Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Α, ειπα μηπως!
Oct 22 2008 01:57
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Oχι προτιμω αυτό χιλιες φορες XD
Oct 22 2008 01:56
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

wakateru αλλα ηθελα να σε πειραξω (μιας και ημουν σιγουρη οτι θα το βλεπες, ακομα κι αν σε ανεφερα στο πιο ακυρο Thread).. Η μηπως θα προτιμουσες το all-time-classic-misa teasing?
Oct 22 2008 01:54
Photo

phm → °•πίΟu-πίΟu•°™

Δεν έχω κάτι με την Hinata αλλά δεν μου αρέσει... Τώρα ως προς το τι θα γίνει θα δούμε. Το πιο πιθανόν, να μην γίνει τίποτα πάντως για να μην μήνει κανένας παραπονεμένος :emptyonexg1:
Oct 21 2008 21:31
Photo

mihalakis21 → °•πίΟu-πίΟu•°™

στην ελλαδα ειναι ψιλο μαμησε τα αλλα το ευρωπαικο ποδοσφαιρο ειναι απολαυση. εμεις ειχαμε καμια 50 αρια κατα στην καταληψη αλλα αυτο που μου την εδωσε ειναι οτι καποιοι δεν παταγαν το ποδαρι τους καθολου. ειμασταν καμια 30αρια ατομα που πηγαιναμε καθημερινα και οι υπολοιποι ξυναν πατσες. η τριτη μονο ειχε δικαιολογια λογο πανελληνιων. δεν γινεται να αφησεις ενα match στο pro ατελειωτο. ειναι ντροπη lol :)
Oct 21 2008 21:19
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Πιου πιου chan..... Μου αρέσει που βάζεις εμένα υπερμαχο των Shounen Ai/ Yaoi και είσαι αρχαιότερο μέλος στο fan club του συγκεκριμένου είδους από εμένα......:hahaha::hahaha::hahaha:
Oct 21 2008 21:02
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → phm

Οσο για αυτο που λεγαμε χθες, δεν μπορει η καθε Σακουρα να πεταγεται και να λεει ξαφνικα ααα naruto suki dayo τη στιγμη που η ΘΕΑ χινατα τον παλευει ποσα χρονια.. Ο,τι κ να κανει ειναι καταδικασμενη να ειναι παντα μια σιχαμερη χλαπατσα.
Oct 21 2008 20:22
Photo

kelborn3 → °•πίΟu-πίΟu•°™

Το ξερω κουκλα μου και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου να σαι παντα καλα¨)
Oct 21 2008 15:27
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → kelborn3

Χαλαρωσε βρε..αισιως τα 400! Ενα μηνα εισαι μεσα... Προσεξε μη σε κατηγορησουν για spam.. Φιλικα παντα, ε..
Oct 21 2008 14:56
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Mad_Hatter

request accepted! Ασε ρε, περιμενω πως και πως την Ανοιξη να δω τη συνεχεια.. Σπαστηκα με το τελος που δεν ηταν τελος..
Oct 21 2008 14:55
Photo

Mad_Hatter → °•πίΟu-πίΟu•°™

σου εστειλα ενα friend request, δεξου το αμα θες :P ps: κολλησες με το shaman king ε?και εμενα μου αρεσε :P
Oct 21 2008 12:34
Photo

phm → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ε που θα πάει... κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει και θα συνειδητοποιήσει την αγάπη της για τον Naruto. Και μετά να δεις τι καλή που θα γίνει :wooi2:
Oct 21 2008 01:13
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → phm

ειναι σκυλα, κολλημενη με τον σασκε χωρις να κοιταει παραπερα, κοπαναει Ναρουτο και την ομαδα κονοχαμαρου χωρις λογο, ειναι ασχημη, ντυνεται αθλια και ευτυχως που κανει και τιποτα ως healer αλλιως θα ηταν αχρηστη σαν Ninja. Μονο σε 2 φασεις την λυπηθηκα, οταν εφυγε ο Sasuke και οταν πεθανε η chiyo. Πραγματικα πρεπει να πεθανει. Ελεος αυτος ο Κισιμοτο, εχει σκοτωσει και εχει σκοτωσει ποσους χαρακτηρες σε ανιμε και μανγκα κι αυτην ουτε που την εχει γραντζουνισει ποτε... Πφφφφ...
Oct 21 2008 01:08
Photo

phm → °•πίΟu-πίΟu•°™

Νομίζω την παρεξηγείς... Είναι καλό παιδάκι κατά βάθος :P
Oct 21 2008 00:34
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → phm

ρε αληθεια, η συγκεκριμενη δεν παλευται..
Oct 21 2008 00:22