Community Status Updates
Daf_Chan → Glaurung
ε,τότε τεχνολογική να πας σίγουρα..χμμ..εγώ ενδιαφέρομαι για νομική και μετά να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό γλωσσολογία ή ΜΜΕ..κάτι τέτοιο... :P
Sep 20 2008 15:17
Daf_Chan → Glaurung
και δεν το λες τόση ώρα??είχα συζητήσει πολύ διεξοδικά το θέμα με έναν μαθηματικό που είναι και φίλος μας και μου είχε πει για διάφορα επαγγέλματα..όσο για τη χημεία έιπε οτι πολλοί κάνουν αυτό το λάθος και προσπαθούνε από θετική και καλά επειδή έχει χημεία κατεύθυνσης..'Ομως πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθείς για αυτό, έτσι κι αλλιώς αν με το καλό μπεις στο πανεπιστήμιο θα βρεις τρόπο να συμπληρώσεις τα όποια κενά σου..2η επιλογή δεν έχεις?
Sep 20 2008 14:20
Glaurung → Daf_Chan
θέλω να σπουδάσω χημεία(τι ακριβώς δεν ξέρω) , αυτός είναι ο λόγος που έχω αυτό το δύλημα :sadist:
Sep 20 2008 14:10
Daf_Chan → Glaurung
βασικά, εξαρτάται με τι θέλεις να ασχοληθείς..Θετική συμφέρει να πας μόνο αν θες ιατρική ή βιολογία..αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να φας στη μάπα χημεία και βιολογία κατεύθυνσης... :P
Sep 20 2008 14:06
Glaurung → Daf_Chan
καλύ επιτυχεία τότε :thatsit:
και εγω σε παρόμοια κατάσταση είμαι ... τεχνολογική ή θετική ? :blurah5:
Sep 19 2008 20:37
Daf_Chan → Glaurung
ξέρω οτι δεν εχουν καμια σχεση.. :P anyway εντάξει αποφασισα τελικα μετα απο πολλή σκεψη..θεωρητικη.βασικα μ αρεσουν πολυ και τα μαθηματα της τεχνολογικης,αλλα δν υπάρχει καποιο επαγγελμα που θα θελα να ακολουθησω απο κει αρα.. :P
Sep 18 2008 22:42
Glaurung → Daf_Chan
thx ur 2 :gotit:
πως και έχεις δίλλημα αν πρέπει να διαλέξεις θετική ή θεωρητική ? Δεν έχουν και πολύ σχέση ... πάντος έχεις καιρό μέχρι τον Οκτώβριο οπότε χαλαρά :Blissfull:
Sep 13 2008 18:44
Daf_Chan → Glaurung
np. Επίσης! :sleepy:
P.S. Υour avatar rocks! :thumbup:Haku:thumbup:
Sep 13 2008 18:17
FireFistAce → Daf_Chan
Thanks για το friend request και καλωσορισες στην παρεα μας.
Sep 09 2008 09:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed