Community Status Updates
jimmare → Ame Warashi
Λογικο δεν ειναι?(βασικα οχι...[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hehe.gif[/IMG] )Απλα τωρα,να πας και να του μιλησεις ιαπωνικα...και εγω στην θεση του να ημουν θα ειχα μεινει ετσι:
____
[B]'Χ[/B]_[B]Χ[/B]'
:hahaha::hahaha::hahaha:
Sep 29 2008 11:10
Ame Warashi → iristella
hiiii...Σόρυ για το άσχετο αλλά να ρωτήσω κάτι?Η signature απο ποιο anime είναι?Σόρυ αλλά έχω σκάσει... :)
Sep 29 2008 10:58
Ame Warashi → jimmare
Η αλήθεια είναι ότι αν έβλεπε το thread κάπως έτσι θα απάνταγε! :P Να σοu πω φάση θα είχε! :D
Sep 29 2008 10:53
jimmare → Ame Warashi
Hey,Ame-san...can you ckeck what i answer in your post?
In this thread:
[url]http://www.anime.gr/forums/its-all-about-japan/5480-%CE%E1%F6%ED%E9%EA%E1-%C9%DC%F0%F9%ED%E1%F2-%ED%E5%E6%E1-3.html#post239901[/url]
:):):)
Sep 29 2008 10:40
Zoro → Ame Warashi
LoL οχι ρε ειναι πολυ ανοιχτο ατομο,αν θες πες οτι εγω στο πα να την ρωτησεις...στην χειροτερη της το λεω εγω....anw,οπως θες εσυ,no prob!
Τπτ λοιπον,bb!!^^
Sep 23 2008 16:06
Ame Warashi → Zoro
θα ήθελα να μάθω αλλα ειναι καπως να τη ρωτησω στο ξεκαρφωτο για τη φιλανδια ρε συ... τεσπα thnx! :) see yaaaa
Sep 23 2008 16:01
Zoro → Ame Warashi
Αστα,κι εγω ειχα δυσκολια να συγκεντρωθω λογω ανιμε...τα ατιμα καταστρεφουν ζωες:if:
Παντως μιας και ειπες φινλανδια,μια αλλη κοπελα απ το φορουμ σπουδαζει εκει,αν εχεις περιεργεια για το πως ειναι το μερος just ask her:)[orion19]
Οσο για το op,ναι παραδεχομαι οτι ο ace οντως ειναι πολυ cool....αλλα παντα μετα απο Zoro!!!^^
Εγινε λοιπον,καλα να περνας,τα λεμε~~!!~~;)
Sep 23 2008 14:34
Ame Warashi → Zoro
αααα! :D Μια χαρά σε βλέπω!κι εγώ θέλω να πάω έξω κάποια στιγμή αλλά πιοοοοοο βόρεια(τρέλα με φιλανδία και νορβηγία)η εξεταστική ετσι κι ετσι,ξεκίνησα κουνούρια ανιμε και τρέχω να τα προλαβω όλα... :P προχώρησα λίγο,τα τοπ μου αλλάξανε!ο ζορο στο νο2 αλλα έχω φάει κόλλημα με τον Portgass!!!! :D
Sep 23 2008 14:30
Zoro → Ame Warashi
Ελα ρεεεεη!!:hi:
Ναι τελειωσα με εξεταστικη και τελικα μου βαλαν το ιντερνετ μια βδομαδα νωριτερα:wooi2:
Ξεκινησα μαθηματα βεβαια:thumbdown:,αλλα εχω αρκετο ελευθερο χρονο τωρα που ειναι αρχη ακομη!!{τερμα το μπλοκο!!}
Οσο για τον τοπο των σπουδων μου δες το μυνημα που μου αφησε η κοπελα κατω απο σενα στο προφιλ μου και θα καταλαβεις:P
Εσυ πως πας??Εξετασεις ακομη??Ολα καλα??
One Piece το προχωρησες καθολου??
Sep 23 2008 14:15
Zoro → Ame Warashi
Arigato για όλες τις ευχές,εύχομαι κι εσένα τα ίδια XD
Σε αυτό που μου ρωτάς θα σου απαντήσω από τις 25 και μετά(μην ανησυχείς,δεν ξεχνάω ποτε τίποτα;)) γιατί τώρα με αυτά τα πληκτρολόγια στα net cafe δεν παλεύετε η κατάσταση,θέλω το δικό μου!!:cry5:
Καλά να περνάς μέχρι τότε λοιπόν...τα λέμε σύντομα!!^^
Sep 15 2008 18:34
Ame Warashi → donald13
yo!έριξα μια ματιά στο ΗχΗ,κακό δεν είναι! :) Επίσης έχω να πω κι εγώ ότι το avatar είναι όόόλα τα λεφτά!Έχει τρελό γέλιο ο τύπος!Έφτασα με επιτυχία στι 110! :P
Sep 12 2008 15:09
Ame Warashi → Zoro
Μωρέ ας ήμουν κι εγώ εξωτερικό και ας είχα προπολεμικούσ υπολογιστές! :P αλήθεια,εξωτερικό που? :) καλή επιτυχία και σε σένα και κουράγιο εκεί!θα τα πούμε σύντομα,σε πιο συγχρονο νετ! :P
Sep 10 2008 15:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed