάμαι για αυτό , καλό κουράγιο ...
και εγώ σε δημόσιο πάω ,όμως απο περιοχή σε περιοχή είναι διαφορετικά . Πρίν έμενα κηφισιά και ήταν εντελώς σκατά κτίριο ,με πλαστικά αντι για τζάμια σε μερικές αίθουσες:oo:
τώρα που έρχεται το σαββατοκύριακο θα πάω σε ένα φίλο απο το παλίο μου σχολείο να ξεσκιστώ στα anime :frozen::hahaha: Εσύ τι θα κάνεις ?? :D
ΥΣ. εκτός απο την παρέα μου δεν έχω ακούσει πουθενα αλλου την έκφραση "μπάμιας" !!!! εύγε παιδί μου , εύγε :hahaha:
Οκτ 03 2008 14:47
Daf_Chan → Glaurung
Σε δημόσιο πάω ρε συ..αλλά είναι όλοι τους μπάμιες εκεί μέσα , δεν τους ενδιαφέρει λένε "μια χαρά μπορείτε να κάνετε μαθημα και έτσι".. σκατα είνα όμως.. :( τεσπα..δεν την παλεύω έτσι γμτ..όσο για το χρόνο,λογικό είναι άμα θες να τα πάρεις στα σοβαρά πρέπει να στρωθείς ό,τι κατεύθυνση και να σαι..τεσπα,τι άλλα εσυ?
Οκτ 03 2008 14:24
Glaurung → Daf_Chan
29 άτομα ?:erk: τι είναι αυτό ?? και σας λένε οτι πρέπει να είστε 32 ?????? :wallbash: :despair:
σε εμάς , που είμαστε 25-26 , το θεωρούμε απαράδεκτο και οτι δεν μπορει να γίνει μάθημα ... σε δημόσιο πας ή σε ιδιοτικό ?
Εγώ δεν πήγα θετική τελικά , έλεγα όμως να πάω τεχνολογική 1 ( υπάρχουν 2 κλάδοι) αλλα δεν έγίνε τμήμα γιατί ήμουν ο μόνος :emptyonexg1: .Στην τεχνολογική 2 έχει το ΑΟΔΕ που είνια χάλια το πώς γίνεται το μάθημα .
Καλά , άμα παραπονιέσαι εσύ για το οτι δεν έχεις χρόνο ,φαντάσου με εμένα τι γίνεται:OMG3: :unlucky:
Οκτ 02 2008 21:12
Daf_Chan → Glaurung
:hahaha: ε καλα..βασικα και να θέλω ειναι κομματάκι δύσκολο γιατί είμαστε 29 άτομα στην κατεύθυνση.(και δεν μας χωρίζουν επειδή θα πρεπε να μαστε 32.γ**ώ τις τυπικότητές τους δηλαδή.. :burningbe3:)άντε να ξεχωρίσεις εκεί μέσα.. =/
Πωω,πάντως η θεωρητική είναι δύσκολη, παίζει πολύ διάβασμα..και δεν έχω και χρόνο για anime/manga..:nanana: εσυ τελικά πηγες θετική?
Οκτ 01 2008 22:17
Glaurung → Daf_Chan
καλό σου μήνα :D πώς τα πάς με τα μαθήματα της κατεύθηνσης ? να υποθέσω οτι τα έχεις ξεσκίσει , τους έχεις αλλάξει τα φώτα , τους έχεις δείξει ποιό είναι το αφεντικό ? :dwarf::smart:
Οκτ 01 2008 19:44
Daf_Chan → Glaurung
μου φαίνεται ενδιαφερουσα σαν σχολή,επίσης έχει κάποιο κύρος.εμένα κυρίως γλωσσολογία με ενδιαφέρει..το ξέρω οτι είναι δύσκολο.Προσπαθούμε όμως!ευχαριστώ!επίσης! :P
Σεπ 20 2008 15:30
Glaurung → Daf_Chan
ενδιαφέρον !!! Σου αρέσει η νομική ? Καλή επιτυχεία στους στόχους σου ,γιατι είναι λίγο δύσκολοι(αλήθεια λίγο , μπορεις να τα καταφέρεις):hero:
Σεπ 20 2008 15:26

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται