Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Ame Warashi

Μια χαρά Ame-san,καιρό είχαμε να τα πούμε:ureshii: Ξεκίνησα διαβάσματα και μαθήματα όπως σου είχα ήδη πει,αλλά ευτυχώς πάντα καταφέρνω και ξεκλέβω χρόνο για μένα(και το forum:'D) Πέραν αυτών,αυτή την περίοδο βλέπω One Piece,Naruto,Vampire Knight και Monster,αν και τα χω ψιλοπαρατήσει όλα και σκοπεύω να τα πιάσω ξανά σύντομα(ειδικά το τελευταίο πάρα πολύ καλό). Εσύ πως πας?Διαβάσματα,παν/μιο,ελευθερός χρόνος? Από anime πάλι βλέπεις τπτ αυτή την περίοδο?One Piece το προχώρησες? Χάρηκα που με θυμίθηκες,θα τα πούμε μόλις ξαναμπείς:gotit: ΥΓ:Πάντα αναρωτιόμουν,το username σου από που βγαίνει?
Oct 22 2008 17:16
Photo

Ame Warashi → Zoro

oi...τι κάνεις εσύ?
Oct 21 2008 20:29
Photo

Ame Warashi → zade

να σαι καλά! :D ψήνομαι να το τσεκάρω αυτό μπας και τελικά υπάρχει μια ελπίδα...Αλήθεια,τον kienzan απο που τονε ξες? ^^
Oct 21 2008 19:39
Photo

zade → Ame Warashi

Βασικά δεν ξέρω αν γίνοται όντως προβολές εκεί ή πρόκειται περί urban Legend. Η οδός δεν θυμάμαι πως λέγεται ,αλλά ξέρω που είναι. Ξέρεις που είναι τα video blue ? Κοντά στην Μητρόπολη ρε παιδί μου. Ε φαντάσου τώρα ότι κοιτάς τα video Blue και έχεις την μητρόπολη ακριβώς πίσω σου.Δηλαδή στο αριστερό σου χέρι είναι η οδός Αβέρωφ κάθετα που διαστευρώνεται με την ανεξαρτησίας (πλακόστρωτη) . Αμα κατάλαβες ως εδώ που σου λέω με ξαναρωτάς.Αν όχι πάλι με ξαναρωτάς για να σου εξηγήσω ξανά . Τώρα όσον αφορά τα Γιαπωνέζικα , δεν έχω ιδέα , αλλά μπορώ να σου πώ κάτι που ίσως σε βοηθήσει . Κοντά στο Γυαλί καφενέ είναι ένα ωδείο . Κάποια στιγμή λοιπόν το Σεπτέμβριο που μας πέρασε ( μπορεί να κάνω και λάθος και να ήταν πέρσι ) έβγαλε μια ανακοίνωση ότι διδάσκονται κινέζικα. Δεν γνωρίζω εάν διδάσκονται και Ιαπωνικά αλλά λογικά άμα πας να ρωτήσεις όλο και κάποιος θα ξέρει (επλίζω δηλαδή) . Αμα έχεις κάποια άλλη απορία μου λες.
Oct 21 2008 15:12
Photo

Ame Warashi → zade

hey... :) Σόρυ για το ξεκάρφωτο αλλά για να μη βγω offtopic...Προς τα που πέφτει το σκασμένο?Αυτήν την οδό όλο την ψάχνουμε αλλά τπτ...Γίνονται όντως προβολές εκεί?Επίσης μήπως ξέρεις αν ως εκ θάυματος υπάρχει κάποιος που να κάνει ιαπωνικά στα Γιάννενα? (πολλά ζητάω το ξέρω...)
Oct 21 2008 00:33
Photo

Tidus87 → Ame Warashi

γεια!!!!! τι κάνεις?
Oct 19 2008 17:55
Photo

Ame Warashi → Etemon

oi...thnx για το req! :)
Oct 15 2008 19:31
Photo

Ame Warashi → °•πίΟu-πίΟu•°™

np... :)Ο μόνος είναι?Έχει πήξει στους βλάκες αυτός ο τόπος!!! :P Είναι σαν να υποτιμά τη νοημοσύνη του κοινού... :S Ελπίζω να έγινε αρκετά ρόμπα όμως!!! (mwahahaha!!!)
Oct 05 2008 17:08
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Ame Warashi

Αha! Να σαι καλα! Πολυ βλακας ο τυπας ε? Σιγα μην δεχονταν ετσι απλα εναν ξενο στην ιαπωνικη μανγκα κοινοτητα ουτως η αλλως!!
Oct 05 2008 16:01
Photo

Ame Warashi → °•πίΟu-πίΟu•°™

hey..Σχετικά με αυτό που ρώτησες για Μπρούσαλη τσέκαρε αυτο...Από εκεί το είδα κι εγώ... [url=http://avgerinosbrousalis.wordpress.com/2007/08/03/article_comicdomgr_02-08-07/]Comicdom.gr - Απάτη ΞΞµ… Ελληνική ΑλμΟΟΞ±! « ΞΟ…ΞΈΞΏΞΌΞ±Ξ½Ξ―Ξ± - Ξυθοπλασία[/url]
Oct 05 2008 11:31
Photo

iristella → Ame Warashi

Αnytime!!! :3
Sep 29 2008 15:57
Photo

Ame Warashi → iristella

Ευχαριστώ πολύ! :D θα κοιτάγω να δω λίγη υπόθεση κι αν είναι θα το δοκιμάσω...Thnx για τις πληροφορίες! :)
Sep 29 2008 15:54
Photo

iristella → Ame Warashi

Hello!!! H sig και το avatar ειναι απο το anime "code geass:Lelouch of the rebellion" και απεικονιζουν την C.C... Σου συνιστω να το δεις ειναι παρα πολυ καλο!!! ^^ Για οτιδηποτε θες να ρωτησεις μην διστασεις.
Sep 29 2008 15:34
Photo

jimmare → Ame Warashi

Στα Γιαννενα? Τρεχα γυρευε...
Sep 29 2008 12:11
Photo

Ame Warashi → jimmare

Ααααα,με μένα που έμπλεξε τα περιμένει κάτι τέτοια... :D Εγώ να σου πω την αλήθεια αν τον άκουγα να μιλάει ιαπωνικά στο ξεκάρφωτο αρχικά θα τσεκάριζα αν δο΄λεύουν τα αυτιά μου καλά και αφου το επιβεβαίωνα 8α ενθουσιαζόμουν!!!Αλλα που τέτοιεσ τύχεσ ακόμα ψάχνω χωρίς ελπίδα φροντιστήριο με ιαπωνικά στα γιάννενα! :(
Sep 29 2008 12:05