Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Dxs

E καλα τωρα.. Οχι να το παινευτω αλλα το προφιλ μου ειναι το πιο ομορφο. Ε.. τι να κανεις.. Ετσι ειναι αυτα!! xD xD
Οκτ 29 2008 02:02
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Tidus12

Φιλτατε uchiha εχω να πω οτι η 5η ταινια ναρουτο δεν εχει βγει ακομα αλλα αναμενεται να βγει το καλοκαιρι μεταγλωτισμενη. Παρολα αυτα νομιζω μπορεις να δεις το raw της. Υπαρχουν 81 επεισοδεια συνολικα στα shippuuden και αναμενουμε το 82 την παρασκευη. Α ναι. Επισης, αν τα βλεπεις Online τα επεισοδεια και δεν τα κατεβαζεις, οριστε μερικα καλα site για να τα δεις [url=http://www.animecrazy.net/category/more-running-anime/naruto/naruto-shippuuden/]Naruto Shippuuden | Watch Naruto Shippuuden Anime Show Online[/url] και μπορεις να πας veoh.com να κανεις αναζητηση ns episode x και megavideo.com (αλλα δεν μπορεις να δεις πανω απο 82 λεπτα video) και animefuel.com (αυτο εχει ακομα περισσοτερα ανιμε για να δεις απο το animecrazy.net) Οτι θες αλλο πες μου Σορρυ αν σου απαντησαν ηδη, τωρα ειδα το Thread που ανοιξες. Oyasumi!
Οκτ 28 2008 22:50
Φωτογραφία

Dxs → °•πίΟu-πίΟu•°™

Η εικονα που εχεις βαλει για background ειναι πολυ μαματη :)
Οκτ 28 2008 16:32
Φωτογραφία

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Κι εγώ επίσης άργησα να σου απαντήσω,sry υποχρεώσεις u see :P Τα παίρνω ένα ένα λοιπόν: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ Σ'ΑΡΕΣΕΙ Η ROBIN,Η ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ONE PIECE:burningbe3::smokingg: Αλλά τέσπα,το δέχομαι μιας και είσαι κορίτσι και σίγουρα σου κάνει λιγότερο κλικ:lovulovu:,όπως εμένα αντίστοιχα μου κάνει και ο Kaname πχ ;) Όντως όμως περίμενε να δεις τον παρελθόν της και γιατί την κυνηγάνε από τόσο μικρή και εκεί να δεις πακέτα χαρτομάντηλα που θα αδειάσεις,όταν το δεις το σημείο αυτό έλα να μου πεις xP Επίσης,είσαι η πρώτη(narutard κιώλας!) που βλέπω να προτιμάει το unpsofable του OP από το "psofable" του Naruto!! Συνήθως όλοι κατακρίνουν το One Piece μόνο και μόνο γι αυτό,κι εγώ να σκεφτείς! Βασικά δίκιο έχεις όπως τα λες,αλλά εγώ αλλού έχω 2 παράπονα: 1)Ωραία να μην πεθαίνουν οι χαρακτήρες,συμφωνώ μαζί σου,δεν θα ήθελα με την καμία να δω Zoro ή Robin πχ να φεύγουν(ίσως και να παρατούσα την σειρά:P),αλλά τουλάχιστον αν είνα να γίνει έτσι,να γίνει με έξυπνο τρόπο! Μου την σπάει που μαθαίνουν καινούριες τεχνικές απο το πουθενά και όποτε τους βολεύει και μετά τρώνει του κόσμου το ξύλο και θα πρεπε να χουν πεθάνει,αλλά ξανασηκώνονται από πείσμα και μόνο!! Αυτό παραπάει κάπως!(ο Zoro έπρεπε ήδη να χει πεθάνει τόσες φορές!!και το ότι είναι shounen δεν μετράει,το παρακάνει ο Oda ακόμη και για την κατηγορία αυτή!) 2)Γιατί δλδ να ζουν και όλοι οι κακοί? Ο Oda είπε ότι για διαφορετικό,για σπάσιμο,προτίμησε να μην τους σκοτώνει,αλλά να τους βάζει να χάνουν τα όνειρα και τις ελπίδες τους και να φυλακίζονται....εντάξει σαν πρώτη ιδέα δεν φαίνετε κακιά,αλλά όλοι?:hahaha: Είναι λιγάκι έλεος δλδ,μερικούς θα μπορούσε να τους ξακάνει για μια φορά,ενώ συνήθως μόνο οι κομπάρσοι πεθαίνουν,ποτέ οι κεντρικοί....άσε που στο manga έχει και τις συνέχεις των ιστοριών τους και συνίθως γίνονται καλοί μετά:thumbdown: Από την άλλη πάλι,ίσως και ο Kishi να το παρακάνει με τους θανάτους στο Naruto απ όσα μου λες και ακούω....όταν το ξαναξεκινήσω θα σου πω:P VK ακούω γενικώς πολύ καλά λόγια εδώ και εκεί και θα το ξαναπιάσω σύντομα,αφού τελειώσω το Monster(είμαι 58/75 eps,λίγο θέλω)...μετά τελειώνω το VK και τα eps του One Piece που έχω παρατήσει εδώ και μήνες και μετά.....(από πρόταση της iri κιώλας)...θα δω το Mononoke μάλλον που με έχει φάει η περιέργεια τόσον καιρό!! Άστα,πόσα έχω να δω ακόμη....ατελείωτα γμτ:if: Τέλος,για τα βιντεάκια που μου δωσες θα πω ότι μόνο του OP με έψησε,μιας και τουλάχιστον είχε τον ίδιο ρυθμό με το ιαπωνικό...του Pokemon δεν το μπορούσα:stubborn: και Sailor Moon δεν έβλεπα ποτέ(για προφανείς λόγους!)....μιας και ιταλομαθής κι εσύ btw,δες [URL="http://www.youtube.com/watch?v=GZLk4tqG8QU"]αυτό[/URL] και [URL="http://www.youtube.com/watch?v=okConbdnvb4"]αυτό[/URL] τότε.....ειδικά το πρώτο τα σπάει σαν μουσική και εικόνες,αλλά και το 2ο πολύ καλό....εκεί το κατέχουν οι Ιταλοί,όχι τόσο καλά όσο τα ιαπωνικά,αλλά κάνουν πολύ καλές μεταγλωτίσεις και anime themes...τα ελληνικά ενώ δυστυχώς comme ci comme ca(ακόμη θυμάμαι την φωνή του Piccolo στο Dragonball,απαίσια:nosey:) Πάντως αν κατάλαβα καλά σ'αρέσει πολύ το One Piece...είσαι επίσημη fan πια,χαίρομαι:ureshii:....σε ποιό ep είπαμε έφτασες??? Αυτάαααα piu~chan.....αν έχεις κάτι άλλο να μου πεις,σαν βρεις χρόνο απαντα μου,τα λέμε σύντομα!! BB:bye:
Οκτ 28 2008 14:05
Φωτογραφία

Seirios → °•πίΟu-πίΟu•°™

προτιμώ να είμαι Γιάννης!!!!! να δες [url=http://www.youtube.com/watch?v=DkNrKpMUsU8&feature=related]YouTube - AMV Get Backers Somewhere I belong[/url]
Οκτ 27 2008 22:23
Φωτογραφία

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Αrigato gozaimasu Πιου Πιου chan........ Τρεχω!!!!!!!
Οκτ 27 2008 19:55
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

[url=http://www.jpqueen.com/onlineshop/reviews.asp?REVIEW_CID=5476]Reviews[/url] go here and u will find ur yaoi paradise... UNCENSORED!! GO GO GO!
Οκτ 27 2008 19:46
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → samurai_pizza_dora

Α οκ, η αληθεια ειναι οτι δεν τα ειχα δει τα abridged! thx, φανταζομαι θα λιωσω στο γελιο!
Οκτ 27 2008 19:33
Φωτογραφία

Seirios → °•πίΟu-πίΟu•°™

έχε χάρη που είμαι μεγαλόκαρδος.....να μην επαναλιυθεί σε παρακαλώ.δεν θα είμαι τόσο ανεκτηκός την επόμενη φορά
Οκτ 27 2008 09:20
Φωτογραφία

Seirios → °•πίΟu-πίΟu•°™

εγω το έκανα προχτές το απόγευμα.. YOU LOOSEEEEEE!!!! mpouaxaxa :P
Οκτ 26 2008 23:33
Φωτογραφία

Seirios → °•πίΟu-πίΟu•°™

ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΡΩΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΩ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!!
Οκτ 26 2008 20:31
Φωτογραφία

Σου λεω το εχω δει και το 1 επ απο 2 season!! Γελιο εχει δε λεω.. αλλα σε προσωπο μπααα!! Τεσπα.. ΠΟΣΕΣ φορες θα μου ξυσεις την πληγη? Δεν μπορω να κατεβαζω τα επεισοδεια επειδη τα βλεπω στο πσ της αδερφης μου οποτε αναγκαστικα τα βλεπω Online.. Δεν ειναι της aarinfantasy παντως, δεν το εχει αναφερει καν.. Εντωμεταξυ, οσον αφορα το gravitation καθε φορα που ο πρωταγωνιστης (οχι ο ξανθος, ενας αλλος) συμπεριφεται περιεργα, παρουσιαζεται σα ζωο.. Δηλαδη.. Σε καποια φαση ηταν επιθετικος με καποιον και τον εδειξε σαν γατα με σηκωμενες τριχες, τα δοντια προτεταμενα κλπ.. Η καθε φορα που τον ακουμπαειο ξανθος γινεται σκυλακι ξερω γω κι ετσι.. Η πιο γελοια φαση ειναι που τσακωνοταν με τον κολλητο του και τον βλεπουμε ντυμμενο μπανανα να του λεει: "I hope u slip on a banana and drop dead" Σκηνες απειρου καλλους.. Εχει πολυ γελιο!
Οκτ 26 2008 20:15
Φωτογραφία

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Χεχε....... Τον Hiroki την αδελφή ψυχή μου πρέπει να εννοείς...... The one that bitches and frowns all the time with the overagressive tendencies...... Ρε ο Usagi είναι όλα τα λεφτά. Αν τον δεις τι κάνει στο πρωτο της δευτερης season θα λυθεις στο γελιο..... ΘΕΟΣ!!!! XDDDD Kaλα όχι οτι ο Nowaki πάει πίσω (αυτός που έφυγε για να σπουδάσει).....Καθε φορά που λέει αυτό το "Hiro san" με το γνωστό του υφος μου θυμίζει υπερτροφικό τεράστιο γατουλη που θέλει στοργή αγάπη και προδερμ[COLOR=Black] (το ταλκ εννοω μην του δώσεις το baby oil Κινδυνευεις XDDDD)[/COLOR] Το gravitation από που το κατέβασες? Δεν το βρίσκω στο aarin fantasy.
Οκτ 26 2008 19:51
Φωτογραφία

Seirios → °•πίΟu-πίΟu•°™

απλά μπράβο...ένα σωστό χρώμα επιτέλους. χαρούμενο ανοίγει το μάτι σου...εύγε!!
Οκτ 26 2008 19:32
Φωτογραφία

Οχι μωρε τον Usagi.. Τεσπα γουστα ειναι αυτα.. Βασικα ο Usagi Μου αρεσε οπως ηταν νινι που τον ειχε δειξει σε ενα επεισοδειο.. Απο οοοολους αυτους, εμενα μου αρεσε ο sensei της φιλολογιας (δε θυμαμαι ονομα) οχι ο μεγαλος ομως,, Ο αλλος που τα εχει με τον 4χρονια μικροτερο που πηγε να σπουδασει αμερικη. Και που λες εσυ τρεχεις και γω εχω τρομακτικα πολυ ελευθερο χρονο. Σε ζηλευω λιγο ειναι η αληθεια, Θα ηθελα να ανοιξει λιγο το σχολειο και να τρεχω πανω κατω και παλι. Μου τη σπαει που ξυνομαι ολη μερα.. Εντωμεταξυ ενα αλλο πολυ ωραιο yaoi ειναι το red αλλα δε το βρισκω πουθενα ρε γαμωτο.. Το βρηκα at last στο otaku no sekai αλλα και παλι δεν εχω τα λεφτα να παρω ολη τη σειρα εστω για διαβασμα και δε ξερω που να το βρω.. Οσα manga sites εχω, απεχουν απο αυτο ειδος.. ΑΑΑΑχχχ προβληματα...
Οκτ 26 2008 19:23