Jump to content

Community Status Updates

Photo

anime-dono → AquaLayzeR

Λοιπόν έπειτα από λίγη σκέψη αυτά τα δυο είναι τα μόνα που μου έρχονται κάπως στο μυαλό, αν και δεν είναι ακριβώς στο ίδιο στυλ είναι παρόμοια ατμοσφαιρικά και λίγο σεναριακα Shakugan no Shana Toaru Majutsu no Index
Feb 19 2009 16:47
Photo

anime-dono → AquaLayzeR

Για το FSN δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι παρόμοιο μιας και μου άρεσε πάρα πολύ (θυμασε σου είχα πει πόσες φόρες το είχα δει, και το ξαναείδα πριν μια week ΧP) αλλά αν μου πεις ακριβώς τι ψάχνεις ίσως να μπορώ να βοηθήσω κάπως (φαντάζομαι θα το θες για ps2?).
Feb 19 2009 16:36
Photo

AquaLayzeR → anime-dono

Ας τα λέμε καλά.Εγώ είδα το Fate stay night και το ichigo 100% αυτήν την εβδομάδα και ομολογώ ότι δεν περίμενα να είναι τόσο καλό το FSN.Ψάχνω να βρώ κανά παρόμοιο, έχεις να μου προτείνεις κάτι???Και περαστικά σου...
Feb 19 2009 16:30
Photo

Chasapos → anime-dono

Thanks θα το δοκιμάσω!
Feb 19 2009 15:19
Photo

anime-dono → Chasapos

Σχετικά με την dragonball chain. Δοκίμασε να αντιγραψεις τα dvd απο κάποιο PC που να έχει NEC αντιγραφικό η από κάποιο DVD-rom , κατά 99% τα dvd είναι οκ (την είχα πάθει και εγώ:canthelp:)
Feb 19 2009 15:17
Photo

Animefrick → anime-dono

μου εχει έρθει ένα χαρτάκι αλλά δεν ξέρω αν είναι απο αυτήν την αλυσίδα! αυριο μεθαύριο θα τα παραλάβω και θα σε ενοιμερώσω!
Feb 18 2009 23:58
Photo

anime-dono → Animefrick

Πήρες τα DVD αυτής [url]http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/6344-ecchi-romance-moe-harem-comedy-combo.html[/url] της αλυσίδας ?
Feb 18 2009 21:03
Photo

anime-dono → AquaLayzeR

Κοίτα σε γενικές γραμμές καλά, αν εξαιρέσεις ότι είμαι άρρωστος εδώ και 4 μέρες:uhh:, όλα καλά , έχω κατεβάσει τα κέρατα μου από ανιμε και μερικά παιχνίδια για ps2 και την παλεύω, επίσης βλέπω το mushishi και περνάει κάπως η ώρα:drink:. Εσύ πως πάει? Άμα είναι θα τα πούμε το Σάββατο η την Κυριακή στο msn που θα είμαι ok (ελπίζω). PS. Μάλλον το βλέπω να παίρνεις την αλυσίδα πιο νωρίς μιας και ο poldo δεν μπορεί το επόμενο 15ημερο, αν και δεν έχει ειδοποιήσει η Animefrick ακόμα αν τα πήρε:smokingg:.
Feb 18 2009 20:47
Photo

AquaLayzeR → anime-dono

Σπέρα.Πώς πάει, όλα καλά??
Feb 18 2009 18:47
Photo

AquaLayzeR → anime-dono

Περίεργο εγώ νόμιζα πως κόλλησες με καμιά σειρά δεν περίμενα games.Εγώ αυτήν την περίοδο παίζω Warhammer Dawn of War Soulstorm το ξέθαψα καταλάθος και είπα να το αρχίσω μιας και έχω παίξει κάποια από τα προηγούμενα.Πάω να συνεχίσω εγώ, τα λέμε....
Feb 10 2009 18:20
Photo

anime-dono → AquaLayzeR

yeah worked fine, δεν στο είχα πει? Anyway , πως πάει? εγώ έχω κολλήσει :uhh: με το prince of persia (2008 ) και το Witcher και γιαυτό έχω χαθεί :nanteee:
Feb 10 2009 01:37
Photo

AquaLayzeR → anime-dono

Σπέρα...Τι έγινε με το prog για το ps2 δούλεψε??
Feb 09 2009 19:16
Photo

ZeLiGa → anime-dono

Ίσως μου την έχεις δώσει λίγο! :D αλλά όχι πολύ :P
Feb 04 2009 19:30
Photo

anime-dono → ZeLiGa

Και γω δυο τρεις σειρές ongoing βλέπω μιας και δεν προλαβαίνω. Also thanks για το link . PS. Δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις με τη φράση <<όχι που δεν θα την ήθελες>> :hiding_something:. Σου έχω δώσει την εντύπωση ότι μου αρέσουν τα ecchi anime?:himitsu: PS2(not the console). Εγώ την κάνω τώρα να δω τα ongoing που σου είπα :orly:. Άντε τα ξαναλέμε :byejg9:
Feb 04 2009 19:13
Photo

ZeLiGa → anime-dono

Ορίστε η εικόνα που ζήτησες (όχι που δεν θα την ήθελες :D ) [url]http://img293.imageshack.us/img293/7748/ecchi17ba7.jpg[/url]
Feb 04 2009 19:03