Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Ame Warashi → Tidus87

κι εσύ διαβάζεισ βλέπω!!!! :PPPP
Σεπ 02 2008 20:56
Φωτογραφία

Zoro → Ame Warashi

Χεχε οταν το ξεκινησεις περνα για καμια αποψη που και που...τα λεμε:P:P
Αύγ 29 2008 20:53
Φωτογραφία

Ame Warashi → Zoro

θα ξεκινήσω να το κατεβ άζω... :) τουλ έχω αρκετά anime να κατεβάσω να δω αν και μέσα στην εξεταστική βέβαια... :PPP
Αύγ 29 2008 18:46
Φωτογραφία

Zoro → Ame Warashi

Gungrave σου προτειναν και Gungrave να προτιμησεις:hahaha: Ακουσε με που την εχω δει,η σειρα ειναι τελεια και προσφερει πολυ καλη αναπτυξη χαρακτηρων για τα πρωτα 15 επεισοδια περιπου και καλη δραση μετα,με ζομπι στοιχεια...μην σε αποθαρρυνουν αυτα ομως,τα αξιζει με τα χιλια....φοβερη συγκινηση και αισθημα φιλιας!! Δες την να με θυμηθεις^^
Αύγ 24 2008 17:01
Φωτογραφία

Ame Warashi → Zoro

το θέμα είναι ότι δ πέχω πολύ εμπειρεία με forums...Thnx για τις πληροφορείες,θα το τσεκάρω! :)
Αύγ 23 2008 15:33
Φωτογραφία

Zoro → Ame Warashi

Βλεπω εισαι νεα στο forum και δεν ξερεις τι ειναι τα groups ε??? Λοιπον τα groups ειναι χωροι οπου συζητιουνται διαφορα θεματα,αναλογα με το group...απο ταινιες/ανιμε μεχρι που θα περασεις τις διακοπες σου:) Ειναι πιο χαλαρα απ τα threads,δεν εχουν spoiler tags και γι αυτο η κατασταση με το spam ειναι πιο ανεξελεγκτη...στο one piece group ειδικα ξεφυγαμε κατα πολυ καθως δεν μιλαμε σχεδον καθολου για την σειρα{αν και δεν ειμαστε οι μονοι,απλα αυτοι που ξεφυγαμε πιο πολυ}αλλα για το "rpg" μας...αν και βεβαια κανενα απ τα συμμετεχοντα μελη δεν ειχε παραπονα και σε ολους απ αυτους αρεσει αυτο που κανουμε..απλως ακουγετε οτι θα γινουν αλλαγες σε αυτα συντομα και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουμε να συνεχιζουμε αυτο που κανουμε...γι αυτο λεω περνα συντομα να δεις πως ειναι αν θες,οπως ειπα μην ανυσηχεις δεν συζητιουται πολλα για την σειρα...συστησου,πες οτι σε εφερα εγω αν ειναι και ζητα εναν ρολο αν θες να συμμετεχεις κι εσυ...αλλιως αστο αν βαριεσαι:) Αυτα...περνα μια βολτα απ τα groups απο [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/"]ΕΔΩ[/URL]...και μπεκα στο one piece group αν θες να το δεις!! BB:byejg9:
Αύγ 22 2008 21:51
Φωτογραφία

Ame Warashi → Zoro

Από τρέλα άλλο τπτ!Το θέμα είναι ότι δ ξέρω ακόμα αν είμαι αρκετά εξικοιωμένη με το θέμα αλλά θα μ'άρεσε... :) Υπάρχει link? :)
Αύγ 22 2008 21:27
Φωτογραφία

Zoro → Ame Warashi

Ω ναι spoiler οτι θες και εχεις απορια μπορω να σε βοηθησω... [πχ με εχουν ρωτησει πολλοι την διαφορα μεταξυ grand line και red line και εχω και ετοιμες εικονες αν θελησεις ποτε πχ];) Επισης αν θες περνα απ το one piece groupaki του site τωρα που ειναι ακομη χαλαρη η κατασταση και συζητιουνται πολυ χαλαρα θεματα{ισως κλειστει ή αλλαξουν οι κανονισμοι πιο κει}...κατι σαν ενα rpg game παζουμε οπου ο καθενας εχει εναν ρολο και ορισμενες φορες εχει πολυ γελιο..απλα πρεπει να σαι συνηθισμενη σε αρκετη τρελα...παντως απο σποιλερ εκει μην φοβηθεις...συζητιουνται πολυ λιγα για την σειρα εκει και και παλι οσα συζητιουνται τα βαζουμε με "αορατα" γραμματα...αρα np:P Καλη Συνεχεια με την σειρα ευχομαι λοιπον!:)
Αύγ 22 2008 21:24
Φωτογραφία

Ame Warashi → Zoro

lol!είμαι στη μάχη με τον Pearl,το χαζοχαρούμενο! :P Μ άρεσε πολύ εκείνος ο χαρακτήρας που πάλεψε με Zoro, hawkeye κάτι,με το ωραίο σπαθί και το ακόμα πιο ωραίο πλεούμενο! :D Ω ναι,αν χρειαστώ κάτι (ας πούμε κανά spoiler :P) θα μου δώσεισ τα φώτα σου! :D
Αύγ 22 2008 21:19
Φωτογραφία

Zoro → Ame Warashi

Χεχε οπως ειδες και ειπες η σειρα μπορει να αποθαρρυνει αρχικα λογω του σχεδιου και της φαινομενικης παιδικοτητας αλλα στην τελικη προσφερει πολυ παραπανω...αστεια,περιπετεια,αιθημα ελευθεριας και μεχρι και καποιες συγκινησεις και νοηματα...ειδικα αν την συνεχισεις{που ελπιζω}μεχρι επεισοδιο 250+ θα δεις μια πραγματικα αριστουργηματικη ιστορια που θα σου μεινει και θα σε συγκινησει αν σ'αρεσουν κατι τετοια;){βεβαια και πιο πριν οι συγκινισεις και τα αστεια δεν λειπουν..} Σε ποιο γεγονος εισαι στην σειρα δλδ??{ασε δεν εχω καλη μνημη με τα επεισοδια!XD} Παντως ναι οπως τα πες και οπως δειχνει και το username μου εχω δει ολα τα επεισοδια του ανιμε και παλια διαβαζα και αρκετα το manga,τωρα το κοψα βεβαια{το μανγκα},γιατι ηθελα να βλεπω το ανιμε χωρις σποιλερς...και γενικως θεωρω ανωτερο το ανιμε με την μουσικη,φωνες,μαχες και τα χρωματα που εχει... Αρα ειμαι αρκετα εξπερ με την σειρα και ετσι οτι χρειαστεις απο την σειρα,αποριες ή λινκς ελα σε μενα....βεβαια και στα θρεντς μπορουν να σε βοηθησουν πολυ...:ureshii: Αυτα,δες κι αλλο την σειρα γιατι τα αξιζει με τα 1000....αν σ'αρεσει τωρα πιο κει θα καεις κανονικα! Τελος... [B][I]Αν όμως πρέπει να απαντήσω θα σου πω Sanji...[/I][/B] Ε,τωρα αυτο αρκει για να σε σβησω απ τους φιλους μου:hihi2:
Αύγ 21 2008 17:01
Φωτογραφία

Ame Warashi → Zoro

χεχε!Χαιρετώ! :) Όχι, δ ήσουν απότομος... :) Κοίτα,να πω την αλήθεια αρχικά δ ήξερα αν θα μου άρεσε αλλά τελικά παραδέχομαι ότι έκανα λάθος...πρόσφατα ξεκίνησα,είμαι γύρω στο 30 κάτι αλλά υπάρχει όρεξη! :) Όσο για την κρίσιμη ερωτηση...Χμμμμ...Δύσκολο να πω γιατί ο Sanji εχεί πολύ γέλιο αλλα ο Zoro είναι πολυ cool! :) Αν όμως πρέπει να απαντήσω θα σου πω Sanji... :) Εσύ να υποθέσω έχεις φτάσει στα 300 κατι? :D
Αύγ 21 2008 11:52
Φωτογραφία

Zoro → Ame Warashi

Χμμμ το scouting eye μου παρατηρησε ατομο θυλικου γενους και που βλεπει one piece:kill4u:....μιας και τετοια ατομα σπανιζουν,το χω παντα να ρωταω....ποσα επεισοδια εχεις δει τις σειρας??που βρισκεσαι?? Επισης....κρισιμη ερωτηση...Zoro ή Sanji??:hahaha: (sry αν φανηκα αποτομος!επρεπε να ρωτησω!)
Αύγ 21 2008 00:32
Φωτογραφία

jimmare → Ame Warashi

Χεχε,τπτ...
Αύγ 19 2008 22:44
Φωτογραφία

Ame Warashi → jimmare

Γειααααα! :) thnx για το req :)
Αύγ 19 2008 22:31
Φωτογραφία

Ame Warashi → momO

katalava...kati 8a ginei sto telos,poy a paeei! :) tespa,thnx :)
Ιούλ 29 2008 12:50