Community Status Updates
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Junjou romantica έχει βγεί απο Αarinfantasy (όπως και το συνολο των Yaoi/shounen ai)....
Για το Gravitation με εψησες αγρια......... Πολυ μ........ μαναρι ο πρωταγωνιστής...... Αν και δεν συμφωνω με αυτο που ελεγες για το σχεδιο του Junjou..... Ιδιαιτερο ναι αλλα δεν χτυπαει ασχημα τουλαχιστον σε μενα.... Μωρε ας ειχα Usagi Nowaki και τους ηθελα και με τετραγωνο σαγονι (θεληματικο πηγουνι το λενε αυτο btw ΧD).
Kατα τ αλλα τρεξιμο και εγω πολυ.... Εχω τις υποχρεώσεις της σχολής εχω και τις κοινωνικές βλέπεις..... ΠΟυ να πρωτοπαω η γυναικα? τετοιες στιγμες ενα Kage bunshin το ήθελα........
Oct 26 2008 19:16
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Πως να τα πηγαινω? Βαριεμαι μεχρι θανατου.. Αλλα κατα τα αλλα ολα καλα.. Εσυ? Διαβασμα?
I know i know τα ειδα και τα 13 subbed που εχουν βγει.. Μα να ψαχνω "watch junjou romantica season 2 episode 2" και να μη βρισκω πουθενα.. Μεχρι που με διαφωτισε το Yahoo..
Δεν ειπα οτι δε συμπαθω το Σασκε.. Απλως αν οντως τα εννοει αυτα που λεει τοτε θα ειναι πολυ μαλ@κας. Αλλα ελπιζω κι αδημονω να τα βρει με τον Ναρουτο και να γινουν μαζι χοκαγκε, να κανουν παιδακια, να μου κρατησουν ενα κανελι με βουλες και μαζι να λιντσαρουν την Σακουρα.
το Gravitation μην το καθυστερεις καθολου!! Εχει ποοοολυ γελιο, ειδικα ο πρωταγωνιστης. Ο δευτερος πρωταγωνιστης ειναι σαν τον Sanji εντωμεταξυ. Και ειναι ολοι τους ενας κι ενας.. πολλα Nosebleed και kyaaaaaaaaaaa απο χαρακτηρες. Πχ το junjou romantica δεν ειχε ωραιους χαρακτηρες οπως και να το κανουμε, τα σαγονια ΔΕΝ ειναι τριγωνικα, teme!
Εδω σου αφηνω 2 φωτο του "sanji #2" να μου πεις
[IMG]http://img34.picoodle.com/img/img34/3/10/26/f_gravitationm_c6837f9.jpg[/IMG]
[IMG]http://img02.picoodle.com/img/img02/3/10/26/f_gravitationm_4bfbd5d.jpg[/IMG]
Ε? Ε? τι λες??? κι αυτος εδω καλος ειναι αλλα δυστυχως μεχρι στιγμης δεν εχει κανει και τιποτα το σημαντικο.. τουλαχιστον μεχρι οσα εχω δει
[IMG]http://img32.picoodle.com/img/img32/3/10/26/f_gr3m_a483a9c.jpg[/IMG]
Oct 26 2008 19:04
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Xεχε i m going through my lovey dovey phase i guess:wooi2::wooi2::wooi2: (τρομαρα μου!).... To Gravitation το θέλω και εγώ να το αρχίσω αλλά κάνω ένα διαλειμματάκι λίγο από τα Yaoi προς το παρόν. Κατέβασα κατα λάθος Enzai και η εμπειρία με μια μόλις σκηνή μου έμεινε τραυματική (instant close and delete).....:deadga6: Θέλω λίγο το χρόνο μου για να συνέλθω:uhh:
Mε γεία το καινουριο profile και σε σενα.Σου πάει ο Sasuke και ας λες ότι δεν τον συμπαθείς:orly:...Btw το ξέρεις ότι το junjou romantica έχει και δεύτερη season και το πρώτο έχει ήδη υποτιτλιστεί ετσι (εριξα το γέλιο της ζωης μου όταν το έβλεπα. Ο Misaki έδωσε τα ρέστα του)?
Κατά τ αλλα καλουτσικα γενικά. Λίγο περίεργη φάση αυτή η περίοδος αλλά δεν μασάω:knock-knock:,,,,,, Εσύ ολα καλά?
Oct 26 2008 18:51
samurai_pizza_dora → °•πίΟu-πίΟu•°™
Na υποθέσω ότι δεν έχει δει το yugioh the abridged series! :hahaha: (απο εκει εκλεψα την ατακα). Αν θες δες την εδω [url=http://revver.com/u/YGOTAS/?page=1]Videos by YGOTAS -- www.ygotas.com. [/url]
Πραγματικά θα λιώσεις στο γέλιο, είναι γεμάτο με τέτοιες ατακες! :hahaha: Μην απογοητευτεις απο τα πρωτ 2-3 επεισοδια(ειδικα το πρωτο είναι λιγο βαρετο) Δες την και δεν θα το μετανιωσεις!
Oct 26 2008 17:45
°•πίΟu-πίΟu•°™ → samurai_pizza_dora
[I]Kaiba(- It's been so long since I fired them(parents), I've completely forgotten who they are or what they looked like. All I have are those bizarre sketches people keep sending me on my deviantart account, claiming that I'm the estranged love child of Light Yagami and Lelouch from code geass. Stupid fangirls! They don't know where babies come from...
-Where do babies come from,Seto? :S
-Mokuba, we've got over this!:erk: You buy them in a store, just like everything else...)
[/I]
τι να πω.. PRICELESS!!
Oct 26 2008 17:32
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Adventurer
[I]ΥΓ2 : Αυτη η ανακοινωση θα αυτοκαταστραφει σε επτα ημερες.[/I]
Muahahha!!! Τα σπασε!
Oct 26 2008 17:29
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
ΗΟLY SHIT WHAT HAPPENED TO YOUR HOMEPAGE?? ITS ALL LOVEY DOVEY!!
[COLOR=plum]θελω κι εγω λολ][/COLOR]
[COLOR=#dda0dd][/COLOR]
[COLOR=black]Το Loveless εφυγε σε μια μερα, ξεκινησα το junjou romantica, τελειωσε κι αυτο (γμτ δεν ηθελα κι αλλη Ongoing αλλα δεν μπορουσα να αντισταθω) και τωρα βλεπω το Gravitation.. Πολυ καλο, αν δεν το χεις δει δες το ^^[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000]Ολα καλα? Πως πας??[/COLOR]
Oct 26 2008 14:40
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Αργησα λιγο να σου απαντησω :P
Το λεπον..χμμμ..δε μου πολυαρεσει η Ρομπιν.. νταξει καλη ειναι αλλα την βαζω τελευταια σε σχεση με το υπολοιπο πληρωμα.. Παρολα αυτα θελω να μαθω γιατι ηταν wanted απο τοσο μικρη!! Το διαολακι το ιδιο!!
Πως παει το vampire knight? Χαιρομαι που βρηκες "βαθος" στην ιστορια του.. (ειδικα ο Hanabusa ειναι πολυ "βαθυς" τυπος xD xD)
Oσο για το unpsofable του One piece πιστευω οτι ειναι καλο.. Ειδαμε και στο Naruto που δεν ισχυει και εχει βγει ο Κισι και σκοτωνει εναν εναν αγαπημενους χαρακτηρες.. Και μετα απο οσα εχουν δει τα ματια μας ειδικα οι Manga readers μας εχει παει τρεις και μια μην σκοτωσει και τον Kakashi..
Καλα κανουν γιατι διατηρειται η χαρουμενη ατμοσφαιρα στο One piece που για μενα ειναι κατι το οποιο το εκανε τοσο καλο.. Περα απο το ονειρο του Pirate King..
Εβλεπα [URL="http://www.youtube.com/watch?v=WUe70bOzN4o&feature=related"][COLOR=red]αυτο[/COLOR][/URL] χθες και με πηγε κατι χρονια πισω XD
Και [URL="http://www.youtube.com/watch?v=jzLPhkNR3G0&feature=related"][COLOR=red]αυτο[/COLOR][/URL] και [URL="http://www.youtube.com/watch?v=thgCBPX-DFw"][COLOR=red]αυτο[/COLOR][/URL]
Have fun xD xD
Oct 26 2008 14:31
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Καλά αν δεν μπορείς καθόλου splatter(αν και σου είπα η ιστορία δεν κολλάει εκεί,προσφέρει πολύ περισσότερα!)τότε ναι άστο!!
Για το full moon ναι είδα πόσες φορές το ανέφερες αυτές τις βδομάδες...πρέπει να μιλάμε για πολύ tearjerking πράμα δλδ και δεν αποκλείετε να μου αρέσει:nanana:...καμία φορά μ'αρέσουν και τέτοια αλλά σπάνια κλαίω,I'm a guy after all:canthelp:
Για το yaoi attack το αφήνω ασχολίαστο,don't you dare ruin my rep once again:chigau:
Όσο για το VK πάλι,βαριέμαι να τα ξαναγράψω,μόλις τώρα με ρώτησε σε vm μια άλλη κοπέλα και σου αντιγράφω όσα της είπα:P
Eίδα ίσα ίσα τα 3 αρχικά eps του ανιμε,στην αρχή δεν με εντυπωσίασε και νόμιζα ότι ήταν κυρίως για fangirlισμους και kyaaa και kukuku(πιστεύω ξέρεις από τέτοια εσύ;)) αλλά διαπίστωσα πιο κει είχε πιο πολύ βαθος απ όσο φαινόταν η ιστορία και είναι αρκετά καλή για τα δεδομένα της,όχι κορυφαία,αλλά καλή,έχει μια βάση και μ'άρεσαν μερικές αλλαγές που έγιναν με τον μύθο των vampires:tensai:[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tensai.gif[/IMG]...σαν σύνολο,για να δεις μια "μικρή" σειρά με βαμπιρ,μάχες,μια ΟΚ ιστορία και αρκετό fanservice για κορίτσια(και άντε λίγο για αγόρια:'D) είναι αρκετά καλό,πρέπει να το ξαναπιάσω σύντομα κιώλας^_^
Τέλος ναι,το op έχει το εξής καλό,το κάθε νέο αρκ είναι καλύτερο από το προηγούμενο,μιας και για μένα το arabasta ήταν καλό αλλά το skypiea ήταν ακόμη καλύτερο...πάντως τι ιδέες και αυτός ο oda,η όλη ιστορία του νησιού στον αέρα και των πολιτισμών που δημιουργήθηκαν πολύ μου άρεσε,respect:riiight:
(τόσα unpsofable να μην είχε,που μου την σπάνε και μια χαρά θα τανε!:roar:)
Και ναι,το επόμενο αρκ αφορά πολύ την Robin και σιγά σιγά σου αποκαλύπτει όλη την ιστορία της...ειδικά αν έισαι fan της,όπως εγώ που περίμενα αιώνες να δείξουν κάτι παραπάνω γι αυτήν,θα σ'αρέσει πολύ το επόμενο αρκ,ακόμη πιο πολύ καλές ιδέες από το skypiea και η ιστορία της θα σε κάνει να βρέξεις όλο το πληκτρολόγιο....όταν την δεις,σαν με θυμηθείς ελα να μου πεις αν είχα δίκιο;)
(btw η Robin σ'αρέσει σαν χαρακτήρας μέχρι τώρα?)
Infine,perche sei libera dagli impegni della scuola?Che fine ha fatto lo studio?:P
Ci vediamo >_<
Oct 24 2008 00:11
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
KYAAAAAA!! Δε μαρεσουν τα splatter!! Εδω φρικαρα με το school days που ειχε ενα σκηνικο μαχαιρωματος κι ενα ξεκοιλιασμα μονο... Yada yada δεν τα μπορω αυτα...
Το λεπον, εχω βαλει κατω την Arina Tamemura και διαβαζω ο,τι μανγκα εχει γραψει (Αυτη εγραψε το αγαπημενο μου ανιμε full moon wo sagashite και ολες οι υπολοιπες δουλειες της ειναι παρεμφερεις-ασε που οι χαρακτηρες ειναι ιδιοι και ειναι σαν να υπαρχει το full moon με λιγο πιο χαρουμενες ιστοριες) και τωρα μολις τελειωσα το air (ασχετο δεν ειναι δικο της) και ξεκινησα το loveless.. (Kukukuku!! yaoi attack)
Τσεκαρα οτι ξεκινησες vampire knight, ε zoro-kun? Πως σου φαινεται? Δεν ειναι και τοσο shoujo ε? Παραεχει σκοτεινη ατμοσφαιρα ^^
Εντωμεταξυ, εκανα ενα διαλειμμα και ειδα Οne piece και τελειωσα το skypiea ark, ηταν ενα ευχαριστο διαλειμμα (με το που αρχισε το πρωτο επεισοδειο μετα απο τοσο καιρο που ειχα να δω, ειχα πεσει κατω απο τα γελια) και μετα ξαναξεκινσηα τα drama xD
Και μου ειπανε οι φιλοι μου οτι μετα απο το skypiea ερχεται το πιο μαματο αρκ.. ^^Θα το τσεκαρω! ora che sono libera-occupazione delle scuole FTW- lo darό a capire (θα του δωσω να καταλαβει xD xD)
Oct 23 2008 23:44
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
nani so yore?:hmmm:
Ohayo piu~san!!!:hi:;P
Χαίρομαι που σ'άρεσε η profile pic μου,ακριβώς γι αυτό τον σκοπό την έβαλα,για να τρομάζω αθώα κοριτσάκια,αλλά το κακό είναι ότι απέτυχα...δεν έμεινε κανένα σε αυτό το site και πιστεύω θα συμφωνήσεις:P
Η pic είναι του Zodd από Berserk πάντως,του χαρακτήρα που έχω και στο ava+sig που μεταμορφώνεται και στο τέρας της profil pic αν θέλει,έτσι έχω όλο το set των μεταμορφώσεων του;)
Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να δεις το ανιμε της σειράς,μόνο 25 επεισόδια είναι γιατί διακόπηκε η ιστορία του manga,λόγω υπερβολικης βίας...έτσι λοιπόν,αν σ'αρέσει η σειρά με τα 25 επεισόδια,προχωράς και στο manga,αν πάλι όχι την παρατάς,πάντως σίγουρα δες τουλάχιστον τα πρώτα 5 επεισόδια για να μπεις στο κλίμα!
Έχει ότι θες....δράση,μάχες,epicness στυλ Lord of the Rings,romance,αγάπη,μίσος,φιλία,έχθρα,προδοσία,suspense,twists,(καμία πλάκα εδώ και εκεί)ότι θες....απλά να προσέχεις γιατί είναι πολύ βίαιο(splatter αποκεφαλισμοί στο έπακρο!) και καταθλιπτικό σε μερικές στιγμές....not that much recommended for girls,αλλά είπαμε,το forum αυτό δεν έχει κανονικά κορίτσια:hehehe:
Αν χρειαστείς links,just ask:thatsit:
Επίσης,πως πας εσυ?Τιιι σειρές βλέπεις αυτή την περίοδο?:orly:
Oct 23 2008 23:25
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
ΜΑΜΑΑΑΑΑΑ η prof pic σου τρομαζει αθωα κοριτσακια!!
nani yo sore?
Oct 23 2008 23:04
Casshern → °•πίΟu-πίΟu•°™
απο ενα site με πολλες πληροφοριες κ σκανς για ολα τα ανιμε,αυτο π λεει οτι θα ειναι remasterd of whole series and it will be named as Shaman King Kanzen-Ban(Perfect edition). This release will reprint the entire series in 27 volumes complete with new clear image overlays on the covers while concluding with the never-before-published "true ending." The first 8 volumes of the manga have been released in Japan and is now being released every two months with the final volume expected to be released in Spring of 2009.Aυτα μεχρι στιγμης
Oct 23 2008 19:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed