Community Status Updates
phm → °•πίΟu-πίΟu•°™
Lol, όλα συμπαθιούνται απλά δεν το έχουμε πάρι χαμπάρι ακόμα :P
Oct 21 2008 00:19
°•πίΟu-πίΟu•°™ → phm
[I]Αλλά για μια στιγμή... Θυμήθηκα την ubber μεπαίρνουνταζουμια σκηνή [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tongue.gif[/IMG] Είναι το επεισόδιο όπου φεύγει ο Sasuke και η Sakura σπάει σε λυγμούς [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/cry2.gif[/IMG] Δεν ξέρω γιατί, αυτήν την κοπέλα πολύ την συμπάθησα.
[/I]1 εχω να πω: ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕ ΣΥΜΠΑΘΙΕΤΑΙ!!!
:P
Oct 20 2008 22:47
°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21
Ε οχι μην το λες, καποτε παρακολουθουσα μανιακα ποδοσφαιρο.. Απλα ανακαλυψα ποσο rotten ειναι ειδικα στην Ελλαδα, ξενερωσα και το παρατησα.. Τεσπα..
Αυτο που μου την εσπασε ειναι τωρα στην καταληψη που 5 παιδια ψηφισαν κατα (ενω ηταν υπερ) για να πανε σπιτι τους χωρις τυψεις και να παιξουν το καινουριο super wow pro 9...
Βεβαια δεν εκαναν και καμια διαφορα αφου και παλι τα υπερ ηταν 280 εναντι 20 κατα αλλα σπαστηκα :P Για να μη μιλησω για το ποσες ωρες στησιματος εχω φαει απο φιλους "μεχρι να τελειωσει το ματς".."τωωωρα τωρα ληγει"..."μισο μισο στις καθυστερησεις ειμαστε (και εννοει του πρωτου ημιχρονου)" πφφφφφφ... για αυτο σου λεω... αγορια :P
Oct 20 2008 21:44
mihalakis21 → °•πίΟu-πίΟu•°™
ε τι να κανουμε??? κολλιμενοι με την μπαλα. μη δειτε ποδοσφαιρο εσεις οι γυναικες, αμεσως να σχολιασετε:hahaha:pinw bafous kai paizw pro:hahaha:
Oct 20 2008 00:43
°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21
Ημουν σιγουρη..... Με το που βγηκε το '09 κατευθειαν ολοι τρεξατε...
Αχχχ... αγορια.. τι να πει κανεις..
Oct 20 2008 00:08
dbgoku → °•πίΟu-πίΟu•°™
Nice...Γιατι το megavideo εχει και πολυ αργο streaming..
Θα το δοκιμασω..Thanks!!!
Oct 19 2008 14:43
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Dxs
Το συμβουλιο δεν το σκοτωσε.. Τα Great spirits πηρε ενα μεγαλο μερος με τη βια αλλα μετα απο αυτο, ο Yoh τον εκοψε στη μεση κι αυτον και το πνευμα του. Μετα γυρισαν ολοι σπιτια τους και η τελευταια σκηνη ειναι να χτυπαει το oracle bell του Yoh.. Γενικα και στο μανγκα και στο ανιμε οι ιστοριες εμειναν μισοτελειωμενες και θα συνεχιστουν την Ανοιξη του 2009... Απλα δεν καταλαβαινω, αφου το τελειωσαν ετσι, το funbari no uta γιατι το δημοσιευσαν?
Oct 19 2008 14:21
°•πίΟu-πίΟu•°™ → dbgoku
Με τιποτα απο Megavideo γιατι εχουν μια καινουρια πολιτικη συμφωνα με την οποια δεν μπορεις να δεις πανω απο 2 ωρες βιντεο. Να σου κοβει το επεισοδειο στη μεση δηλαδη..
Οχι εγω τα εβλεπα απο Veoh.com και ηταν μια χαρα.. κ γ@μω τις ποιοτητες.. υποτιτλοι σωστοι ολα καλα..
Oct 19 2008 14:18
dbgoku → °•πίΟu-πίΟu•°™
Δεν με πειραζει να τα βλεπω και online....
Απο megavideo τα βλεπεις???
Oct 19 2008 13:48
Dxs → °•πίΟu-πίΟu•°™
Shaman king λογικα δεν εγινε κανεις (αν λες για το ανιμε), εφοσον ο hao σκοτωσε το συμβουλιο και εκανε "βουτια" μεσα στα πνευματα ... τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα :emptyonexg1:
Oct 19 2008 08:35
°•πίΟu-πίΟu•°™ → dbgoku
Wari,wari... δεν κατεβαζω τα ανιμε τα βλεπω online.. Εσυ θα εννοεις με torrents σωστα? Τι να σου πω, εγω 3 επεισοδεια απο shaman king που μου αρεσαν τα κατεβασα αφου εφτιαξα account στο veoh.com αλλα δε στο συνιστω μιας και πιανει το καθενα 200mb.. Δεν μπορω να σε βοηθησω :(
Oct 19 2008 02:30
dbgoku → °•πίΟu-πίΟu•°™
Απο που κατεβαζεις shaman king???Το εβλεπα και οταν το εδειχνε εδω αλλα δεν βρισκω τωρα απο καπου να κατεβαζω...
Oct 18 2008 22:52
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Jiraiya
Η αδερφη μου ειναι αυτο το κοροιδο (ουσα γραφιστρια) αλλα το θεμα ειναι αν γινεται resize σε gif.. Τεσπα ευχαριστωωω!
Oct 18 2008 02:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed