Community Status Updates
Noitora → anime-dono
επειδη το εχω και εγω αλλα ειμαι πιο ερασιτεχνης απο εσενα.:p
Jan 10 2009 22:13
anime-dono → Noitora
Ναι, αν και δεν είμαι πολύ καλός μια και δεν το πολύξερο ακόμα, οπότε κάνω ερασιτεχνική δουλειά. Why ?
Jan 10 2009 17:55
Noitora → anime-dono
yeah η το iketeru futari(μπορει να το ειπα λαθος)
τα sig τα φιαχνεις με photoshop??:stubborn:
Jan 10 2009 16:28
Noitora → anime-dono
θα κανω γιατι πιστευω οτι αξιζει κιολας....
αρχιζω to eechi που μου ειπες...:)
btw,πολυ ωραιο signature
Jan 10 2009 01:31
anime-dono → Noitora
well i guess nowhere. Η ταινία τώρα παίζετε στους κινηματογράφους στην Ιαπωνία και εκεί δεν έχει πειρατικές ταινίες που κυκλοφορούν πιο νωρίς κλπ. Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να βγει το αυθεντικό dvd πράγμα το οποίο παίρνει μήνες και συγκεκριμένα όπως και οι άλλες 2 ταινίες παίχτηκαν Δεκέμβρη και βγήκαν σε dvd Σεπτέμβριο. So... υπομονή.
Jan 09 2009 20:11
Noitora → anime-dono
εεεεππ
τι κανεις μικρε?:tensai:¨
πλακα κανω:P
να σου πω...μηπως ξερεις που μπορω να βρω το bleach:fade to black?οχι subs και raw
μου κανει...:if:
Jan 09 2009 19:14
anime-dono → Adventurer
Ok now , nice job:riiight:. Domo arigato gozaimasu :drink:
Jan 09 2009 00:53
anime-dono → Adventurer
Κατά 99% είναι αυτό [URL="http://www.anime.gr/forums/members/anime-dono.html#vmessage22989"].aNiMe//GR Forums - View Profile: anime-dono[/URL]
[quote]Ok then.BTW καλή η αλυσίδα αλλά δεν ξέρω αν μπω μιάς και τα μισά τα έχω.Όταν φτιάξεις την άλλη που λέγαμε θα μπω σίγουρα.[quote]
Jan 08 2009 18:45
Adventurer → anime-dono
np man :) Επ'ευκαιριας τσεκαρε την απαντηση μου στο θεμα με τα Τεχνικα Προβληματα.
Jan 08 2009 18:26
Adventurer → anime-dono
Θεμα ηληκιας τιθεται μονο για καθαροαιμα χενταϊ. Το Kanokon ειναι μεν borderline hentai αλλα το Anidb το κατατασσει ως ecchi, ετσι ως ecchi θα το καταταξουμε κι εμεις ;)
Η αλυσιδα των Σχολιων κλειδωθηκε :)
Jan 08 2009 15:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed