Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Ame Warashi

net cafe,panakrivo,pabalaios exoplismos,no greek,makria ap to spiti...ola kala opos vlepeis...as ta na pan:P Den adexa ston peirasmo kai eipa na bo na do ligo ti epexe sto forum,alla apo Paraskevi kai meta xanagyrnao stin poli ton spudon mu(tora eimai alluXP) kai tha exo pio kalo netadiko koda sto spiti mu...pio ftino kai kainurio...kai meta apo 25 kai meta tha xo kanonika net sto spiti mu kai tha borume na sizitame taktika...(na su exigiso pu eimai,na meineis;)) Ki ego diavazo genika aftes tis meres...(leme toraXDD)...Deftera grafo kai meta xeberdevo...ta leme loipon....kalo diavasma kai epitixia kai se sena...;);):) Ta leme kapoia fora pu tha bo i apo tis 25 kai meta taktika...BB:byejg9:
Sep 10 2008 13:05
Photo

Ame Warashi → Zoro

που σαι εσύύύ?πωσ πάνε τα πράγματα?Εγώ διαβάζω υποτίθεται πάντα... :P
Sep 10 2008 12:47
Photo

Ame Warashi → donald13

ohaioooo...thnx για το req... :) Αλήθεια,τώρα που το είδα στο profile σου,το hunter x hunter λέει τπτ? :)
Sep 10 2008 10:35
Photo

Ame Warashi → momO

Ναι το έχω ακουστά κ μου είχε κάνει αίσθηση αλλά δεν είχε τύχη να το διαβάσω...θα το τσεκάρω!Thnx a lot! :)
Sep 08 2008 00:05
Photo

momO → Ame Warashi

hey πολύ καλό παρόμοιο manga είναι το Blame! και αυτό διαδραματίζεται σε έναν μεταποκαλυπτικό κόσμο,οι πρωταγωνιστές μοιάζουν στον χαρακτήρα και έχει κ αυτό πολύ καλό σχέδιο (που θυμίζει πολύ Bilal & Moebius) και σενάριο με κοινά στοιχεία.Άμα δεν το ξέρεις ήδη δοκίμασε το θα σ αρέσει πιστεύω :)
Sep 05 2008 20:23
Photo

Ame Warashi → IlPalazzo

Νομίζω καταλαβα...
Sep 04 2008 22:59
Photo

IlPalazzo → Ame Warashi

Κοπέλα μου, όταν επί ένα ολόκληρο εξάμηνο ακούς συνέχεια τη φράση "δομημένος προγραμματισμός", αρχίζεις να τραγουδάς "σήκωσέ το το δομημένο". Κατάλαβες ή να σου στείλω PM;
Sep 04 2008 22:55
Photo

Ame Warashi → IlPalazzo

lol! :D ελεύθερα!Όταν όμως λες δομιμένη τι εννοείς?Από ένα anime την είχα δει Ichigo mashimaro και ήταν τόσο γελοία η σκηνή που μου είχε κάτσει... :)
Sep 04 2008 22:33
Photo

IlPalazzo → Ame Warashi

Να σε ρωτήσω κάτι που εδώ και πολύυυυν καιρό έχω απορία; Αυτή η δομημένη ατάκα "FUNGAAA!" από πού βγαίνει;
Sep 04 2008 21:34
Photo

Ame Warashi → kamehame-kyma

lol!!!!σε σενα απαντας χαζούληηηηηηηηη! :P
Sep 04 2008 18:04
Photo

Ame Warashi → momO

Γεια σουυυυ... :) Tι κάνεις?Να σου πω,μήπως υπάρχει καποιο manga στο στυλ dogs?Σορυ για το ξεκάρφωτο αλλά έχω σκάσει και ήλπιζα πως εσύ θα έχεις μια παραπάνω γνώμη... :)
Sep 04 2008 16:59
Photo

Zoro → Ame Warashi

Μπαααα,ποια αυτοκυριαρχια,πλακα κανεις???:hahaha: Σπουδαζω στο εξωτερικο και δεν θα χω συνδεση στο σπιτι μεχρι τοτε,αλλιως ολο και καποια ευκαιρια θα βρισκα να μπω..μεχρι και σε κανα νεταδικο θα παω καποια στιγμη να σκεφτεις....αυτη η λεξη δεν υπαρχει στο λεξικο μου:P Χεχε ξερω πως νιωθεις,αρα μην περιοριζεσε,δες και το υπολοιπο της σειρας γιατι υπαρχουν και αλλες φοβερες ιστοριες περαν της Nami{καλα αν και κι αυτη βεβαια ηταν τελεια ιστορια..εκει που πυροβολαει την Βellemere και γινετε ασπρομαυρη η σκηνη τρελη συγκινηση!!}...αλλα αντε να δεις και αυτην της Robin προς 280 επεισοδιο...αυτη ειναι η πραγματικη τελειοτητα!!^^ Χαχα αυτο για τις μερες θα το προσεχω ΟΚ,αν και δυσκολο να μου τυχει αυτο...ειδη ειμαι αρκετα clumsy,αν την παθω κι εκει θα την ακουσω απο γονεις!!{επαθα κατι παρομοιο μια φορα βασικα:P} Καλη Συνεχεια και παλι...θα τα πουμε,bb:bye:
Sep 04 2008 16:52
Photo

Tidus87 → Ame Warashi

καλά εδω μπήκα λίγο αλλά θα βγω γιατί γραφώ αυριο (ο Θεός και η ψυχή μου τι θα γράψω αλλά τέλος πάντων) Anyway θα τα πούμε ρε και σε παρακαλώ μην την ενεργοποιήσεις την innocense γιατί καταστραφήκαμε:P!!!Και τι να πώ καλά κουράγια.CU!!!
Sep 04 2008 16:46
Photo

Ame Warashi → Zoro

:O θαyμάζω την αυτοκυριαρχία σου!Εγω κλείνω σε ντουλάπες ps και τέτοια για να μην τα πλησιάσω! :P:P:P Είπα κι εγώ να το ελαττώσω λιγάκι αλλά δ με βλέπω να τα καταφέρνω...Λίγο μετά τον Arlong είμαι...Μου άρεσε πολύ το στόρυ με τη Nami... :) τεσπα,καλή επιτυχία με την εξεταστική σου και να προσέχεις μη μπερδεύεις μαθήματα και μέρες όπως έκανα εγώ σημερα! :P
Sep 04 2008 16:40
Photo

Zoro → Ame Warashi

Χεχε αν σ'αρεσε το 1ο,που εγω το βρηκα μπερδευτικο γιατι δεν ξεκιναει με την κανονικη σειρα και στο τελος εχει το σχεδον ακριβως ιδιο σκηνικο παλι,θα λατρεψεις τα επομενα,δεν υπαρχει περιπτωση!! Η ιστορια του Brandon και του Harry εχει γινει τελεια και ειδικα το τελος θα σε συγκινησει απειρα...για δακρυβρεκτες καταστασεις,ακου με που σου λεω!!:P Οσο για το One Piece που ειπαμε οτι βρισκεσε?? Παντως οπου και να εισαι η σειρα ειναι παντα τρομερη οπως και να το κανουμε^^ Anw,εγω σημερα ειναι η τελευταια φορα που μπαινω,μετα λογω εξεταστικης θα λειψω μεχρι 25 Σεπτεμβριου...για οτι χρειαστεις θα τα πουμε τοτε... Καλη Επιτυχια και σενα αν εχεις εξετασεις ή καλο ξεκινημα της χρονιας...:) Θα τα πουμε,καλα να περνας!!:byejg9:
Sep 04 2008 16:34