Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Jiraiya → °•πίΟu-πίΟu•°™
Μάθε photoshop και κάνε το resize.
Διαφορετικά βρες κανά κορόιδο που να ξέρει photoshop και βάλε αυτόν να το κάνει(αυτό θα έκανα εγώ:hehehe:)
Οκτ 18 2008 01:52
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Jiraiya
Ero senniiiin εχω προβλημα.. Κοιτα, εχω ενα gif [url]http://i38.photobucket.com/albums/e139/Jessie626/Hao-Kun.gif[/url] που θελω να το βαλω για αβαταρ αλλα ρε γαμωτο ξεπερναει τις διαστασεις.. Ξερεις τι μπορω να του κανω ωστε να μπορω να το βαλω? Onegai?
Οκτ 18 2008 01:48
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
και να μας πουνε κατι, εχουμε με το μερος μας τον δημαρχο.. Λολ κι εγω σε αφηνω γιατι σε μιση ωρα εχω μαθη. κατ. και δεν εχω κανει ουτε μιση ασκηση... Damn Naruto and anime.gr u stole my study time :@ :@
Οκτ 17 2008 15:02
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Kαλά με τον νόμο δεν είστε (όπως και εμείς δλδ). Και στο δικό μας άκου τη ήρθε: Ο προιστάμενος, ένας εισαγγελέας, αστυνομία και.............. η πυροσβεστική:confused:.
Εμείς πάντως μέχρι την Τρίτη θα είμαστε σίγουρα κλειστά......
Λοιπόν bye πάω να κάνω κάτι αγγούρια μαθηματικά.....
Οκτ 17 2008 14:47
οοοh yeaaaah..
μας εκαναν μεγαλη μακ@κια, μας φεραν αστυνομικους και μπραβους επειδη το κλεισαμε την πρωτη μερα, κατι που απαγορευεται.. Καναμε πορεια μεχρι το δημαρχειο 200 παιδια, τα ειπαμε στο δημαρχο και ο δημαρχος πηρε το μερος μας.. και τωρα ειμαστε κλειστα και με το νομο.
Οκτ 17 2008 14:43
Άσχετο
Interestna kleino sxoleia.Καταλήψεις και εσείς;;;;
Οκτ 17 2008 14:39
Oχι περιμενα οτι θα το κανανε πολυ crappy...
****.. και ειμαστε ακομα στον Asuma... [COLOR=White]Κι αυτος ο βλακας ο Κισι σκοτωνει αβερτα κουβερτα απο δω και μπρος[/COLOR]... εεε ρε φιλε..
Οκτ 17 2008 14:36
:hi:.
Kαλά δεν ήσουν ψυχολογικός προετοιμασμένη για το σημερινό naruto;;;;;;
Στην κηδεία δλδ θα είσαι κάπως έτσι;;:nanteee:
Οκτ 17 2008 14:25
ssjchris → °•πίΟu-πίΟu•°™
θελω να σε ρωτησω αν το bleach εχει fillers απο το επεισοδιο 128 μεχρι 137??αν οχι πια επεισοδια ειναι??γτ μπερδεφτηκα λιγο
Οκτ 16 2008 22:56
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Lol πιου πιου San...... Tο παιδι έφτιαξε το thread για να τιμήσουμε τον Pervy και δεν ήξερε ποιοι παραμονεύουν στο forum...... Για Worship thread ξεκινησε σε hate thread κατέληξε.... ¨οχι που θα αφηνα αδιευκρίνιστα κάποια πράγματα......XD
Οκτ 16 2008 00:16
Hikari-sama → °•πίΟu-πίΟu•°™
Μαζί σου ρε..Πόσα nose bleeds έχω ρίξει για παρτυ του δεν λέγεται...αλλά σαν όλα τα κουκλιά, είναι κι αυτός πιασμένος:uhh::uhh: Άσε που ο Lelouch-sama είναι και στυλ anti-hero :wooi2::wooi2::wooi2:
Τρέχα να το δεις, πραγματικά αξίζει:Blissfull:
Οκτ 15 2008 20:43
sleepless
→
°•πίΟu-πίΟu•°™
np :kakashithumbup: o, ti help borw g to death note :wooi2:
Οκτ 15 2008 18:58
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hikari-sama
Πω.. τι κουκλι.. τι μαναρι... τι ματαρες (μωβ σε στυλ Ζερο) quelle elegance!!!
Arigatou gozaimashita, τελειωνω shaman king και σπευδω για massive lelouch nosebleeds!!
Οκτ 15 2008 01:17
Hikari-sama → °•πίΟu-πίΟu•°™
Το ξέρω, κουκλί δεν είναι:nbleed::nbleed: ?? Είναι ο Lelouch-sama, ο main character απ' το Code Geass: Lelouch of the Rebelion
Οκτ 14 2008 19:38
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hikari-sama
Ρε συ, να σε ρωτησω κατι? Απο ποιο ανιμε ειναι αυτο το μαναρι? :p[IMG]http://i154.photobucket.com/albums/s255/jillvalentine24/lelouch.jpg[/IMG]
Οκτ 14 2008 18:43

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται