Jump to content

Community Status Updates

Photo

ZeLiGa → anime-dono

E, μωρέ με το διάβασμα δεν έχω και πολύ χρόνο για να δω πολλά. Προς το παρόν βλέπω το Black Lagoon και το Hajime no Ippo.
Feb 04 2009 18:59
Photo

anime-dono → ZeLiGa

Μια χαρά (και δυο τρομάρες), εδώ μωρέ σχολείο και τα κλασικά. Αν και η σημερινή μέρα ήταν γεμάτη εκπλήξεις (όχι καλές :X). Εσύ πως πάει, όλα καλά ? Βλέπεις κάνα καλό ανιμε ;)?
Feb 04 2009 18:51
Photo

ZeLiGa → anime-dono

Τι γίνεται ρε anime-dono καλά;
Feb 04 2009 17:54
Photo

Shikamaru → anime-dono

εστειλα τα στοιχεια μου στον videl No worry:riiight:
Jan 31 2009 22:59
Photo

videl → anime-dono

nai!!!
Jan 31 2009 11:38
Photo

anime-dono → videl

Ζήτησες στοιχεία από Shikamaru?
Jan 31 2009 09:48
Photo

Noitora → anime-dono

το sig αρκετα καλο... οσο για το ανιμε,στο 1ο επ.μου ειχε φανει πολυ καλο.. δεν λεω οτι δεν ειναι ωραιο αλλα το περιμενα λιγακι διαφορετικο.αλλα ακομα στην αρχη ειμαι μωρε(15επ)σιγουρα θα αλλαξει καπως μετα..:knock-knock:
Jan 30 2009 16:14
Photo

anime-dono → Noitora

Yeah, it's been a long time :terror2: διαβασματα, μεχρι προχτες εγραφα δυο δυο τα μαθηματα στο σχολειο, γιατι λογο καταληψεον και γενικα δεν ειχαμε γραψει στα περισοτερα μαθηματα, αλλα finished at least, και τωρα προσπαθω να βαλω μια ταξη στα ανιμε μου γιατι εχω βγει εκτος προγγραματος :bahhh: You? πως παει? And about eureka hope you like it, το ειχα δει το πασχα που περασε, και ειπα να κανω ενα ava-sig set χτες (αν και τελικα δεν μου αρεσει :uhh:και θα το αλλαξω συντομα).
Jan 30 2009 12:27
Photo

Noitora → anime-dono

τι κανεις anime-dono? long time no see.. διαβασματα?? btw,βλεπω και εγω eureka 7...:wooi2:
Jan 30 2009 00:23
Photo

AquaLayzeR → anime-dono

Σε καταλαβαίνω...Take your time να γράψεις καλά...Cya untill then. (sorry που δεν είμουν msn το απόγευμα αλλά έτυχε κάτι και έπρεπε να φύγω)
Jan 27 2009 00:01
Photo

anime-dono → AquaLayzeR

Oh long time no see δεν λες τιποτα. Sorry που δεν μπαινω αλλα εχω πυξει αυτες τις μερες με τα test που τρεχουμε να τα τελιωσουμε πριν το τετραμηνο στο school. Και σημερα που ειχα λιγο χρονο, τακτοποιουσα το σκληρο γιατι λογο ελλειψης time εβαζα να κατεβαινουν anime και δεν τα τακτοποιουσα και τωρα εχω 400GB, που γινεται χαμος, να τακτοποιηθουν.Απο τεταρτη τελιωνω με τα γραπτα (4 εμειναν) και θα τα λεμε πιο συχνα ;)
Jan 26 2009 22:14
Photo

AquaLayzeR → anime-dono

Πώς πάει??Long time no see.Μπές msn να τα πούμε αν δεν βαριέσε...
Jan 26 2009 19:55
Photo

Noitora → anime-dono

'σπερα φιλε!! τι κανεις?
Jan 25 2009 21:34
Photo

anime-dono → djgeor

Sorry που δεν ειχα απαντησει αλλα εχω καποια προβληματα με το PC και δεν μπορουσα. 1ον. Τα Dragonball που πηρες (οπως και το 99% των anime απο αλυσιδες και γενικα το web) δεν εχουν ελληνικος υποτιτλους. 2ον. Δεν ξερω αν το χρησιμοποιεις αλλα αν οχι κατεβασε αυτο [url=http://www.cccp-project.net/download.php?type=cccp]CCCP Download[/url] και παιζε τα ανιμε (και οτιδηποτε αλλο με αυτο) 3ον. αν θες οτιδηποτε αλλο αφησε μου ενα μηνημα στο profile μου. 4ον. Πες μου μια ωρα να σε πετυχω στο msn :P
Jan 16 2009 22:29
Photo

djgeor → anime-dono

τι κανεις φιλε μου ολα καλα?τα πιρα τα cds και αρχισα να γραφω χαλαρα!!!το θεμα ειναι ολα οκ αλλα πως θα βαλω ελλινικους ιποτιτλους?γτ εχω και τα αδερφακια μου εδω...χαχαχαχ...μολις σε πετυχω msn ελπιζω να μου πεις....φιλια φιλε μου...¨)
Jan 15 2009 09:53