Jump to content

Community Status Updates

Photo

anime-dono → AquaLayzeR

I should ask the same... well we have αλλά είχα πάει για να συμπληρώσω το χαρτί της στράτευσης και δικαιολογούνται οι απουσίες οπότε... Omae?
Jan 08 2009 11:28
Photo

AquaLayzeR → anime-dono

Μέρααα.Πώς και τέτοια ώρα μέσα, δν έχετε σχολείο?
Jan 08 2009 11:25
Photo

anime-dono → Adventurer

Καλημέρα/σπερα. Μια διευκρίνηση :nod2:, σκέφτομαι να βάλω και το Kanokon uncensored DVD version και τα specials, όλα από Dyn-DVD στην νέα μου αλυσίδα. Ορίστε η ερώτηση ... επιτρέπεται ? γιατί από πολλούς μπορεί να θεωρηθεί hentai (ειδικά τα specials :nbleed:) και αν ναι, πρέπει να κοιτάω τις ηλικίες των μελών που τα θέλουν? Σχετικά με το δεύτερο ρωτάω γενικά γιατί και κάποια άλλα της συγκεκριμένης chain απευθύνονται σε κοινό +15. PS. Αν μπορείς lock the ecchi chain thread στα σχόλια αφού προς το παρόν δεν θα γίνει και αν γίνει θα είναι με κάποιους άλλους τίτλους.
Jan 08 2009 11:25
Photo

anime-dono → AquaLayzeR

have a look if you like ^_^. [url]http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/6344-ecchi-romance-moe-harem-comedy-combo.html[/url] PS. Τελικά την άλλη δεν θα την κάνω (όχι σύντομα τουλάχιστον -__-) αφού περιμένω τα uncensored που σου ελεγα.
Jan 08 2009 11:04
Photo

anime-dono → Noitora

gn and naughty dreams
Jan 07 2009 23:08
Photo

Noitora → anime-dono

:) θα τα ψαξω απο σαββατο γιατι τωρα δεν εχω χρονο.. βγαινω φιλε τα λεμε καληνυχτα:gn2:
Jan 07 2009 23:07
Photo

anime-dono → Noitora

Κοίτα παραπομπή σε hentai δεν έχουν τα ecchi αλλά το συγκεκριμένο είναι από τα pure ecchi όπως σου είχα πει και είναι κάπως πιο προκλητικό αν με καταλαβαίνεις, γιαυτό και σου είχα πει για ηλικία (same goes for Kanokon). Αν θες κάτι πιο ήπιο δες Kemeko Deluxe που θα ρίξεις και πολύ γέλιο.
Jan 07 2009 23:00
Photo

Noitora → anime-dono

οχι επειδη πιαστηκα με το gantz (δεν ξερω πως προεκυψε) μες στο σαβοτοκυριακο ομως θα δω for sure.να σου πω... ειναι μονο eechi η παραπεμπει και σε hentai?:tensai:
Jan 07 2009 22:54
Photo

anime-dono → Noitora

τα ρα τα ραν lol ΧΔ Btw είδες καθόλου Iketeru futari?
Jan 07 2009 22:48
Photo

Noitora → anime-dono

επειδη μιλαμε αρκετο καιρο και ειχα απορια.. εμενα με λενε............. ταρα ταταν.... παντελη:nbleed:
Jan 07 2009 22:44
Photo

anime-dono → Noitora

Sorry αλλά δεν ξέρω Τ_Τ. And about the name its Nick... how come? P.S .Οmae no namae ?
Jan 07 2009 22:36
Photo

Noitora → anime-dono

τι κανεις φιλε? να σε ρωτησω εχω κανει animelist στο site αλλα δεν ξερω πως να το βαλω στο signature..μηπως ξερεις?? btw,πως σε λενε?^^:hmmm:
Jan 07 2009 22:30
Photo

Noitora → anime-dono

τι κανεις φιλε? να σε ρωτησω εχω κανει animelist στο site αλλα δεν ξερω πως να το βαλω στο signature..μηπως ξερεις?? btw,πως σε λενε?^^
Jan 07 2009 22:29
Photo

Noitora → anime-dono

βλεπω οτι εχεις γνωσεις πανω στα eechi!! μαλλον θα αρχισω το itaru fukaru(αν θυμαμαι καλα ετσι το εγραψες) αργησα να απαντησω γιατι με ειχε παρει ο υπνος:canthelp:
Jan 06 2009 16:37
Photo

anime-dono → Noitora

Κοίτα η πρώτη σεζόν λέει πολύ αλλά η δεύτερη έπιασε πάτο. Άλλα άμα βρεις το χρόνο ρίξε του μια ματιά. Αν πάλι θες υπάρχουν και καλύτερα ecchi όπως πχ το Kemeko deluxe και το Zero no tsukaima που είναι άπιαστα και έχουν και σενάριο, αν πάλι θες pure ecchi then Iketeru futari η σίγουρα το Kanokon (dvd version for great justice XD).
Jan 06 2009 15:06