Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Ame Warashi → Zoro

Ohaiooo...Τι γίνεσαι εσύ?Εγώ ξεπερνάω την ήττα που έφαγα σήμερα στην εξεταστική ψάχνοντασ νέα anime...είδα το πρώτο από gungrave,καλό φαίνεται,μάλλον είχες δίκιο...Όσο για one piece,όσο πάει και καλυτερεύει! :)
Σεπ 04 2008 16:29
Φωτογραφία

Ame Warashi → kamehame-kyma

κι εσύ εδώ????? :P
Σεπ 04 2008 16:26
Φωτογραφία

Ame Warashi → Tidus87

ρε συ δεν το πιστεύω!!!είχα βάλει σε φυσικοχημείες και φυσικές φυσ. και ήρθα τσάμπα σήμερα... :'( οποτε είμια γι άλλη μια φορά στα όρια του massacre! :P:P:P τι κααααανς?Μου μίνανε 2 ep soul eater από όσα κυκλοφορούν κι έχω πάθει πλάκα!
Σεπ 04 2008 16:26
Φωτογραφία

Yu_Kanda → Ame Warashi

Καλα ναι ο Cross ειναι θεος και εχει φανταστικο styl.Δες το παντως και θα με θυμιθεις ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες και στο προτεινω ανεπιφυλακτα.
Σεπ 04 2008 02:36
Φωτογραφία

Ame Warashi → Yu_Kanda

χεχε,συμπαθητικούλης είναι μωρέ,αλλά η μεγάλη μου δυναμία ειναι μόνο μια!Marian Cross!!!Ο άνθρωπος είναι η απόλυτη ακυρίλα! :D:D:D Θα το τσεκάρω και θα σου πω γνώμη,παντως είναι από αυτά που είχα βάλει στο μάτι καιρό... :)
Σεπ 04 2008 02:26
Φωτογραφία

Yu_Kanda → Ame Warashi

To fate/stay night ειναι πολυ ωραιο και σου προτεινω να το δεις χωρις δευτερη σκεψη,προσωπικα απο τις αγαπημενες μου σειρες Ναι εννοειται Kanda fun μεχρι το κοκκαλο,εμα τι τωρα:hahaha:
Σεπ 03 2008 20:48
Φωτογραφία

Ame Warashi → Yu_Kanda

ναι ναι!Εννοείται μαζεύω τους τόμους από D.Gray-Man,Death note έχω διαβάσει,Bleach και naruto αλλα τελευταία με κούρασε λίγο...και τώρα διαβάζω petshop of horrors,kurosagi corpse delivery service και dogs:bullets and carnage που είναι τέλειο και προσπαθώ να βρω κάτι στο ίδιο στυλ...Χεχε κι εγώ αν αρχίσω τις σειρές που έχω δει ή τελείωσα το καλοκαίρι θα πάρει ώρες...(είχε πέσει πολύ καψιμο φέτος) :P Το fate stay night λέει τπτ?Ήθελα καιρό να το δω...Τώρα ψάχνω κάτι που να θυμίζει Azumanga daioh... :) Και τελευταία ερώτηση: fan του Kanda να υποθέσω? :D
Σεπ 03 2008 19:58
Φωτογραφία

Yu_Kanda → Ame Warashi

Με μανγκα εσυ ασχολεισαι καθολου??
Σεπ 03 2008 16:10
Φωτογραφία

Yu_Kanda → Ame Warashi

Εγω εχω παρακολουθησει αρκετες σειρες τις οποιες αν αρχισω να γραφω θα μ παρει μεχρι αυριο απο τις αγαπημενες μου παντως ειναι τα: Fate/Stay Night,Naruto Shippuuden,Soul Eater(ναι ρε χαλαρα ο Kido-Kun ειναι ο καλυτερος απ'ολους εκει μεσα),Gantz,Black Lagoon και φυσικα το D.Gray-man. Απο μανγκα παντως το Berserk ειναι κορυφη και θα αρχισω και το Blade of the Immortal σε λιγο:wooi2:
Σεπ 03 2008 16:05
Φωτογραφία

Ame Warashi → Tidus87

βρήκα group D :D
Σεπ 03 2008 12:11
Φωτογραφία

Ame Warashi → Tidus87

Σε πρακαλώ!Δε βλέπεις πως εκτελώ το χρέος μου στην κοινωνία? :P:P:P:P τι κανειιιιιις? :)
Σεπ 03 2008 11:58
Φωτογραφία

Ame Warashi → Yu_Kanda

yw :) ναι είμαι λάτρης του συγκεκριμένου!Ειδικά έχω κολλήσει με τα τελευταία eps...Πρόσφατα ξεκίνησα soul eater το οποίο μ άρεσει επίσης (μεγάλη μου αγάπη ο death the kid),one piece...Αυτά προς στιγμήν...Τελείωσα πολλά το καλοκαίρι αλλά τώρα λόγω εξεταστικής μένω σε αυτές τις σειρές και κατεβάζω νέο υλικό όπωσ gungrave...U?Να παίρνουμε και καμιά ιδέα... :)
Σεπ 03 2008 11:54
Φωτογραφία

Tidus87 → Ame Warashi

αντε αλλη δουλειά δεν κάνουμε!
Σεπ 03 2008 11:41
Φωτογραφία

Yu_Kanda → Ame Warashi

Thnx για το Friendship request!:D Βλεπω σ'αρεσει κ σενα το D.Gray-man yayyyyy!!! Tι αλλα ανιμε παρακολουθεις??
Σεπ 03 2008 01:00
Φωτογραφία

Tidus87 → Ame Warashi

ναι πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σεπ 02 2008 21:14