Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ame Warashi → Zoro

ναι αλλά ultimate evil και ηλίθιος δεν πάνε μαζί! :P ναι,φακελώνω τα post σου ένα -ένα! :P Απλά κοίταγα εντελώς τυχαία το forum του manga (μη σου περάσει από το μυαλό ότι έψαχνα πάλι spoiler,ποτέέέ :P) και βρήκα αυτό με το top 5...Ας μην είχε την καλή-τσάτσικη δύναμη και θα σου λεγα...δε ξέρω αν βελτιώνεται παρακάτω αλλά μέχρι εκεί που είμαι εγώ είναι σάπιος!!!!! :P
Feb 17 2009 15:59
Photo

Zoro → Ame Warashi

Που τον θυμήθηκες αυτόν;:hahaha: Κατασκοπεύεις τα posts μου;:oo: (ήταν και παμπάλαιο εκείνο) Βασικά αναφερόμουν κυρίως στην εμφάνιση που είχε στην εικόνα που έβαλα,μου φάνηκε αρκετά creepy:P,αλλά και γενικώς,για τα δεδομένα της σειράς(shounen όπου δεν πεθαίνει σχεδόν κανείς),μια χαρά διαβολικός μου φαίνετε,as ultimately evil as someone in one piece can be.:P Αυτά βασικά...απαντήση στο πμ λέητερ...τα λέμε.:gotit:
Feb 17 2009 15:53
Photo

Ame Warashi → Zoro

έχω να διαφωνήσω σε κάτι μαζί σου! :P ultimate evil o blackbead??? κακός ναι,μεθοδικός ίσως,αλλά είναι ηλίθιος!!!! :P
Feb 17 2009 15:46
Photo

Zoro → Ame Warashi

Ame-saaaann ένα από τα ίδια κι εγώ,εξετάσεις και πάλι εξετάσεις.:nanteee: (και χελλόου btw,πέρασε καιρός,ξεχάστηκα xP) Ακόμη για έναν μήνα δηλαδή,μετά τελειώνω...καλά μας ξεμπερδέματα! (εσύ πότε τελειώνεις αλήθεια; ) One Piece κι εγώ ανελέητο κάψιμο,έχω δει μπόλικα spoilers από το manga,δεν κρατήθηκα,αλλά γενικά άντεξα να μην το διαβάσω...σαν το anime κανένα(αρχίζει και γίνετε πολύ καλό πάλι,δεν μπορούσα το thriller bark,και φτάνει το σημείο που είχα σταματήσει το manga...τέρμα τα spoilers,αρχίζουν οι εκπλήξεις). Αυτά βασικά,πάω να συνεχίσω το διαβάσμα στα man...τα βιβλία μου!:P Τα λέμε λοιπόν,καλή επιτυχία και συνέχεια.:gotit:
Feb 15 2009 08:04
Photo

Ame Warashi → Zoro

oyyyy...τι γίνεσαι εσύ?έχω χάσει αυγά και πασχάλια με εξεταστική και είχα κάτι χρόόόνια να μπω εδώ...Λίγο το καψιμο fb,πολύ το κάψιμο στο wow,άστα! :P πώς πάει η εξεταστική σ?εδώ στον αγώναααα...και ναι είμαι απο αθήνα :P έχω σκάσει και με το one piece,που τελικα έκανα τσατσιά και ξέρω τα βασικά που πρέπει να ξέρω... :P πωσ περνάς εσύ? :)
Feb 09 2009 11:33
Photo

Zoro → Ame Warashi

Lawl,ξεκινάω από το τέλος...αθήνα μένεις κανονικά δλδ? ...κι εγώ εκεί ήμουν πριν λίγες μέρες,πέρασα να δω μερικούς φίλους μου από το site,δεν ήξερα ότι έμενες εκεί κανονικά:P Αχχχ με τις εξετάσεις μόνο εγώ την έπαθα νομίζω...ξεκινάω σε λίγες μέρες και έχω ένα βουνό διαβάσματα:sigh2:...κουράγιο και σε σενα σαν ξεκινήσεις,να χαρείς την ελευθερία σου για την ώρα;) Έτσι λοιπόν,anime ftw!!! Μην αφήσεις το manga να σου χαλάσει την αγαπημένη μας σειρά...μόνο για spoilers που δεν αντέχεις να περιμένεις το ανιμε,όπως αυτό με τον ace:P Καλώς επέστρεψες κι εσύ λοιπόν και καλή συνέχεια αυτή την περίοδο;) Eγώ θα μπαίνω πιο σπάνια,αλλά δεν χανόμαστε...ότι χρειαστείς μπορείς πάντα να μου ζητήσεις...τα λέμεεεε λοιπόν!:)
Jan 09 2009 10:51
Photo

Ame Warashi → Zoro

το καλό που τους θέλω να μη πεθάνει!!! :P όχι τώρα που κόλλησα για τα καλά με το anime και βρήκα και μια συμπάθεια! :P ας ελπίσουμε ότι δεν θα τον πιάσει η πρωτοτυπία και τον ψωφήσει... :/ εγώ προτιμώ να βλέπω το anime μιας κι έτσι ξεκίνησα... :) κατά τ άλλα μια χαρά,επέστρεψα γιάννενα σήμερα κι επιτέλουσ έχω νετ :D όσο για εκεταστική ούτε κι εγώ θέλω να το θυμάμαι...Άσε που δεν ξέρω πότε αρχίζουμε γιατί με τις καταλίψεις καθυστέρησε και το πρόγραμμα μας...επιτέλους θα ξαναδώ τουσ φίλους μ,είχα σαπείσει στην αθήνα... :) Να σαι καλα για τισ πληροφοριούλες! :D
Jan 06 2009 21:39
Photo

Zoro → Ame Warashi

Αααα ε πες το!!!όλα μου τα πες εκτός από ποιά σειρά ήθελες να με ρωτήσεις:hahaha: Λοιπόν το κακό είναι ότι κι εγώ έχω σταματήσει να διαβάζω το manga της σειράς εδώ και πολύ καιρό(είμαι πολύ fan του anime βλέπεις,και το θεωρώ ανώτερο....τόσο ανώτερο που δεν ήθελα να spoilerαριστώ άλλο από το manga...ήθελα να βλέπω το anime έτσι όπως όταν το ξεκίνησα...γεμάτο εκπλήξεις και χωρίς να ξέρω τι θα γίνει:P),αλλά...μερικές φορές κι εμένα με νικάει η περιέργεια και ρίχνω καμία κλεφτή ματιά στο manga thread...στην συγκεκριμένη περίπτωση τσέκαρα και για αυτό που ρωτάς,μιας και το είχα περιέργεια κι εγώ! Λοιπόν spoiler τώρα,αλλά αφού το ζήτησες.... ...ο Ace δεν πέθανε,ζει και βασιλεύει(που λέει ο λόγος,μια φορά δεν πέθανε πάντως)! Στην μάχη με τον Blackbeard έχασε βέβαια,αλλά δεν τον σκότωσε(όχι που θα πέθαινε τόσο σημαντικός χαρακτήρας σε μια σειρά που δεν πεθαίνει σχεδόν κανείς :P),απλώς τον παρέδωσε στις αρχές και τώρα βρίσκετε φυλακισμένος στην υποβρύχια φυλακή,impel down,από την οποία δεν μπορεί να δραπετεύσει,μιας και εκτός από το ότι βρίσκετε κάτω από το νερό για να είναι πιο δύσκολη η αποδρασή του,λόγω της αδυναμίας του στο νερό,έχει και αλυσίδες φτιαγμένες από kairuseki,την πέτρα που εκπέμπει την αίσθηση του νερού και αποδυναμώνει όλους τους Devil Fuit users! Απ όσο άκουσα αναμένετε η εκτελεσή του επίσης,αλλά...αν και δεν ξέρω λεπτομέρειες,μείνε ήσυχη,όλο και κάποιος θα τον σώσει(Whitebeard ή Luffy πολύ πιθανώς),άρα δεν παίζει κίνδυνος να τον χάσεις,relax:P Abroad γυρνάω σε μερικές μέρες...τέλειωσαν οι διακοπές...εξετάσεις τώρα...και ποιος ανοίγει βιβλίο,μην μου το θυμίζεις T.T (...τουλάχιστον εκεί έχω κανονικό υπολογιστή με νετ,αυτό που έχω ανάγκη xD) Εσύ πως πας ενώ? Πέρασες καλά στις γιορτές? Έχεις εξετάσεις και εσύ τώρα? Όπως και να χει,μέχρι να τα ξαναπούμε,για άλλη μια φορά εύχομαι...[B][COLOR=Magenta]ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/COLOR][/B] και [COLOR=Magenta][B]ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ [/B][/COLOR]ο[COLOR=Magenta][B] ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!! [/B][/COLOR]
Jan 04 2009 03:59
Photo

Ame Warashi → Zoro

'ελα!κι εγώ είχα κάτι προβλήματα τελευταία με το νετ όπως βλέπεις...ελπίζω να φτιάξανε τα πράγματα εκεί... :) Λοιπόν,το spoier που ήθελα αφορούσε το one piece,έφτασα στο 325 κι έφαγα μια φρίκη που δεν περιγράφεται όσον αφορά την αδυναμία μου τη μεγάλη,τον Ace...ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε αλλά δεν άντεξα και κοίταξα το manga... :P πότε γυρίζεις abroad? :P
Jan 03 2009 17:17
Photo

Franklin → Ame Warashi

Γεια σουυυυ! Τσεκαρε μολις μπορεσεις το thread για τα Γιαννενα :)
Dec 27 2008 17:46
Photo

Zoro → Ame Warashi

:hmmm:....που αναφέρεσαι?με μπέρδεψες:nanana: Εγώ μόνο το Berserk έχω διαβάσει ολόκληρο και τα Vampire Knight,Boys Next Door(και λίγο One Piece)...δεν έχω ιδέα από άλλα manga...πες μου όμως πoιο σε ενδιαφέρει και θα σε κατευθυνω εγώ στο κατάλληλο άτομο/μέρος :P (εκτός κι αν εννοούσες Berserk xP) Όντως πάει καιρός από τότε που τα παμε τελευταία φορά...διακοπές χάλια...κάηκαν λόγο κεραυνού λάπτοπ,μόντεμ και η σύνδεση δεν λειτουργεί...το κερασάκι στην τούρτα? Λόγω ημερών δεν μπορώ να καλέσω κανέναν να τα φτιάξει :unlucky: ...έτσι την βγάζω σε net cafes όποτε μπορώ :P Κατά τ'άλλα,μέχρι να τα ξαναπούμε [IMG]http://i261.photobucket.com/albums/ii68/chelle3570A/merrychristmas.gif[/IMG] [IMG]http://i479.photobucket.com/albums/rr154/elmyra35/merry-christmas.gif[/IMG] ...καλά να περάσεις αυτές τι μέρες...τα λέμε όταν θα χω ξανά πρόσβαση σε νετ :P
Dec 26 2008 04:44
Photo

Ame Warashi → Zoro

zoro μου τι κάνεις?χρόνια πολλάααααα! :D πάει καιρός... :) πώς περνάς διακοπούλες ?χρειάζομαι τις γνώσεις σου!ήρθε η ώρα να φάω spoiler!!!! :P αφορά συγκεκριμένο άτομο...έχεις διαβάσει μήπως το manga?θα σου μαι υπόχρεη! :)
Dec 25 2008 15:13
Photo

Ame Warashi → Tidus87

είμαι ελεινή σα δε ντρέπομαι!!!
Nov 16 2008 00:38
Photo

Tidus87 → Ame Warashi

Παλι heal/heart game ελεος!!!!
Nov 15 2008 19:10
Photo

Zoro → Ame Warashi

Χεχε ναι κατάλαβα....άρα την επόμενη φορά καλύτερα και στα 2...και στο meeting και στο manga:) Καλή Συνέχεια από μένα ^_^
Nov 02 2008 20:30