Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → Zoro

Δεν μου εβαλε τπτ η ori στο μυαλο [COLOR=white]υπηρχαν απο παντα[/COLOR].... Ελα ρε zoro ελα ρε zoro... Δλδ ενταξει καποια πραγματα να τα πιστευουν οι αλλοι αλλα και εσυ????? Ο πιστος μου M που με μυησε στα μυστηρια του OP και του massive mega posting??Ελα ρε sensei με πληγωνεις τωρα.......( [COLOR=white]Kοινως αν το παιζω αθωο και αξιαγαπητο πλασμα και στην πραγματικοτητα ειμαι ο νεος και βελτιωμενος Kira το οτι μοιαζω με αθωο και απονηρευτο κοριτσι τι σου λεει για την πραγματικοτητα? Clue...τα αστεια της ori chan τα πιανω με την μια, και πολλες φορες τα προβλεπω μπληρωσε την αναλογια...ΧΔΔΔ[/COLOR]
Ιούν 26 2008 12:56
Φωτογραφία

Zoro → iristella

XXX?? Τι βασανιστικες σαδομαζοχιστικες ιδεες σου βαλε παλι η ori στο μυαλο??:hehehe: Πλακα κανω,το ξερω το XXX εχω δει και την ταινια!!! ΧΧΧ και σε σενα λοιπον,τα λεμε το βραδυ!!! :hihi2:XD
Ιούν 26 2008 12:51
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Eυχαριστω για τις ευχες... Μακαρι να τα παω καλα.... Θα απαντουσα και στο τελευταιο σου ποστ αλλα λεω να σε αφησω να ξεκουραστεις λιγακι XDDD Aυριο ομως να εισαι προετοιμασμενος γιατι θα εφαρμοσω νεες μεθοδους. ΧΧΧ (αυτο παει να πει kisses μην παει πουθενα αλλου ο νους σου με αυτα που εχεις ακουσει σημερα ΧD) Kαλη ξεκουραση zoro kun
Ιούν 26 2008 06:08
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Xεχε οπως απαντησα και στο group...πρεπει να επανορθωσω αυριο!!! Ενας swordsman επανορθωνει παντα...δεν μενει ποτε με shame!! Τα λεμε στο πλοιο και καλη επιτυχια αυριο...ξεχασα πριν!!:nanteee: (τι αυριο...σημερα να λεω,πρωινιασε!!^^)
Ιούν 26 2008 05:50
Φωτογραφία

Orion19 → iristella

Και εσύ απο Λήμνο; Χα χα! Βασικά, Αθήνα γεννήθηκα και μεγάλωσα (μέχρι τα 12), αλλά απο τη Λήμνο ήταν οι παπούδες μου και είναι η μητέρα μου. Όμορφο νησί, αλλά δε συμπαθώ το κόσμο κ-α-θ-ό-λ-ο-υ! Εκτός απο μερικές εξαιρέσεις, βέβαια. Να πηγαίνεις που και που. Ειδικά η Μύρινα, είναι ωραία! Βέβαια όχι φέτος γιατί έχουνε σκάψει όλους του δρόμους για έργα και είναι σπάσιμο, λέει η μητέρα μου. Ωραίο χωριό και το Κοντοπούλι. Έχουνε και αλογάκια. Χε χε. Πρέπει να κοιμηθώ τώρα... Θα μετρήσω Sanjiδες να πηδάνε........πάνω απο το φράχτη :wis: μήπως και με πάρει ο ύπνος..
Ιούν 26 2008 05:30
Φωτογραφία

iristella → Orion19

Xεχε ...ευχαριστηση μου... Η πλακα ειναι οτι βαζω τωρα για την τουρτα και απο την φουρια του ο zoro το πηρε και αυτο σαν υποννουμενο (σου λεει με αυτες που εμπλεξα).... Αλλα νομιζα οτι ειχες καταλαβει οτι εκανα κι εγω πλακα και την γυροφερνα συγκεκριμενα την συζητηση.... Απο λημνο δεν εισαι? (ειχα μπει μια φορα καταλαθος στο blog σου).....και εγω απο εκει εχω καταγωγη (κοντοπουλι συγκεκριμενα)... Αλλα δυστυχως δεν παω συχνα.
Ιούν 26 2008 05:16
Φωτογραφία

Orion19 → iristella

Να'σαι καλά που του το εξήγησες. Κυρία Αγνή και Αθώα... Χε χε χε. Χαίρομαι που υπάρχουν και σαν εσένα κορίτσια πια στην Ελλάδα. Όταν ζούσα εκεί μέχρι πριν 3 χρόνια (σε πίτσικο νησί) τα ενδιαφέροντα των φίλων μου κυμάινονταν απο χρώμα νυχιών μέχρι τι βλάκες που είναι τ'αγόρια... Oi oi oi... Δε λέω, καλά κορίτσια, αλλά για συζήτηση δεν ήταν...
Ιούν 26 2008 05:11
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Ζοro kun αυτη τη φορα δεν υπηρχε υποννουμενο...... Καλη νυχτα και παλι
Ιούν 26 2008 05:09
Φωτογραφία

FireFistAce → iristella

Ναι εχεις καποιο δικιο. Οταν το τελιωσω το ξανασυζηταμε. Λοιπον παω να την κανω γιατι εω διαβασμα αυριο... Βye bye
Ιούν 26 2008 04:57
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Οκ καληνυχτα.... Cya
Ιούν 26 2008 04:55
Φωτογραφία

iristella → FireFistAce

Περιμενε να το δεις ολο και το συζηταμε τοτε.....Δεν θελω να σε σποιλεριασω κατα λαθος.....
Ιούν 26 2008 04:53
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Xαχα δεν ηξερα οτι η μεντα ειναι πρασινη σαν χρωμα(λιγο ασχετος xD):hahaha: Nομιζω το καταλαβα τωρα!!!:hehehe: Τεσπα,δεν θα το αλλαξω αλλα θα κανω λιγο ενα edit το τωρινο μου ποστ...μην ακουσω τπτ χυδαιο απο την ori!! Thanx for the tip,i[B]R[/B]i-chan!!!Το μυαλο [B]Μ[/B] δεν παιρνει γρηγορες στροφες τα πρωιναXD!!(και γενικως!!) BB n GN!!
Ιούν 26 2008 04:46
Φωτογραφία

FireFistAce → iristella

Δεν ειπα οτι ο L δεν ειναι εξυπνος, ειναι και μαλιστα οσο ο light (για να μην πω παραπανω). Αλλα ο light προσπαθει να γινει θεος με το Death Note(να τιμωρει τους παντες και οποιον βρεθει εμποδιο στον δρομο του) και αυτο σε συνδιασμο με το μυαλο του πιστευω τον κανουν επικυνδινο, για αυτο μου αρεσει.
Ιούν 26 2008 04:46
Φωτογραφία

iristella → Zoro

OK ακου τον συλλογισμο.....Zoro->πρασινο μαλλι πανω -> πρασινο μαλλι κατω ...... Τabs... Παγωτο, πυραυλος, η μεντα ειναι πρασινη......Να συνεχισω η το καταλαβες? Αστο η επιστρφη των hentai no2 ηταν αυτο το κομματι. Μην το αλλαξεις το Post ομως. Εχει πλακα ετσι.
Ιούν 26 2008 04:40
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Το 1ο με το magnum το πιασα φυσικα,αλλα τα αλλα 2 με την μεντα και την χαρα του πωλητη δεν επιασα τπτ(zoro is a bit baka in the morning xD...εννοουσε τπτ??να παω να αλλαξω το ποστ δλδ...) Απαντα λιγο αν μπορεις για να φυγω...
Ιούν 26 2008 04:37