Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ame Warashi → Zoro

ναι ήταν πολύ ωραία!την επόμενη φορά ελπίζω να είμαστε πιο πολλοί...την franklin δυστυχώς δεν την είδαμε γιατί δε μπόρεσε τελικά...την άλλη φορά!όσο για το manga,δε φτάνει να είσαι high πρέπει να είσαι και λίγο άνιωθος!όταν είμαι σε τέτοια φάση ξανά i'll give it a try... :)
Nov 02 2008 13:41
Photo

Zoro → Ame Warashi

Κοίτα οι σκηνές του τέλους όντως ήταν κάπως disturbing,κι εμένα δλδ μου χε κάνει αρκετή εντύπωση το όλο σκηνικό με τους δαίμονες στην έκλειψη:terror2: Αλλά όπως και να χει είχα τρομερή περιέργεια να μάθω τι έγινε μετά την έκλειψη,μιας και στο ανιμε έδειξαν λίγο έως τπτ και γι αυτό αναγκαστηκά προχώρησα και στο manga,που,με αυτά τα κορυφαία σχέδια,με τους extra χαρακτήρες που δεν υπήρχαν στο anime(κυρίως ο Puck :P) και το υπόλοιπο της ιστορίας,το άξιζε και με το παραπάνω!! Anw,όπως έιπα,όποτε θελήσεις και βρεις όρεξη συνέχισε το,αξίζει με τα 1000(sry,μιλάει καμένος της σειράς:nanana:). [πάντως κι εμένα,ο συνδιασμός των σκηνών με το ασπρόμαυρο του manga,πολλές φορές μου χαλούσε,έστω και λίγο,την διάθεση...όντως θέλει να σαι λίγο high για να το διαβάσεις:'D] Τέσπα,έμαθα για την συνάντηση λίγο,μέσω Franklin,τι λέει,ωραία περάσατε όσο κράτησε??
Nov 02 2008 06:54
Photo

Ame Warashi → Tidus87

γεια τι κανεις? :P:P:P
Nov 02 2008 02:50
Photo

Ame Warashi → Zoro

κοίτα,έχω σκεφτεί να τη συνεχίσω αλλά είμαι σε μια κατάσταση καμμενιάς...Όταν μου έρθει να το συνεχίσω θα το κανω...Όσο γι αυτό που λες είχα αντέξει ήδη πολλά αλλά στις σκηνές στο τέλος (δε μπορώ να βάλω και spoiler tag εδώ) είχα φάει λίγο φρίκη...Έμαθα όμως τι έγινε! :D :P Ίσως κάποια στιγμή να το ξαναδώ όλο...δεν είναι ότι δεν αντέχω τόσο τις σκηνές βίας αλλά το πόσο μου χαλάνε τη διάθεση...
Nov 02 2008 00:03
Photo

Zoro → Ame Warashi

Πωωω ρε συ κρίμααααα,όχι και να μην άντεξεις να δεις όλο το ανιμε!! Αυτά ή τα ξεκινάς να τα βλέπεις ή όχι,αφού έφτασες ως το τέλος,ώφειλες να το φέρεις εις πέρας:chigau: Πάντως κρίμα είναι να μην συνεχίσεις το manga ως το τωρινό σημείο του λόγω βίαιων σκηνών(δεν αντιλέγω,είναι αρκετές!),το πολύ πολύ τις προσπερνάς στα γρήγορα!!:nanana: Αnw όπως θες όμως,μην σε πιέζω(είμαι εντελώς καμμένος με την σειρά και γι αυτό πιέζω όλους να την δουν/διαβάσουν,μην παρεξηγείς!:P),αν ποτέ την συνεχίσεις πες!;) Αυτά και πάλι,τα λέμεεεεε ^_^
Nov 01 2008 20:19
Photo

Ame Warashi → Zoro

Δεν έχω διαβάσει πολύ,κάτι τόμους από τουσ πρώτουσ που είναι και στο anime και το σχέδιο μου αρέσει πάρα πολύ!Είναι πλούσιο και όχι κουραστικό,και γενικά μ αρέσει η λεπτομέρεια στο σχέδιο... :) Τώρα για το anime,ναι,το έχω δει αλλά είχα σοκαριστεί σε ορισμένα σημεία,πχ το τελευταίο δεν άντεξα να το δω όλο (λίγο τραγικό εφόσον αντεξα να δω το elfen lied που δεν πάει πίσω σε βία :P).Σαν υπόθεση είναι ωραίο και αν άντεχα κάποια πράγματα παραπάνω θα το ευχαριστιόμουν πολύ περισσότερο...
Nov 01 2008 19:14
Photo

Zoro → Ame Warashi

Καλά ρε συ,πέρα από One Piece,διαβάζεις και Berserk?:oo: Μου φαίνετε υπάρχουν αρκετά ακόμη που δεν έχουμε πει,απ όσο βλέπω όλο και κάτι προκύπτει!! (btw το Berserk είναι η αγαπημένη μου σειρά όλων και συνήθως δεν αρέσει στα κορίτσια,γι αυτό ξαφνιάστικα που το έβαλες!:P)
Nov 01 2008 19:03
Photo

Ame Warashi → kienzan

χελόου...θα γίνει για τις 2 τελικά?μπερδεύτηκα...
Oct 29 2008 00:25
Photo

Ame Warashi → Zoro

δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή και απογοητεύτηκα αρχικά αλλά τώρα είμαι οκ κι επιπλέον υπάρχουν και πολλές δίοδοι ρος βιολογία που θέλω...οποτε... :) καληνύχτα και σε σένα! :)
Oct 24 2008 00:36
Photo

Zoro → Ame Warashi

Απαντάω μόνο στο τελευταίο,αν το έκανα αυτό τότε θα ήμουν λίγακι μ-χας δεν συμφωνείς?:'D Όχι,έφυγα γιατί ήθελα να σπουδάσω κάτι άλλο,πάντως εύχομαι να σ'αρέσει αυτό που κάνεις και να μην ήθελες κάτι άλλο γιατί αυτό είναι κάτι που σου μένει μια ζώη,να ζυγίζεις καλά τις επιλογές σου;) Αυτά λοιπόν,χάρηκα που τα είπαμε και που έμαθα κάτι κουφό σήμερα,καλή συνέχεια με τις σπουδές σου(και να συνεχίσεις One Piece!;)). Θα τα πούμε,καλό βράδυ από μενα:gn2::bye:
Oct 24 2008 00:21
Photo

Ame Warashi → Zoro

μμμ...Ίσως να δοκιμάσω να το δω σε κάποια φάση πάλι...Γενικά είμαι πιο πολύ των shonen ή josei από την άλλη πλευρά...Είμαι λίγο του kyaaaaaaa thing αλλά δεν ξέρω... :P Πολύ bishi ρε παιδί μου! :P Να το δεις το gintama οπωσδήποτε! :) 4o είμαι αλλά μάλλον θα φάω κι άλλον ένα χρόνο,όχι ότι με χαλάει αυτό...Πες μου ότι εφυγες έξω για να κάνεις πάλι χημεία! :P:P:P
Oct 23 2008 23:59
Photo

Zoro → Ame Warashi

χημικό?:oo:γιάννενα?:OMG3: Z-O-M-F-G!!!! Εκεί πέρασα κι εγώ πριν φύγω για εδώ,απλώς δεν ήθελα χημικό και το παράτησα(πάω μόνο που και που για να έχω τζάμπα πάσο για εδώ και εκεί:'D). Βρε τι μαθαίνει/τυχαίνει κανείς από το net! Και ποιό έτος ρε συ?(αν πάει πολύ στο πρωσοπικό η συζήτηση,pm me;)) Τώρα,όσο για τις σειρές...Gintama το έχω μονάχα ακουστά,αλλά όντως απ όσα ακούω είναι από τις καλύτερες anime παρωδίες που υπάρχουν,πρέπει κάποτε να το ξεκινήσω κι αυτό!! Για το VK πάλι,είδα ίσα ίσα 3 eps του ανιμε,στην αρχή δεν με εντυπωσίασε και νόμιζα ότι ήταν κυρίως για fangirlισμους και kyaaa και kukuku(πιστεύω ξέρεις από τέτοια,αν σ'αρέσουν θα βρεις αυτό που θες εδώ;)) αλλά διαπίστωσα ότι πιο κει είχε πιο πολύ βαθος απ όσο φαινόταν η ιστορία και είναι αρκετά καλή για τα δεδομένα της,όχι κορυφαία,αλλά καλή,έχει μια βάση και μ'άρεσαν μερικές αλλαγές που έγιναν με τον μύθο των vampires:tensai:...σαν σύνολο,αν θες να δεις μια "μικρή" σειρά με βαμπιρ,μάχες,μια ΟΚ ιστορία και αρκετό fanservice για κορίτσια τότε ναι,να το δεις^_^ Αυτά λοιπόν,θα περιμένω απάντηση!!:bath:
Oct 23 2008 23:47
Photo

Ame Warashi → Zoro

χεχε,δεν ακπλήσσομαι και πολύ,τα περισσότερα αγόρια που ξέρω από τη yuko το ξέρουν! :P:P:P Καλό είναι,εμένα μου άρεσε πολύ το όλο στόρυ και η ατμόσφαιρα...Ναι Γιάννενα σπουδάζω,χημικό,μιας και η βιολογία δε μασ έκατσε...Εσύ με τη σειρά σου?Ωρε ας ήμουν εγώ έξω και η πατρίδα θα ήταν πέρα για πέρα ξεχασμένη...Ή τουλ έτσι πιστεύω...Μου έλεγε ένας γνωστός για Όσλο που πήγε και μόνο τα κλάματα δεν έβαλα! :P Το πόδι είναι κάπως καλύτερα τώρα...Και ναι βρήκα την ευκλαιρία να ασχοληθώ και πάλι με τις σειρές που άφησα εδ΄ς και μια βδομάδα...Έχω φάει τρελό κόλλημα με το Gintama,απλά τρομερό!Αλήθεια,το vampire knight λέει τπτ?Οι γνώμες γνωστών μου διίστανται και η αλήθεια είναι ότι το φοβάμαι λίγο γιατί φαίνεται πολύ shojo...
Oct 23 2008 23:04
Photo

Zoro → Ame Warashi

Περαστικά για το πόδι σου λοιπόν...αν ξεκουράζεσαι,παρ το σαν ευκαιρία να δεις καμία σειρά παραπάνω:) Όσο για τα άλλα μοιάζουμε κάπως,κι εγώ μετακόμισα πρόσφατα(το καινούριο σπίτι είναι άπειρα καλύτερο από το παλιό και σχεδόν στην ίδια τιμή!) και επίσης κι εγώ έχω εργαστήρια κάθε βδομάδα,2 για την ακρίβεια. Το ένα είναι ενδιαφέρον,δλδ αυτό που έκανα σήμερα,αλλά το άλλο όχι και τόσο και βαριέμαι ειλικρινά την ζωή μου κάθε φορά:if: (και έχω και μέχρι τον Δεκέμβρη μαθήματα:unlucky:) Όσο για το "έξω" που λες ναι,ακόμη εκεί είμαι που σου έιχα ξαναπεί και μου το έχουν πει κι άλλοι:P Η αλήθεια είναι ότι είναι ωραία η ανεξαρτησία αν και καμία φορά σου λείπει και η πατρίδα...σπάνια όμως:hahaha: (μερικές φορές μου ρχετε να τα πάρω όλα μόλις τελειώσω και να εξαφανιστώ κάπου αλλού!....βέβαια ας είναι καλά το net,από το forum δεν θα χαθώ:tensai:) Εσύ που σπουδάζεις btw,γιάννενα??Και αν επιτρέπεται τι?? (αν δεν θες να πεις δημόσια,pm me,αν πάλι δεν θες γενικώς,τότε np;)) Τέλος,μάλλον ενννοείς το xxxholic ε? Μόνο ακουστά το έχω,λόγω της yuuko:'D,αλλά δεν ξέρω τπτ από ιστορία,καλό?:stubborn: Αυτά Ame-san,καλά να περνάς,τα λέμε μόλις μπεις ξανά:gotit:
Oct 23 2008 22:22
Photo

Ame Warashi → Zoro

καλα ας εα λέμε,αν εξεραίσει; ότρι έφαγα μια τούμπα και χτύπησα το πόδι μου πολύ...αυτή η περίοδος είναι γεμάτη σούρτα-φέρτα,μετακόμισα κι όλασ σήμερα,οπότε είμαι συνέχεια στο τρέξιμο...όσο για σχολή,μου έχει φάει μπόλικο ελεύθερο χρόνο μιασ κι έχω 3 εργαστήρια αλλά ευτυχώσ έχουν ενδιαφέρον! :) εσύ ακόμα έξω?Αν ναι συνεχίζω να ζηλεύωωωωω! :P το nick μου βγαίνει από μια τύπισσα από το holic που λατρεύω το στυλάκι της (goth lolita κι έτσι)κι έχει και ωραίο νόημα (rain sprite) :D
Oct 23 2008 18:50